Příbram – China Golden Dragon 13:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 4:6 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:6 (1:2 po s.n.)
Písek – David Servis 2:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:2 (kon.) | Bílina – Trutnov 2:4 (kon.)
Kobra – Kolín 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 9:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:0, 0:4)
HK Opava
Sobota 14.12.2019, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají v rychlém sledu pátou branku! JAN ŠTINDL byl tváří tvář proti Holíkovi, kterého prostřelil mezi betony! Asistence: Dennis Gulda a David Zdeněk.
     
    54:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Odvážná hra v šesti se domácím nedaří a Slezan má k dobru tříbrankový náskok. Už při hře pět na pět trefuje odkrytou klec TOMÁŠ ROUSEK. Útočník hostí z obranného pásma trefil přímo doprostřed brány! Asistence: Bohumil Herman.
     
    42:16
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé v zápase vedou o dvě branky! Petr Wolf nahrál na DAVIDA ZDEŇKA, který byl mimo ideální pozici, ale i tak zkusil své střelecké štěstí. Hráč hostů napálil kotouč k levé tyči, kde měl Martin Holík mezírku! Asistence: Petr Wolf a Dominik Cihlář.
     
    40:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan si bere své vedení zpět. Krásná individuální akce v podání JANA DVOŘÁKA, který odmítl všechny hráče Havlíčkova Brodu. Dostal se před Holíka, kterého prostřelil mezi betony! Asistence: Petr Wolf a David Zdeněk.
     
    22:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči vyrovnávají partii v přesilové hře. Ladislav Pospíchal nahrál na pravý kruh ROMANU MIKEŠOVI. Ten naznačil nahrávku, přičemž se Matyáš Daňa pohnul od své tyče, čehož domácí útočník využil! Asistence: Ladislav Pospíchal a David Vala.
     
    13:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan trestá chybu domácího celku, když otevírá střelecký účet utkání. Vlastimil Malina našel na pravém mantinelu JAKUBA PESLARA. Obránce hostů střílel hned po nahrávce, když poslal kotouč do levé šibenice! Asistence: Vlastimil Malina a Petr Wolf.

    Štěpán Ondráček

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 23. Mikeš (Pospíchal, Vala) – 14. Peslar (Malina, Wolf), 41. Dvořák (Wolf, Zdeněk), 43. Zdeněk (Wolf, Cihlář), 55. Rousek (Herman), 56. Štindl (Gulda, Zdeněk)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Pospíchal, Vala (A), Kliment, Benák, Kerber, Trupl – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Juráň, Cachnín, Musil – Pejchal, Kuchta, Holenda
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Opava: Daňa (Lamla) – Šindelář (C), Zouhar, Chalupa (A), Zdeněk, Ficek, Peslar, Gabrhelík – Peterka, Rousek, Kovařík, Herman, Kysučan, Cihlář, Dvořák, Štindl, Zelenkov, Wolf (A), Gulda, Malina
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Nikola Marek – Martin Klouda, Petr Křivohlavý

    Diváci: 429
    thejrc.org