Slavia – Svarog Teplice 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 10:3 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:7 (0:5)
FK Chrudim
Pátek 13.12.2019, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Chrudimi, která svého soupeře porazila vysoko 7:1. Druhý poločas nám přinesl o něco vyrovnanější podívanou, navíc se domácím povedlo v úvodu druhého poločasu snížit. Další dvě branky si ale schoval hostující celek, který tak tento zápas dovedl do vítězného konce. (21:57:11)
     
    40
    Konec zápasu.
     
    39
    Z dobré pozice zakončoval hostující Balog, avšak v tísni se mu nepovedlo trefit branku. Chrudim je v závěru o poznání aktivnější, domácí se skoro nedostávají k míči.
     
    37
    Everton tentokráte rozehrával z levé strany, přičemž jsme sledovali zpětnou nahrávku. Poté se zdálo, že si Mikyska pomohl držením, avšak sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    36
    Pavel Drozd si tentokráte seběhl na levou stranu, odkud zakončil stejnou nohou. Tentokráte jeho projektil směřoval k zadní tyči, kterou o vlásek minul.
     
    35
    Fantastický Kirov! Litviněnko totiž dokázal svým výhozem překvapit obranu soupeře, najednou se sám na brankáře hnal Pavel Drozd, jehož manévr přečetl Kirov.
     
    34
    Do nahrávky od Davida Drozda vložil nohu jeden z hráčů soupeře, Chrudim tak i nadále mohla pokračovat v kombinaci, po které se do zakončení opřel Slováček.
     
    33
    Chrudim je dnes velice přesná, nicméně v posledních minutách spíše kontroluje hru. Navíc se kolmice od Mareše snesla do moci brankáře Milena Kirova.
     
    32
    Kirov se vydal celkem daleko z vlastní branky, avšak ani to příliš nepomohl rozehrávce. Mikyska to měl na dlouhou nohu, míč se tak ocitl pouze v zámezí.
     
    31
    Do akce musí lékařský personál Chrudimi. Po jednom ze soubojů skončil na zemi hostující Felipe, který leží na palubovce. Chvíli se tak hrát nebude.
     
    30
    O další kombinaci se staral hostující Everton, který si nedokázal porozumět s Maxem. Míč se tak opět ocitl v zámezí, následovat bude rozehrávka pro domácí.
     
    29
    Kirov se po kratší době dostal k balónu, který poté vyhodil k postranní lajně na Fichtnera. Ten se po souboji s protihráčem poroučel k zemi, volný kop pro domácí.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Tomáš Koudelka (FK ERA-PACK Chrudim).
     
    27
    Mezitím se domácí celek snažil prokombinovat do palebné pozice, avšak zpětná nahrávka našla pouze Koudelku, po jehož nahrávce zkoušel pálit Pavel Drozd.
    26. David DROZD - 1:7
     
    26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují v jednoznačném výkonu! Tentokráte jsme sledovali parádní skluz, po kterém se Chrudim pustila do dalšího rychlého protiútoku. DAVID DROZD si navedl míč na levou nohu a poté si poradil s Kirovem.
    Asistence: Matěj Slováček.
    24. Pavel DROZD - 1:6
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pohledná akce hostů končí šestým zásahem Chrudimi! Na pořadu dne byla naprosto rychlá kombinaci, při které se Evertonovi povedlo v tandemu najít PAVLA DROZDA, který dalším pohotovým zakončením vyzrál na brankáře Kirova.
    Asistence: Everton.
     
    23
    Na opačné straně ERA-PACK Chrudim rozjela další přesnou kombinaci, při které Duio ještě našel Mareše, jehož rána pravačkou skončila na pozorném Kirovovi.

    David Suchý

    Branky: 21. Rott – 3. Pavel Drozd (David Drozd), 5. Drozd (Everton), 11. Everton (Pavel Drozd), 15. Koudelka (David Drozd), 20. Pavel Drozd (Duio), 24. Pavel Drozd (Everton), 26. David Drozd (Slováček)

    Karty:   28. Koudelka (CHR)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Hanzlík, Mykiska, Bartůněk, Zapletal, Abrham, Bejda, Němec
    FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Everton, Mareš, Max (C), Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Duio, Balog, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Vlašič – Lasch
    thejrc.org