Slavia – Svarog Teplice 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 10:3 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:5 (1:4)
Svarog FC Teplice
Pátek 13.12.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z naší strany vše, děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:56:32)
     
    Slavia je po konci utkání tím šťastnějším mančaftem. Na konci prvního poločasu sice prohrávala 1:4, nakonec ale dokázal nepříznivý vývoj utkání otočit a díky proměněné penaltě minutu před koncem nakonec vyhrála 6:5!

    Hráči severočeského celku měli výborný vstup do utkání. Už po 93 sekundách hry našel Teka přihrávkou šajtlí úplně volného Jiřího Barana, který z první překonal přesouvajícího se Jana Žežulku. V 5. minutě se mohli hosté radovat opět, trefu Maxima Litvinova srazil za záda brankáře Jiří Novotný. Demolice Slavie pokračovala, když po přihrávce od Davida Černého přesně pálil Maria Ossoria. Teplický kapitán se mohl ze vstřelené branky radovat o něco později, když střelou k pravé tyči poslal balón za záda sešívaného brankáře Jana Žežulky. Domácí snížení přišlo až pět minut před koncem první části, když se z otočky prosadil Radim Záruba.

    Do druhého poločasu vlétla Slavia jako uragán. Už po minutě hry skóroval Radim Záruba, o chvilku později se radoval ze vstřelené branky Marko Radovanovič. Djaelson sice dokázal ještě po přihrávce Tata poslat Teplice na rozdíl dvou branek, pak už ale byl zápas opět v režii sešívaných. V 32. minutě skóroval po pohledné domácí kombinaci David Jošt, o šest minut později pak fenomenální trefou srovnal stav utkání Marko Radovanovič. 63 sekund před koncem zápasu zfauloval Mario Ossorio unikajícího Radima Zárubu, za což mu rozhodčí ukázal červenou kartu, navíc odpískal penaltu. Tu nakonec sebejistě proměnil Radim Záruba, který tak dokonal jeden z nejlepších obratů, které kdy mohl futsalový fanoušek v českém prostředí spatřit.
     
    Konec zápasu.
     
    39:55
    Nepřesná přihrávka Teplic, míč v zámezí.
     
    39:50
    Trefa Davida Černého skončila sražená jedním z obránců.
     
    39:40
    Teplice kombinují na polovině soupeře, zatím ale bez jediné střely.
     
    39:07
    Teplice to zkouší bez gólmana.
     
    38:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA svou razantní trefou k levé tyči proměňuje penaltový kop a posílá Slavii minutu před koncem zápasu do vedení!
     
    38:57
    K míči se staví Radim Záruba.
     
    38:57
    A máme tu zřejmě nejdůležitější moment dnešního utkání! Mario Ossorio (Teplice) stáhl k zemi unikajícího Radima Zárubu, za což mu rozhodčí ukázal červenou kartu. Slavia navíc bude kopat penaltu!
     
    38:33
    Střela Martina Směřičky ze strany není přesná, teplickou branku totiž těsně minula, když pouze prolétla vedle levé tyče.
     
    38:31
    Teka se pokusil obtočit okolo svého obránce, to se mu nakonec nepovedlo, míč mu totiž utekl do zámezí.
     
    38:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci jsou ve varu! Přihrávka Zdeňka Slámy se štěstím propadla až k MARKU RADOVANOVIČOVI, který ze střední vzdálenosti razantní trefou pod víko vyrovnává stav dnešního utkání! Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    37:40
    Slavia to zkouší bez brankáře.
     
    36:53
    Za svou účast ve strkanici jsou spravedlivou žlutou odměněni dva hráči, krom Davida Jošta (Slavia) dostal napomenutí i hostující Teka (Teplice).
     
    36:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    36:53
    Po tvrdém zákroku na Djaelsona se semlela na hřišti menší strkanice. Pár hráčů se drželo pod krkem, vše ale vyřešili brzkým zásahem rozhodčí, kteří od sebe hráče odtrhli.
     
    36:29
    K dělové ráně ze střední vzdálenosti se napřáhl Radim Záruba, Michal Hůla dokázal pohledným zákrokem trefu vršovického střelec vyrazit nad břevno teplické branky.
     
    36:09
    Djaelson chtěl z nadějné střelecké pozice ještě vrátit míč na Teka, to se mu nakonec nepovedlo, míč totiž skončil na noze jednoho z vracejících se obránců.

    Libor Kokoška

    Branky: 15. Záruba (Homola), 22. Záruba, 24. Radovanovič, 32. Jošt (Záruba), 39. Radovanovič (Sláma), 39. Záruba (pen.) – 2. Baran (Teka), 5. Novotný (Litvinov), 6. Ossorio (Černý), 9. Černý (Teko), 29. Djaelson (Tato)

    Karty:   29. Homola (SLA), 37. Jošt (SLA) – 23. Ossorio (STP), 37. Teka (STP)   39. Ossorio (STP)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Malina) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    Svarog FC Teplice: Hůla (Soukup) – Novotný, Černý (C), Baran, Šebek, Tomáš, Teka, Tato, Ossorio, Litvinov, Djaelson

    Rozhodčí: Cílek, Čurda, Vrtal
    bahis siteleri