Florida – Tampa 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:4 (kon.) | Buffalo – St. Louis 5:2 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Detroit 5:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 2:0 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:6 (kon.) | Arizona – Calgary 2:5 (kon.)
Vancouver – Toronto 1:4 (kon.) | Vegas – Chicago 5:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:8 (0:0, 2:3, 0:5)
Bílí Tygři Liberec
Středa 11.12.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
     
    49:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brankostroj Liberce nekončí. JAKUB HUJER se dostal před brankáře Hnízdila, kterého překonal bekhendovou kličkou. Bez asistence.
     
    48:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sedmá branka v domácí brance. V rychlém přečíslení našel Jenčovský volného LUKÁŠE PLOSE, který se střelou pod horní tyčku trefil do černého. Asistence. Mikuláš Jenčovský, Jakub Šedivý.
     
    45:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    To už zavání pro domácí pěkným debaklem. David Putz našel u pravé tyče volného FILIPA ŠEDIVÉHO, který měl před sebou už poodkrytou část brány. Asistence: David Putz, Lukáš Plos.
     
    44:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šťastný odraz od brusle rozhodčího, LUKÁŠ HUJER vzápětí sám před brankářem prostřelil Hnízdila. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    42:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují ve skóre na rozdíl dvou branek. Odražený puk si našel před brankou FILIP KŘÍŽ, který střelou po ledě ho dopravil do brány. Asistence: Petr Gajda
     
    37:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň kontruje z přesilové hry a už je to zase jen o jeden gól. Na pravém kruhu napřáhl JAKUB HOLÝ a Král nestačil včas zasáhnout. Asistence: Petr Hauser.
     
    34:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Jenčovský našel před brankou volného LUKÁŠE PLOSE, který se trefil přesně pod lapačku Hnízdila. Asistence. Mikuláš Jenčovský, David Putz.
     
    33:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v zápase vedou. Rychlý brejk hostů zakončil JAKUB HUJER střelou mezi betony Hnízdila. Bez asistence.
     
    23:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V Plzni je bleskově vyrovnáno. DAVID JIŘÍČEK objel branku a z levého kruhu se trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Marek Soukup.
     
    22:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se po dvou minutách druhé periody dostávají do vedení. V situaci dvou na jednoho Masař střílel, puk se však přívětivě odrazil k volnému FILIPU KŘÍŽOVI, který puk pohotově dopravil do sítě. Asistence: Jakub Masař.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 24. Jiříček (M. Soukup), 38. Holý (Hauser) – 22. Kříž (Masař), 34. Hujer, 35. Plos (Jenčovský, Putz), 43. Kříž (Gajda), 45. Hujer (Rossmy), 46. Šedivý (Putz, Plos), 49. Jenčovský (Plos, Putz), 50. Hujer


    HC Škoda Plzeň: Hnízdil (Mečl) – S. Schindler, Houdek, Černý, Jiříček, Páník, Lučan – Steinbrücker, Šiler, Dáňa (A), Hauser, Korčák, Marcel (C), Soukup, Matoušek, Kreuzman, Holý
    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík, Šedivý, Meisel, Tůma – Hujer (A), Putz, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Leden, Plos, Masař, Rossmy, Gajda

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Martin Tvrdík, Pavel Sedláček
    thejrc.org