Méty – Marseille 1:1 (kon.) | Amiens – Dijon 1:1 (kon.) | Angers – Monaco 0:0 (kon.)
Brest – Nice 0:0 (kon.) | Nîmes – Nantes 0:1 (kon.) | Toulouse – Remeš 0:1 (kon.)
konec
FC Méty
1:1 (1:0)
Olympique Marseille
Sobota 14.12.2019, 17:30 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:38:32)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:12. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:13.
     
    Je konec a Méty berou z tohoto zápasu hodně cenný bod, který naopak nemůže stačit hostujícímu celku. Olympique měl velký tlak ve druhém poločasu, ale ten vedl jen k jedné brance. O tu se postaral Nemanja Radonjić, jenž skvělou střelou z první překonal jinak skvělého Alexandra Úkíddžáho. Marseille se snažilo směrem dopředu i nadále, ale vyloženou šanci jsme už neviděli. Dnešní zápas tedy končí remízou 1:1.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dimitri Payet si vzal na starost rozehrávku přímého kopu. Vyslal přímo střelu na branku, ale Alexandr Úkíddžá se prolétl vzduchem celkem zbytečně. Tato střela neměla žádnou šanci na gólový úspěch.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Mamadou Fofana (FC Méty).

    Žlutou kartu dostává Victorien Angban (FC Méty).
     
    90+4
    Jordan Amavi se snažil prosadit po straně, ale vzal si na sebe hodně velké sousto. Obránce Mét toto ustál, načež vyslal dlouhý nákop dopředu.
     
    90+3
    Olympique má poslední čtyři minuty na to, aby potvrdil roli favorita a dostal se ještě do vedení. Méty však získaly faul na obranné polovině a míč odkopávají.
     
    90+2
    Hiroki Sakaj a jeden z domácích hráčů se dostali do menší rozmíšky. Ani jeden z nich ale nechtěl vyfasovat žlutou, takže po rozmíšce bylo opravdu rychle.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Matthieu Udol (FC Méty).
     
    90+1
    Álvaro González zrychlil hru a Nemanja Radonjić zacílil na druhou branku v utkání. Jeho tvrdá střela na přední tyč skončila ale jen těsně vedle branky.
     
    90
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    88
    Fabien Centonze se dostal do hlavičkového souboje, při kterém mu nakonec dal solidní ránu pěstí vlastní gólman. Znovu je hra přerušena a probíhá ošetřování.
     
    87
    Morgan Sanson dneska hraje opravdu fantastický zápas, kterému chybí jen gól nebo asistence. Dostal se dobrým pohybem před soupeře, kterého o míč obral.
     
    86
    Dimitri Payet schytal ostrý šlapák někam do oblasti kotníku. Jsou k němu voláni lékaři, ale kapitán hostí bude muset dohrát. Jinak Olympique hraje v deseti.
     
    85
    Žlutou kartu dostává John Boye (FC Méty).
     
    84
    Jenže domácí fotbalisté se standardkou nenaložili zrovna dobře. Marseille se brzy dostalo k balónu, ale Méty se zase snaží napadat vysoko na útočné polovině.
     
    83
    Hra se v posledních minutách odehrávala spíše před šestnáctkou Mét, ale ty nyní získaly balón. John Boye navíc vybojoval faul na útočné polovině.
     
    82
    Morgan Sanson pokračuje v dobrém výkonu, je zatím asi nejaktivnějším hráčům. Vyslal nyní střelu z nějakých dvaceti metrů, ale mířil přesně doprostřed.

    Denisa Józsová

    Branky: 40. Nguette (Centonze) – 70. Radonjić (Amavi)

    Karty:   45+1. Maïga (MTZ), 85. Boye (MTZ), 90+1. Udol (MTZ), 90+5. Fofana (MTZ), 90+5. Angban (MTZ) – 25. B. Sarr (OMA)

    Neproměněná penalta: 53. Diallo (MTZ), brankář Pelé zneškodnil


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:12. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:13.
    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Boye, Sunzu, Udol – Angban, Fofana, Maïga – Adama Traoré II (58. Gakpa), Diallo (76. Niane), Nguette.
    Náhradníci: Delecroix – Niane, B. Traoré, Mikautadze, Delaine, Ambrose, Gakpa.

    Olympique Marseille: Mandanda (31. Pelé) – Sakaj, Kamara, Álvaro González, Amavi – M. Sanson, Strootman (68. Germain), Rongier – B. Sarr (46. Radonjić), Benedetto, Payet.
    Náhradníci: Pelé – Ćaleta-Car, Radonjić, Chauí, Aké, Maxime López, Germain.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Finjean
    thejrc.org