Příbram – Tábor 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 1:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Kopřivnice 3:6 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:5 (kon.) | Klatovy – David Servis 2:1 (po pr.)
Bílina – Mostečtí Lvi 3:8 (kon.) | Kobra – Písek 4:8 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 3:7 (kon.)
Děčín – Trutnov 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 9:1 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:8 (2:0, 2:4, 0:4)
IHC Králové Písek
Sobota 07.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Střed (ČR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Písek právě vstřelil branku!
    25 vteřin před koncem je již definitivně rozhodnuto! Pro čestný osmý královský gól do prázdné branky si najel kapitán Písku LUKÁŠ BEDNAŘÍK. Bez asistence.
     
    55:10
    Písek právě vstřelil branku!
    Zdá se, že na Braníku už je dnes rozhodnuto. Nájezd dvou proti jedinému bekovi znamená písecký odstup již o tři gólové trefy. Šťastným střelcem se nyní stal DAVID MATĚJKA. Asistence: Daniel Arnošt.
     
    54:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Další úspěšný brejk Písku! Ten si kobří obrana vůbec nepohlídala, tak DOMINIK BÍLEK celkem rychle najel proti Sochůrkově brance a jeho v tempu také překonal. Písek tak navyšuje své vedení na dvoubrankový rozdíl. Bez asistence.
     
    42:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Přesto je to Písek, který gólově otevírá třetí třetinu! Stačila k tomu celkem rychlá královská souhra v útočném pásmu a následné přesné zakončení ADAMA NOVÁKA. Asistence: Vladimír Hanus a Lukáš Bednařík.
     
    28:14
    Písek právě vstřelil branku!
    Jako bych to před malou chvílí neříkal! Písku vyšla další rychlá akce po vhazování, čímž je znovu srovnáno! O tuto gólovou trefu se postaral JIŘÍ BÁRTA. Asistence: Dominik Bílek a Michal Sivek.
     
    28:02
    Písek právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje rychlým píseckým gólem! Z vhazování si vyjel na branku LUKÁŠ BEDNAŘÍK, který neváhal ani nejmenší moment a přesně zakončil. Asistence: Vladimír Hanus.
     
    27:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zdá se, že dnešní utkání bude rozhodnuto ve dvougólových sekvencích! Z těsné blízkosti navýšil vedení Kobry DOMINIK VALÍK. Asistence: Denis Heldák a Milan Davídek.
     
    27:07
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si opět uzmuli vedení! Kombinační akci Kobry dokázal přesnou trefou k levé tyči Křížovy branky proměnit v gól KAMIL BŘÍŠKA. Asistence: Tomáš Šťastný a Lukáš Tondr.
     
    22:47
    Písek právě vstřelil branku!
    A vzápětí máme srovnáno! Sólovou akcí se ocitl před brankou JAN TUREK, proti jehož zakončení z rychlého nájezdu neměl Sochůrek sebemenší šanci. Bez asistence.
     
    22:14
    Písek právě vstřelil branku!
    Jen devět vteřin stačilo Písku, aby dokázal využít přesilovku a snížit! Po vhazování a rychlé souhře přesně zakončil DAVID MATĚJKA. Asistence: Lukáš Bednařík a Roman Tintěra.
     
    07:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    A pramení z toho druhý gól pražského týmu! O ten se tentokrát postaral DENIS HELDÁK, jehož zakončení po rychlé souhře navyšuje vedení Pražanů. Asistence: Milan Davídek
     
    06:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto skóre otevírá Kobra! Po rychlé protiakci dokázal uklidit kotouč do Křížovy branky naprosto spolehlivě DOMINIK NOVÁK, který tak střílí první gól dnešního utkání. Asistence: David Kohút.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Novák (Kohút), 8. Heldák (Davídek), 28. Bříška (Šťastný, Tondr), 28. Valík (Heldák, Davídek) – 23. Matějka (Bednařík, Tintěra), 23. Turek, 29. Bednařík (Hanus), 29. Bárta (Bílek, Sivek), 43. Novák (Hanus, Bednařík), 55. Bílek, 56. Matějka (Arnošt), 60. Bednařík


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Popela, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Antončík (C), Šťastný, Hrubý, Heldák, Novák, Bříška (A), Smejkal, Hlinka, Petrov, Kohút.
    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Turek, Šafář, Šaršok (A), Hanus (A) – Volf, Rod, Bárta, Bednařík (C), Matějka, Bílek, Přibyl, Sivek, Arnošt, Karbulka, Strnad, Tintěra, Novák.

    Rozhodčí: Pokorný – Horký, Roupec
    thejrc.org