Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:0 (0:0, 1:0, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 06.12.2019, 18:00Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:26 Radan LENC - 5:0
     
    57:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arena je na nohou, Tygři vstřelili v oslabení pátou branku! Tomáš Filippi při přečíslení 2 na 1 krásně našel RADAN LENC, proti jehož střele se Nick Malík nedokázal přesunout. Asistence: Tomáš Filippi.
    45:03 Marek ZACHAR - 4:0
     
    45:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další gól v rychlém sledu! Liberecký rychlík MAREK ZACHAR se rozjel ve středním pásmu, dostal se až před Nicka Malíka, kterého bekhendovou střelou mezi betony překonal. Asistence: Tomáš Hanousek.
    43:48 Michal BIRNER - 3:0
     
    43:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky! Po střele Hudáčka se k puku v prostoru mezi kruhy dostal Ordoš, který ještě krásně našel volného MICHALA BIRNERA, před nímž už byla jen prázdná branka. Asistence: Jan Ordoš, Libor Hudáček.
    43:18 Jan ŠÍR - 2:0
     
    43:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři vedou o dvě branky! Ladislav Šmíd dlouho na modré čáře míchal s kotoučem, nakonec ho poslal na Kváču, který ho vyrazil pouze na hůl JANA ŠÍRA, jenž se z mezikruží nemýlil. Situace ještě musela být zkoumána u videa, nakonec byl však gól uznán. Asistence: Ladislav Šmíd.
    35:28 Petr KOLMANN - 1:0
     
    35:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do vedení! Nahození Hanouska od modré čáry před brankou za záda Kváčy tečoval sváteční střelec PETR KOLMANN, který si tak přispal první gól letošní sezóny. Asistence: Tomáš Hanousek, Marek Zachar.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 36. Kolmann (T. Hanousek, M. Zachar), 44. Šír (Šmíd), 44. Birner (Ordoš, L. Hudáček), 46. M. Zachar (T. Hanousek), 58. Lenc (Filippi)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, Kolmann, T. Hanousek – Birner (A), L. Hudáček, Ordoš – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Šír, A. Musil, J. Vlach – D. Špaček.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (44. Malík) – Gernát, Kundrátek, M. Doudera, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, Zahradníček – Hrehorčák, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký, Marcinko (A), Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Novotný, Martynek.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Frodl, Komárek
    thejrc.org