Česko U16 – Slovensko U16 6:0 (kon.)
konec
Česko U16
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
Slovensko U16
Čtvrtek 12.12.2019, 15:30 • Miškovec • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Střely na branku (celkem): 46 – 12. (17:53:45)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vysokým vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo poměrem 6:0. Poslední perioda tohoto duelu měla nejjasnější průběh, přičemž jsme neustále sledovali pouze jednu polovinu hrací plochy. Český výběr nakonec přidal další čtyři přesné zásahy, svému soupeři nedal žádnou šanci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Už nám nějakou to dobu probíhá poslední minuta zápasu. Slovensko se ještě snaží s výsledkem něco udělat, avšak pevná obrana soupeřek nepřipouští žádné šance.
     
    57:29
    Dobiášová se hezkým způsobem dostávala do zakončení, avšak pokus o střelu zastavila jedna z protihráček. Konec tohoto zápasu se pomalu a jistě blíží.
     
    56:03
    Přetahovaná u pravého hrazení nakonec vyzněla pro české barvy, avšak poté celkem nepřesně nahrávala Gruntová, které se nepovedlo najít jednu ze spoluhráček.
     
    55:25
    Další útočný výpad skončil u pravého kruhu, jenomže Slovensko se stále nedostalo z vlastního pásma. Poslední perioda opravdu přináší jednostrannou záležitost.
    53:38 BARTÁKOVÁ - 6:0
     
    53:38
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Festival přesných zásahů pokračuje! Česku se totiž povedlo uspět na vhazování, po kterém jsme sledovali kombinaci. Nakonec Gruntová vracela zpět před branku na BARBORU BARTÁKOVOU, před kterou číhala prázdná svatyně.
    Asistence: Lucie Gruntová.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu Slovensko U16 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    51:24
    Oddechový čas pro Slovensko.
    51:24 TRNKOVÁ - 5:0
     
    51:24
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Další luxusní souhra přináší další branku českého výběru! Slovenská obrana absolutně zapomněla na na dvojici protihráček, která doslova vymíchala brankářku Debnárovou. Ta byla v tuto chvíli naprosto bez šance, ANDREA TRNKOVÁ totiž mířila přesně.
    Asistence: Markéta Mazancová.
     
    50:02
    U zadní tyče se o pátý přesný zásah snažila Šapovalivová, která nenašla skulinku ve výstroji Debnárové. Na řadu tak přijde další vhazování, tentokráte z pravé strany.
     
    49:02
    Průběh třetí třetiny má zatím jednoznačný scénář. Česko i nadále svírá svého soupeře, který se v poslední periodě ještě nedostal k ohrožení svatyně.
    48:04 TRNKOVÁ - 4:0
     
    48:04
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Až po uplynutí přesilové hry přichází další zásah Česka! Trestuhodně příliš prostoru měla ANDREA TRNKOVÁ, která si to neohroženým způsobem namířila až mezi kruhy, odkud přesným zakončením o brankovou konstrukci překonala Debnárovou.
    Asistence: Markéta Mazancová, Adriana Dubová.
     
    47:40
    Debnárová si připsala další solidní zákrok, tentokráte proti ráně od levého kruhu.
     
    47:11
    Šapovalivová přihrávala pouze na brusle své spoluhráčky, avšak soupeřkám se nepovedlo vyhodit. Nakonec se do zakončení dostala právě druhá jmenovaná.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 16. Dýcková (Hračová), 29. Bartáková (Mašková), 42. Dubová (Trnková), 49. Trnková (Mazancová, Dubová), 52. Trnková (Mazancová), 54. Bartáková (Gruntová)


    Česko U16: Hesová (Hromádková) – Hotová, Hračová, Vaníčková, Veverková, Mašková, Narovcová, Solařová – Bartáková, Gruntová, Malicka – Dubová, Mazancová, A. Trnková – Brichová, Dýcková, Pištěková – Jílková, Šapovalivová, Vrhelová.
    Slovensko U16: Debnárová (Macková) – Nemčeková, Nilabovičová, Giertlová, Janeková, Belková, Živčáková – Cengelová, Dobiášová, Ruščinová – Čorňáková, Glosíková, Štrbáková – Benáková, Donovalová, Jancsóová – Gálisová, Klapicová, Nagyová.

    Rozhodčí: Kormos – Mokrai, Herczeg
    thejrc.org