Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 07.12.2019, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 25. kolo
Partner:
     
    49:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je to o jeden gól, vyrovnání je zničehonic realné! Domácí hokejisté to nyní pěkně vykombinovali, z mezikruží nakonec vypálil VOJTĚCH DOBIÁŠ, který nedal Zeithamlovi šanci k zákroku. Asistence: Matěj Sebera a Dominik Luža.
     
    48:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec ještě našli snížení, zápas tak může být ještě zajímavý! Chludil dobře využil volného prostoru na levé straně, odkud vypálil. Do rány ještě vložil hůl ŠIMON FRÖMEL, který tečoval puk mimo dosah Zeithamla. Asistence: Lukáš Chludil a Dominik Luža.
     
    43:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Asi je rozhodnuto, Bruslaři vedou už o tři góly! JÁN PETRISKA nabral rychlost, poté dostal přihrávku do jízdy, následně si objel Šarmana, takže poté v klidu zakončil do odkryté klece. Asistence: David Moravec a Jakub Petržilka.
     
    38:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přidávají třetí branku a směřují k vítězství! Moravčík nachystal střeleckou pozici pro ŠTĚPÁNA DUDYCHU, který tvrdě vypálil. Jelikož Šarman toho moc neviděl, tak nedokázal zasáhnout. Asistence: Andrej Moravčík a Gabriel Szturc.
     
    37:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovské zaváhání Šarmana znamená opětovné vedení Mladé Boleslavi! MATĚJ HOUŠKA byl první u nahozené puku a docela slabě vystřelil na zlínskou klec. Vypadalo to na jistý zákrok domácího brankáře, ale kotouč mu nakonec propadl až do sítě. Asistence: Ján Petriska a Michal Simon.
     
    22:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ihned na začátku druhé části srovnávají krok! Kozubík tvrdě vypálil na Zeithamla, který kotouč srazil je na brankovou čáru. Toho si první všiml ŠIMON FRÖMEL, který do sítě puk pohotově doklepl. Asistence: David Kozubík.
     
    19:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku, takže do šaten se bude pravděpodobně odcházet za jejich vedení! Půček poslal kotouč do brankoviště, kde se skvěle angažoval GABRIEL SZTURC, který ho na třetí pokus dostal za záda Šarmana. Asistence: Jan Půček a Jakub Petržilka.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 23. Frömel (Kozubík), 48. Frömel (Chludil, Luža), 50. Dobiáš (Sebera, Luža) – 20. Szturc (Půček, Petržilka), 38. Houška (Petriska, Simon), 39. Dudycha (Moravčík, Szturc), 44. Petriska (Moravec, Petržilka)


    Berani Zlín: Šarman (Hamrla) – Janošek, Riedl, Holík, Jaroněk, Bednařík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Chludil, Frömel, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Apolenář.
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Moravec, Sýkora, Dotter (C), Houška (A), Vacík, Dudycha – Schulz, Závora, Szturc, Dlask, Petržilka, Půček, Moucha, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma, Simon.

    Rozhodčí: Obadal – Smetková, Blažek
    thejrc.org