Toronto – Colorado 1:3 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 3:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 2:5 (kon.)
Los Angeles – Washington 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 05.12.2019, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Tom WILSON - 1:3
     
    58:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Washington vítězí popáté v řadě! Ilja Samsonov si připsal opravdu výtečný zákrok, přičemž puk vyrazil k TOMU WILSONOVI, který přes celé kluziště okamžitě napálil puk do prázdné klece. Bez asistence.
    43:20 Blake LIZOTTE - 1:2
     
    43:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zápas nám slibuje dramatickou koncovku, Los Angeles snižuje na rozdíl jediné branky! Za snížení může zejména Ilja Samsonov , který za brankou nedokázal úspěšně rozehrát. Toho využil BLAKE LIZOTTE, který puk napálil do zad brankáře Washingtonu, od kterých se odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
    13:27 John CARLSON - 0:2
     
    13:27
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON zapisuje už druhou přesnou trefu večera. Nyní mu ji připravil T. J. Oshie, který dobře přenesl hru z levé strany na pravou. Tam nejproduktivnější obránce ligy naznačil zakončený, Jonathan Quick tak vyjel, takže ho prostě jednoduše objel a puk zasunul do odkryté klece. Asistence: T. J. Oshie a Lars Eller.
    04:36 John CARLSON - 0:1
     
    04:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals docela rychle potvrzují roli favorita a již v páté minutě jdou do vedení! JOHN CARLSON si po zisku puku udělal výlet do útoku, který zakončil přesnou střelou do levého horního rohu domácí klece, Jonathan Quick se jen ohlížel. Bez asistence.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 44. Lizotte – 5. Carlson, 14. Carlson (Oshie, Eller), 59. T. Wilson


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – J. Ryan, Doughty (A), B. Hutton, Roy, MacDermid, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – J. Carter (A), Prochorkin, Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Clifford, Amadio, Lewis.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Oshie (A) – Hagelin, Boyd, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodčí: Hebert, Skilliter – Daisy, Mills

    Diváci: 16 102
    thejrc.org