Finsko – Slovensko 8:6 (kon.) | Švýcarsko – Lotyšsko 10:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
10:4 (5:0, 4:2, 1:2)
Lotyšsko
Čtvrtek 12.12.2019, 19:00 • Patinoires du Littora, Neuchatel • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z florbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:52:42)
     
    Je dobojováno. Švýcarky deklasovaly Lotyšky 10:4 a vykročily tak vstříc semifinále mistrovství světa. Budou tak hrát mezi čtyřmi nejlepšími týmy na světě. Lotyšky tak budou hrát jen zápas o umístění.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas se už jen dohrává, Švýcarky pomalu mohou začít slavit postup do semifinále letošního mistrovství světa!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:24 Julia SUTEROVÁ - 10:4
     
    57:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky však na druhé straně okamžitě odpovídají. JULIA SUTEROVÁ prostřelila Kirilovou a vrátila Švýcarkám šestibrankový náskok – 10:4. Lotyšky tak inkasovaly potupnou desítku. Asistence: Lisa Liechtiová.
    57:10 Laura GAUGEREOVÁ - 9:4
     
    57:10
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšky zase snižují náskok soupeřek, do blízkosti branky Schmidové si naběhla LAURA GAUGEREOVÁ, přehodila si míček na bekhend a poté zakončila do odkryté sítě – 9:4. Asistence: Simona Grapenaová.
     
    56:13
    Geraldine Rossierová se napřáhla ke střele u velkého brankoviště, její pokus však nebyl tak prudký, aby branku Kirilové ohrozil.
     
    55:30
    Míček mají opět hráčky Švýcarska a pomalu se soukají před lotyšskou branku. Do bezhlavého zakončení se už neženou, nemají proč.
     
    54:09
    Uprostřed hřiště získaly míček Švýcarky, dostaly se s ním před brankou Lotyšska, ale před ní nakonec nezakončily.
     
    53:05
    Za brankou Švýcarek vybojovaly míček Lotyšky a jaly se do dalšího zakončení. Nyní to však žádnou korekci ve skóre nepřineslo.
     
    51:42
    Švýcarky opět zakombinovaly před brankou Kirilové, ta se přemístila ke své pravé tyči a zachytila pokus jedné ze Švýcarek.
    50:27 Laura GAUGEREOVÁ - 9:3
     
    50:27
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšky nyní předvedly pěknou souhru, na jejímž konci byla povedená střela LAURY GAUGEREOVÉ, která svižnou střelou propálila Schmidovou – 9:3. Asistence: Samanta Berzinaová.
     
    49:42
    Blížíme se k polovině třetí třetiny a Švýcarky stále drží svůj vysoký náskok, začínají hru jen kontrolovat, je třeba začít šetřit síly na semifinále, které by je nemělo minout.
     
    48:09
    Další nebezpečné počínání před lotyšskou brankou, svižnou ránou se prezentovala Zwinggiová, ale balone končí jen nad brankou Kirilové.
     
    46:57
    Ruttimannová střílela z pravé strany a míček proskočil jen kousek vedle lotyšské branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Gerigová (Reinhardová), 5. Gerigová (Suterová), 8. Gerigová (Suterová), 11. Scheideggerová (Spichigerová), 15. Reinhardová (Ruttimannová), 21. Suterová (Martiová), 28. Ruttimannová (Suterová), 34. Zwinggiová (Ulberová), 37. Wikiová (Martiová), 58. Suterová (Liechtiová) – 26. Metalaová (Mikovová), 31. Pavlovská (Ankudinovová), 51. Gaugereová (Berzinaová), 58. Gaugereová (Grapenaová)


    Švýcarsko: Schmidová (Heiniová) – Hintermannová, Gamperliová, Wikiová, Mischlerová, Suterová, Stellaová, Reinhrdová, Gerigová, Scheideggerová, Fricková, Ruttimannová, Ulberová, Martiová, Spichigerová, Liechtiová, Zwinggiová, Rossierová, Gredigová
    Lotyšsko: Višněvská (21. Kirilová) – Berzinaová E., Berzinaová S., Egliteová, Mikovová, Martinjekabaová, Grraviteová, Matisoneová, Vancaneová, Roziteová, Stapkevičová, Adamaneová, Ametereová, Pavlovská, Grapenaová, Gaugereová, Garbareová, Metalaová, Ankudinovová

    Rozhodčí: Tom Kirjonen , Jyrki Sirkka

    Diváci: 897
    bahis siteleri