Toronto – Colorado 1:3 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 3:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 2:5 (kon.)
Los Angeles – Washington 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 05.12.2019, 18:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 3. kolo
Partner:
     
    52:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají druhou početní výhodu a rázem se vrací do zápasu! Radim Hradil ukázal své dovednosti a především přehled ve hře. Útočník Zubrů narýsoval přesnou nahrávku na volného JONÁŠ JOBÁNKA, který měl lehkou úlohu, když trefil poloprázdnou klec Havlíčkova Brodu! Asistence: Radim Hradil a Adam Holík.
     
    51:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mládežníci z Kotliny vedou podruhé v utkání o dvě branky! TADEÁŠ HOLENDA vjel do pásma po pravé straně, když se dostal do ideální střelecké pozice. Jeho pokus zápěstím propadl Davidu Žurkovi mezi rukou a tělem! Asistence: Filip Dymák a Martin Zych.
     
    44:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou ztracené vedení zpět na svoji stranu! Bývalí hráči Jihlavy předvedli skvělou kombinaci, na jejíž konci byl MICHAEL BAČKOVSKÝ. Ten dostal nahrávku na pravý kruh, odkud trefil přesně levé horní roh! Asistence: Matěj Kravec a Jan Jakubec.
     
    24:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Aktivita hostů nese vyrovnávající gól. K odraženému kotouči se dostal na pravém kruhu JONÁŠ JOBÁNEK, který porstřelil přesouvajícího se Filipa Tučka! Bez asistence.
     
    13:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru ke kontaktní brance! Ruleta nahrávek doputovala k RADIMU HRADILOVI. Ten převal úspěšný pas od Jobánka, aby zamířil přesně k pravé tyči, Tuček byl bez šance! Asistence: Jonáš Jobánek a Matěj Hradil.
     
    10:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš platí i tentokrát! Zubři mohli vyrovnat, ale přichází trest. MATĚJ KRAVEC ukázal svoji zarputilost a především bojovnost. Mladý útočník vybojoval u pravého hrazení kotouč. S ním si sjel mezi čárky, odkud nechytatelnou střelou nad levé rameno rozsvítil červené světlo! Asistence: Tadeáš Holenda a Max Kutlvašr.
     
    07:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým bleskově využívá početní výhodu! Zychova rána od modré nebyla prudká ani přesná, ale stačila na pořádný boj v brankovišti! Volného kotouče si všiml před bezmocným Žurkem DAVID KREJČÍ, jenž přehodil levý beton! Asistence: Martin Zych a Filip Dymák.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. D. Krejčí (Zych, Dymák), 11. Kravec (Holenda, Kutlvašr), 44. Bačkovský (Kravec, Jakubec), 52. T. Krejčí (Dymák, Zych) – 14. Hradil (Jobánek, Halík), 25. Jobánek, 53. Jobánek (Hradil, Holík)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Zych (C), Vaněček, Kuchta, Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Koblížek, Růžička, Tomiga, Holík, Billa – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík (C), Hradil, Richard Marek, Hyža, René Marek, Buršík, Jobánek (A), Šilhavý (A), Mann
    Trenér: Aleš Verlík

    Rozhodčí: Luděk Vepřek – Vojtěch Czubaj, Marek Tichý
    thejrc.org