Toronto – Colorado 1:3 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 3:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 2:5 (kon.)
Los Angeles – Washington 1:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Ottawa Senators
Čtvrtek 05.12.2019, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Další pokus Draisaitla neprošel přes Borowieckiho. Problémy pro Ottawu tím ale neskončily, protože DeMelo u brankoviště zbytečně srazil na zem McDavida a řekl si o zbytečný trest za nedovolené bránění.
     
    56:49
    S tresty se teď pořádně roztrhl pytel! Hainsey zastavil Klefbomovu přihrávku a rukou vyhodil puk do středního pásma, což pravidla rozhodně nepovolují.
     
    56:37
    Další faul na Haase! Domácí útočník byl při drzém průniku zahákován Zajcevem a Oilers si tak vyzkouší hru čtyři na tři.
     
    55:44
    Leon Draisaitl korunoval jeden z nejhorších výkonů v sezóně držením Naměstnikova. Jeho kouč Dave Tippett už tuší, že všechny naděje na bodový zisk jsou pryč.
     
    55:12
    Gaëtan Haas si šteloval puk na střelu, přičemž byl podražen Chabotem. Domácí mají jednu z posledních šancí na oživení naděje.
     
    36:12
    Tato situace by mohla Edmontonu hodně pomoci! Za vysokou hůl totiž míří za katr BRady Tkachuk a Sens se budou muset vypořádat s třetím oslabením.
     
    23:15
    Oilers na chvíli přichází o svého jediného úspěšného střelce. Jujhar Khaira inkasuje menší trest za hákování Chrise Tierneyho.
     
    17:20
    Také Ottawa se může těšit na první přesilovou hru. Za vysokou hůl ve tváři Duclaira bude pykat švédský zadák Adam Larsson.
     
    14:09
    Tohle se videokouči Senators příliš nepovedlo. Gagnerův ofsajd se nepotvrdil a Tkachuk tak musí odsedět dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    09:57
    Poprvé o sobě dal vědět McDavid, jehož parádní průnik zastavil až Andersonův zákrok. Domácí kapitán byl navíc seknut Naměstnikovem, takže si Oilers zahrají přesilovku.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 15. Khaira (Draisaitl, Gagner), 38. Klefbom (Gagner, Neal) – 26. Anisimov (Naměstnikov, White), 26. Co. Brown (Tierney, Hainsey), 32. Ennis (Co. Brown, DeMelo), 42. Duclair (Ennis), 52. Naměstnikov (Tierney, Ennis)


    Edmonton Oilers: Koskinen (32. M. Smith) – A. Larsson, Klefbom, Bear, Nurse (A), Persson, K. Russell – J. Archibald, McDavid (C), Neal – Gagner, Draisaitl (A), Khaira – Chiasson, Sheahan, Nygård – P. Russell, Haas, M. Granlund.
    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – Hainsey (A), Chabot, N. Zajcev, Borowiecki (A), DeMelo, Brännström – Duclair, Pageau (A), B. Tkachuk – White, Anisimov, Naměstnikov – Co. Brown, L. Brown, N. Paul – Beaudin, Tierney, Ennis.

    Rozhodčí: Morton, Kozari – Murchison, Toomey
    bahis siteleri