Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 07.12.2019, 15:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:13 Robert KOUSAL - 4:3
     
    51:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost domácího publika, vypadá to, že se enteria arena každou chvilku zbortí! Pardubicím se totiž povedlo využít jak výhodu pěti proti třem, tak nyní i tu klasickou! Tybor si navedl kotouč na střelu, puk se následně odrážel po brankovišti, až jej do branky dostal ROBERT KOUSAL – 4:3! Asistence: Radoslav Tybor, Jan Mandát.
    50:34 Radoslav TYBOR - 3:3
     
    50:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo využít početní výhodu. Nejprve se dvakrát z levého kruhu neprosadil Kusý, toho to ovšem mrzet nemusí, protože RADOSLAV TYBOR se z opačné strany prosadil – 3:3! Asistence: Denis Kusý.
    34:12 Tomáš DVOŘÁK - 2:3
     
    34:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla názorná ukázka nepsaného pravidla, že když nevíte co udělat s pukem, tak prostě vystřelte. TOMÁŠ DVOŘÁK se tím na levém křídle řídil a dokázal tak dostat Spartu do vedení – 2:3! Asistence: Jiří Smejkal, Lukáš Rousek.
    25:57 Lukáš ROUSEK - 2:2
     
    25:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! Smejkal nedokázal proměnit samostatný únik, ale nejspíše mu to nevadí. Následně totiž s pukem objel branku, dostal se před ní a krásně přihrál doprava, kde číhal LUKÁŠ ROUSEK, který zametl puk za Kacetla – 2:2! Asistence: Jiří Smejkal.
    23:39 Ondřej MACHALA - 2:1
     
    23:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ MACHALA zůstal osamocen za obranou Sparty, následně k němu doputoval kotouč a mladíček Pardubic se zachoval jako zkušený mazák, když v samostatném úniku prostřelil Sedláčka mezi betony – 2:1! Asistence: Rhett Holland, Johan Harju.
    22:03 Jan BUCHTELE - 1:1
     
    22:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali srovnat. Nejlépe se v prostoru před brankou zorientoval JAN BUCHTELE, jemuž se povedlo kotouč umístit za Kacetla – 1:1! Asistence: Jan Košťálek, Miroslav Forman.
    05:41 Robert KOUSAL - 1:0
     
    05:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Pardubický tlak sílil a vyvrcholil střelou z hranice levého kruhu, puk se od Sedláčka odrazil před branku, kde jej za bezmocného brankáře Sparty dorazil ROBERT KOUSAL – 1:0! Asistence: Tomáš Voráček, Radoslav Tybor.
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 6. R. Kousal (T. Voráček, Tybor), 24. Machala (Holland, Harju), 51. Tybor (Kusý), 52. R. Kousal (Tybor, Mandát) – 23. Buchtele (Pech, Forman), 26. Rousek (Smejkal), 35. Tomáš Dvořák (Smejkal, Rousek)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Kantor) – Eklund, Holland, J. Kolář, T. Voráček, Mikuš, Ivan – Mandát, R. Kousal, Tybor – Machala, Harju, D. Kindl – Kusý, R. Vlach, Látal – M. Beran, Pochobradský, T. Knotek – Poulíček.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Kalina, Blain, Polášek, Košťálek, Piskáček – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Smejkal, Tomášek, Rousek – Buchtele, Pech, Forman – Vitouch, V. Růžička, Dvořáček.

    Rozhodčí: Hejduk, Micka – Frodl, Komárek.

    Diváci: 8307
    ocianews.com