Innsbruck – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 09.12.2019, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena, spolková země Tyrolsko, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    I ten už je ale pasé. Faul z nutnosti předvedl Caleb Herbert (INS), který srazil startujícího znojemského hráče vstříc brance. Dostává tak dvě minuty a na orlí lavičce se už slaví.
     
    54:35
    David Bartoš přebruslil obránce Innsbrucku a natlačil se před něj, čímž získal výhodu a zaručil, že se bude vylučovat i na domácí straně. Caleb Herbert (INS) obdržel menší trest za držení a 56 sekund se bude hrát 4 na 4, pak přijde přesilovka Znojma.
     
    53:31
    Do posledních šesti a půl minut vstoupí Znojmo v oslabení. Před brankou došlo k souboji, za který je trestán Aleš Sova (ZNO) dvěma minutami za hákování.
     
    43:51
    Miha Zajc (INS) dalším vyloučeným hráčem jest. Tentokrát to schytává za hru vysokou holí a míří si odpočinout na trestnou lavici.
     
    31:55
    Početní výhoda 5 na 3 ale pro Znojmo rychle skončila. Philip McRae (ZNO) se dopustil zbytečného faulu ve středním pásmu a za podrážení míří jako první „okurkář“ na trestnou lavici.
     
    31:31
    Orly čeká početní výhoda 35 sekund 5 na 3! Centr první formace Innsbrucku, Lukas Bär (INS) zahákoval pronikajícího soupeře, který upadl na zem. Za tohle ani nešlo nic jiného udělit, než dvě minuty.
     
    30:06
    Po třiceti minutách a šesti sekundách přichází úplně první vyloučení v utkání. Lavička Innsbrucku špatně střídala, čároví sudí okamžitě signalizovali šest hráčů na ledě a hlavní rozhodčí jenom potvrdil. Menší trest odsedí Ludin Luis (INS).

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Broda, 27. Herbert (Broda) – 12. Mrázek (Bartoš, Stehlík), 27. Mrázek (Bartoš, Mikliš), 46. Mikliš (Flick, Sova), 57. McRae (Luciani, Svoboda)


    HC TWK Innsbruck: Darling (Huber) – Ludin, Vallant, Guimond, Lattner, Curna, Boivin – Kuprian, Bär, Paulweber – Broda, Herbert, Šedivý – Wachter, Zajc, Kromp
    trenér: Rob Pallin

    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – McRae, Češík, Berisha – Oščádal
    trenér: Miroslav Fryčer

    Rozhodčí: Berneker, Smetana – Sparer, Tschrepitsch (všichni AUT)

    Diváci: 1 500
    thejrc.org