Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:5 (0:4, 3:1, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 06.12.2019, 17:00turnaj O Pohár DHL • 24. kolo
Partner:
     
    54:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otáčí stav dnešního zápasu a předvádí málo vídaný obrat! Celé přečíslení dva na jednoho na sebe vzal JAKUB ČÍŽEK, který se trefil střelou mezi betony. Asistence: Jakub Novák.
     
    49:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská radost zde v Budvar aréně, jelikož je srovnáno! Ondřej Dolíška totiž byl obrán o kotouč za svou brankou. Postaral se o to JAHOR HRACHOLSKI, jenž nadvakrát dostal puk do sítě. Bez asistence.
     
    40:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je start domácí celku jako hrom a Jihočeši prohrávají o jeden gól! Vojtěch Krcho vybojoval puk v útočném pásmu a poslal ho na střed hřiště. Tam byl jako první Michal Silný, jenž se prosadil střelou mezi betony. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    32:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se však v dnešním zápase nevzdává a snižuje na rozdíl dvou branek! Jakub Čížek vybojoval kotouč v útočném pásmu, předložil ho na hokejku JAROSLAVU POUZAROVI, který se prosadil střelou mezi betony. Asistence: Jakub Čížek.
     
    29:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor okamžitě využil svou početní výhodu a snižuje rozdíl na tři branky! Jakub Čížek poslal kotouč na modrou, kde byl připravený VÁCLAV SVACH, jenž svou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Čížek.
     
    28:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z následné akce ale skórují zase Vítkovice a ty znovu vedou o čtyři góly! JAN VOJTOVIČ se dostal do samostatné akce na druhé straně, kdy poslal puk po kličce pod betonem gólmana. Asistence: Dominik Věntus.
     
    24:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši znovu ujeli do samostatného nájezdu, a tak je to už jen o tři góly! MATOUŠ MASOPUST ujel do úniku a tváří v tvář poslal kotouč mezi betony Pitáka. Asistence: Michal Silný a Jakub Novák.
     
    18:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zatím je to v podání Vítkovic celkem koncert, zatímco v podání domácích je to spíše tragédie. JAKUB GEBAUER se dostal k zakončení bekhendem, když se mu kotouč ještě postavil a vítkovický útočník ho poslal neomylně pod horní tyčku. Asistence: Adam Beránek a Jiří Tvrdý.
     
    14:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají další útočnou akci a v první třetině vede už o tři góly! Martin Ryšavý vypálil dobrou ránu do předního růžku, kterou Ludvík vyrazil nad sebe. Jako první se ke kotouči dostal ADAM BERÁNK, který ho z brankoviště dorazil do prázdné sítě. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    11:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující celek se stejně dostává do dvoubrankového vedení! JAN BERNOVSKÝ vypálil z dobré pozice a jeho střela jen škrtla lapačku Ludvíka a zastavila se až v síti. Bez asistence.
     
    04:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera udeřila okamžitě poté, co začala hra čtyři na čtyři! DOMINIK VĚNTUS zkusil vypálit z vrcholku kruhu, kdy jeho dobrá rána šla nad rameno gólmana a zatřepotala se v síti. Asistence: Jan Bernovský.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Masopust (Silný, Novák), 30. Svach (Čížek), 33. Pouzar (Čížek), 41. Silný (Krcho), 50. Hracholski, 55. Čížek (Novák) – 5. Věntus (Bernovský), 12. Bernovský, 15. Beránek (Ryšavý), 19. Gebauer (Beránek, Tvrdý), 29. Vojtovič (Věntus)


    HC Motor České Budějovice: Ludvík (19. Dvořák) – Novák, Pavlát, Doktor, Remta, Hubata, Svach – Janoch, Krcho, Silný, Čížek, Řezáč, Hrubec, Masopust, Pouzar, Schwartz, Hracholski.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (33. Dolíška) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus, Machů – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Votjovič, Ryšavý, Beránek.

    Rozhodčí: Lacina – Kreuzer, Zedníková
    ocianews.com