Slovensko – Lotyšsko 7:5 (kon.) | Česko – Švédsko 2:10 (kon.)
konec
Česko
2:10 (0:4, 2:4, 0:2)
Švédsko
Pondělí 09.12.2019, 19:30Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:28:19)
     
    Střely na branku: 15 – 27
     
    Nejlepší hráčky utkání:

    Česko – Natálie Martináková 2+0
    Švédsko – Anna Wijková 0+4
     
    Dnešní utkání sledovalo 426 diváků.
     
    Je konec! Švédská reprezentace naprosto v pohodě ovládla dnešní utkání, a to poměrem 10:2. V poslední periodě jsme viděli ještě dvě branky, obě padly do sítě Jany Christianové. Hvězdou zápasu se stala Moa Gustafssonová, která zapsala dneska hattrick. Švédsko se tedy umístí na prvním místě skupiny B!
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Zápas se opravdu jen dohrává, což se přece jen děje posledních deset minut. Hvězdou zápasu se rozhodně stala Moa Gustafssonová!.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:39
    Švédsko se už dostávalo do útočné akce, ale dobře nyní zapracovala česká obrana. Mezitím na střídačku odkulhala Molinová, jež po kontaktu blbě došlápla.
     
    58:00
    Do konce zápasu chybí poslední dvě minuty! Češky ještě drží míček na svých holích a budou chtít ještě přidat nějakou střelu mezi tři tyče.
     
    57:22
    Hultgrenová zůstala sedět na hřišti a rozhodčí raději přerušil hru. Jiráková trefila rameno Švédky naprosto mimo hru, tady měly přijít dvě minuty pro Češku.
     
    56:37
    Švédky mají míček na své obranné polovině a dnes už se toho moc očekávat nedá. Česko už se ani nesnaží ani nijak moc napadat rozehrávku.
     
    55:48
    Česko se dostalo ke střele, ale švédská obrana dnes hraje opravdu parádně. Zblokovala dnes už neskutečných dvacet čtyři pokusů Češek.
     
    55:18
    Denisa Kotzurová dostala přihrávku do strany a rovnou chtěla najít na středu hřiště spoluhráčku. Švédská obrana ale stihla míček zastavit.
     
    54:22
    Tereza Urbánková nyní táhla celé přečíslení dvě na jednu. Nemohla nahrát, jelikož spoluhráčka byla dobře bráněna, ale sama se stihla dostat z dobrého střeleckého úhlu. Hillová proto zasáhla.
     
    54:06
    Wijková vybojovala faul českého týmu na útočné polovině a mělo rozehrávku. Nakonec přišla zajímavá křižná přihrávka, ale ta nebyla proměněna.
     
    53:16
    Švédsko ještě napadá na útočné polovině, ale nebylo nijak úspěšné. Zápas se už opravdu jen dohrává, branky by to ještě nějaké ale chtělo.
     
    52:41
    Každopádně tento zápas už nemá vlastně žádný náboj. Na hřišti se sice ještě sem tam odehraje nějaký útoku, ale bez velkých šancí na obou stranách.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 34. Martináková (Kapcová), 35. Martináková (Mlejnková) – 5. Gustafssonová (Tschopová), 5. Wibronová (TS), 7. Hultgrenová (Wijková), 16. Steenová, 26. Bobergová (Fjellstedtová), 29. Gustafssonová (Wijková), 35. Aggestalová (Joelssonová), 36. Hultgrenová (Wijková), 44. Gustafssonová (Wijková), 45. Steenová (Molinová)


    Česko: Christianová (Příleská) – Beránková, Jiráková, Šupáková, Frantíková, Koníčková, Paloncyová, Kotzurová – Ratajová, Urbánková, Krupnová – Plášková, Bočanová, Řepková – Mlejnková, Martináková, Kapcová – Kubečková, Hanzlíková.
    Švédsko: Hillová (Durlingová) – Krantzová, Rydfjallová, Bobergová, Molinová, Tschopová, Sundbergová, Carlssonová – Joelssonová, Aggestalová, Wibronová – Johanssonová, Fjellstedtová, Steenová – Hultgrenová, Wijková, Gustafssonová – Granstedtová, Rasmussenová.

    Rozhodčí: Christian Crivelli, Davide Rampoldi

    Diváci: 426
    thejrc.org