Slavia – Svarog Teplice 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 10:3 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:7 (0:5)
FK Chrudim
Pátek 13.12.2019, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36
    Pavel Drozd si tentokráte seběhl na levou stranu, odkud zakončil stejnou nohou. Tentokráte jeho projektil směřoval k zadní tyči, kterou o vlásek minul.
     
    35
    Fantastický Kirov! Litviněnko totiž dokázal svým výhozem překvapit obranu soupeře, najednou se sám na brankáře hnal Pavel Drozd, jehož manévr přečetl Kirov.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Tomáš Koudelka (FK ERA-PACK Chrudim).
    26. David DROZD - 1:7
     
    26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují v jednoznačném výkonu! Tentokráte jsme sledovali parádní skluz, po kterém se Chrudim pustila do dalšího rychlého protiútoku. DAVID DROZD si navedl míč na levou nohu a poté si poradil s Kirovem.
    Asistence: Matěj Slováček.
    24. Pavel DROZD - 1:6
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pohledná akce hostů končí šestým zásahem Chrudimi! Na pořadu dne byla naprosto rychlá kombinaci, při které se Evertonovi povedlo v tandemu najít PAVLA DROZDA, který dalším pohotovým zakončením vyzrál na brankáře Kirova.
    Asistence: Everton.
    21. ROTT - 1:5
     
    21
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo poprvé skórovat! Démoni totiž zahrávali rohový kop, který přinesl velkou kulišárnu. Rozehrávající MIROSLAV ROTT to totiž zkoušel přímo na branku, přičemž si brankář Litviněnko srazil míč do vlastní sítě.
    20. Pavel DROZD - 0:5
     
    20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ta ještě jeden přesný zásah hostujícího celku! Jeden z domácích hráčů se nechal celkem zbytečně obrat o míč před vlastní brankou, napadající Duio navíc vypíchl míč, načež přihrál pod sebe na PAVLA DROZDA, jenž propálil Kirova.
    Asistence: Duio.
     
    17
    Došovi se povedlo udržet míč proti přesile protihráčů, poté si o nahrávku řekl Slováček, jehož chytrý lob nakonec skončil na brankové konstrukci.
    15. Tomáš KOUDELKA - 0:4
     
    15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se na malý moment dostali na útočnou polovinu, jenomže poté přišla ztráta míče. David Drozd se navíc protáhl kolem protihráče, načež se mu povedlo najít vedle stojícího TOMÁŠE KOUDELKU, který zamířil velice přesně.
    Asistence: David Drozd.
    11. EVERTON - 0:3
     
    11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl tří branek! Sledovali jsme celkem poklidnou kombinaci, po které to velice kvalitně udělal Pavel Drozd, kterému se u zadní tyče povedlo najít nekrytého EVERTONA, jenž zamířil přesně k bližší brankové konstrukci.
    Asistence: Pavel Drozd.
    5. Pavel DROZD - 0:2
     
    5
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Místo toho tu máme druhou branku v podání hostů! Domácí totiž zaspali při bránění, hodně času měl kolem sebe Everton, kterému se povedlo najít trestuhodně nekrytého PAVLA DROZDA, jenž podruhé bezpečně propálil Kirova.
    Asistence: Everton.
     
    5
    Vyrovnání měl na své noze Rott, který byl na levé straně zcela sám, avšak technické zakončení poslal kousek vedle vzdálenější konstrukce branky.
    3. Pavel DROZD - 0:1
     
    3
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Chrudim rozjela další kombinaci, při které se Felipemu povedlo roztáhnout hru na levou stranu, odkud putovala další nahrávka na zcela volného PAVLA DROZDA, který bezpečně zamířil k tyči.
    Asistence: David Drozd.

    David Suchý

    Branky: 21. Rott – 3. Pavel Drozd (David Drozd), 5. Drozd (Everton), 11. Everton (Pavel Drozd), 15. Koudelka (David Drozd), 20. Pavel Drozd (Duio), 24. Pavel Drozd (Everton), 26. David Drozd (Slováček)

    Karty:   28. Koudelka (CHR)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Hanzlík, Mykiska, Bartůněk, Zapletal, Abrham, Bejda, Němec
    FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Everton, Mareš, Max (C), Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Duio, Balog, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Vlašič – Lasch
    bahis siteleri