Vsetín – Havířov 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:3 (1:2 po s.n.) | Písek – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 15.12.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 26. kola REDSTONE Extraligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a AZ RESIDOMO Havířov.
     
    AZ RESIDOMO Havířov

    Junioři Havířova minulý týden kvůli nemoci nenastoupili ani jednoho zápasu, přesto nepřišli o první místo v tabulce. Z celkových statistik AZetu však můžeme konstatovat, že prohrál pouze čtyřikrát, a to jednou až po samostatných nájezdech. Dále pak podlehli doma Vsetínu 1:3, v Brně Warriors 3:6 – zvláště poslední zmiňovaný výsledek byl velice překvapivý, jelikož se jednalo o zápas prvního s posledním.

    A v pátek podlehli Přerovu 1:3, čímž poprvé po dlouhé době spadli z prvního místa na třetí. Před nimi je Vsetín a právě Přerov.
    Nicméně nutno dodat, že Havířovu chybí odehrát dvě utkání.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Junioři Vsetína se v minulém týdnu nejprve vydali do Litomyšle, kde si, hlavně ve druhé třetině, pořádně zastříleli. První třetinu vyhrál Vsetín o dvě branky a v druhé části zápasu se trefil rovnou pětkrát. Dvakrát se prosadil Jan Vašenka, třikrát pak obránce Vojtěch Pernický. Valaši nakonec vyhráli poměrem 8:1. V nedělním utkání se mohli Vsacané dostat do čela tabulky, stačilo pouze porazit rivala z Přerova. To se jim v domácím prostředí nepovedlo a Zubrům podlehli 1:4.

    Nyní jsou Valaši na druhém místě, mají stejně bodů jako vedoucí Přerov a jejich náskok na třetí Havířov je jednobodový. V minulém kole porazili Vsacané Draky ze Šumperka 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Pernický, Ondračka, Holáň, Kožený, Kunst – Pospíšil, Baďura, Apolenář, Vrána, Hilšer, Klímek, Jurek, Vavřík, Frimel.

    AZ RESIDOMO Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Šěvěček, Kočí, Koubek, Pavelek, Kubíček – Tomeček, Pindel, Urban, Revaj, Mrkvica, Kubík, Čempel, Ivaščenko, Juhász, Vlček, Byčkov, Moškoř.

    Rozhodčí: Šudoma – Maloušek, Kociňák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:39
    V první útočné akci se ukázali Valaši, ti však na Štipčáka v havířovské brance nevystřelili a na druhou stranu se může vydat hostující celek. Ani jemu se však nedaří dostat do zakončení.
     
    01:35
    Jen o pár centimetrů minula branku Frimelova teč z mezikruží. Vsetínský útočník tímto stylem usměrňoval Pernického střelu od modré.
     
    02:23
    Uhlíř zachytil puk ve středním pásmu a raději volí rozehrávku od Štipčáka. Hráči AZetu se tak dostávají do útoku.
     
    03:05
    Klímek s Vavříkem se ocitli v přečíslení dva na jednoho proti Šěvěčkovi. Prvně jmenovanému vsetínskému útočníkovi se ale nepovedlo puk zpracovat, a ten tak skončil na levém kruhu.
     
    03:14
    Baďura neprošel přes útočnou modrou čáru, nicméně puk šikovně poslal na Hilšera, který už pásmo získal.
     
    03:56
    Kotouče se ujal havířovský Kubik, ale přes Pernického s Pospíšilem neprošel. Zatím jsme neviděli žádnou velkou gólovou šanci.
     
    04:18
    Po pravém křídle si k tyčce hostující branky nabruslil Hilšer, a z této pozice také poslal kotouč po Štipčákovu pravou ruku. Havířovská brankář byl sice nejistý, ale zasáhl úspěšně.
     
    04:32
    Klímek na hranici brankoviště tečoval Ondračkovu střelu od modré. Puk nakonec proletěl nad lapačkou brankáře Štipčáka. Na druhou stranu ujel podél mantinelu Čempel. K zakončení se však nedostal.
     
    05:22
    Apolenář poslal puk zpoza Štipčákovy brány do předbrankového prostoru, kde na střelu a případnou dorážku čekali Vrána s Jurkem. Ani jednomu se nepodařilo puk zasáhnout.
     
    05:36
    Pospíšil vypálil ihned po buly v útočném pásmu. Jeho střela končí v ochranné síti.
     
    05:58
    Valaši se stále drží v útočné třetiny, Havířovští je však nechají pracovat pouze okolo mantinelů a nedovolí jim dostat se ke kombinaci nebo zakončení.
     
    06:36
    V dobré palebné pozici se ocitl Klímek, který nebyl na chvíli nikým bráněn. Z pravého křídle trefil přesně gólmana Štipčáka, od něhož se puk odrazil k Baďurovi. Ani ten hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    07:47
    Vrána neprošel přes Pavelka, nicméně Vsetínští jsou stále na kotouči a už i v rozestavení před Štipčákem.
     
    07:57
    Hostující brankář nyní předvedl parádní zákrok. Nejprve vyrazil Pernického střelu od modré, a to přesně na hokejku Baďury. Ten na nic nečekal a z levého kruhu pálil bez přípravy k odkryté pravé tyči, kam hostující brankář na poslední chvíli stačil přesunout svůj beton.
     
    09:14
    Vlčkovu střelu z mezikruží odrazil gólman Málek pravým betonem do rohu kluziště. Vsetínští se po krátké pauze opět dostávají před soupeřova brankáře.
     
    09:44
    Havířov stihl po rychlém přechodu do útočného pásma bleskově rozestavit formaci a začít s kombinací. Šěvěčkovu střelu od modré tečoval na levém kruhu Urban. Většina pokusů hostujícího celku však končí mimo Málkovu branku.
     
    11:20
    Vsetínští vybojovali kotouč za svou brankou a do úniku se dostal Vrána. Na hranici brankoviště už byl však těsně bráněn, a tak jeho zakončení mezi betony nebylo úplně nejpřesnější. Dorážet nad levý beton se pokoušel Apolenář, ale puk skončil jen ve skrumáži těl u levé tyčky. Právě Apolenář z něj kotouč znovu dostal a pokusil se uspět na druhé straně. Finální střela patřila Koženému, jenž zachytil vyražený puk na vrcholu levého kruhu.
     
    11:41
    Nyní to sám proti Málkovi zkusil Tomeček. Domácí gólman jeho střelu z levého křídla dobře viděl a puk ukryl mezi lapačku a beton.
     
    12:29
    Havířovští se začínají tlačit do brankoviště. Všechno to začalo střelou od modré, kterou vyslal obránce Šěvěček. Následně už puk zůstal u vsetínské branky, kde má gólman Málek opravdu hodně práce.
     
    13:09
    Vyhozený kotouč dobrusloval středem kluziště Apolenář a zdálo se, že se dostane k individuálnímu zakončení. Hostující obránce Kubíček byl ale rychlejší a puk v mezikruží obranného pásma dostal do bezpečí.
     
    13:46
    Hraje se spíše před Málkem. Ten teď musel řešit nepříjemnou střelu Tomečka z levého kruhu, kterou vyrazil pravým betonem.
     
    14:33
    Urban prošel ve středím pásmu přes Zemana a na pravém kruhu jej zastavil Hilšer. Tento zákrok byl však nedovolený a vsetínský útočník míří na trestnou lavici.
     
    14:38
    Vsetín okamžitě vyhazuje.
     
    15:05
    Domácímu celku se opět podařilo osvobodit. Následně Valaši také mezi modrými čarami puk vybojovali a dostali se do útoku. Zde na Štipčákovu bránu zamířil Klímek.
     
    15:43
    Puk je u Vavříka s Apolenářem v útočném pásmu Vsetína. Přes val bránících hráčů Havířova ale prvně jmenovaný nezakončil.
     
    15:57
    Byčkovova střela z vrcholu levého kruhu skončila u Málka. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    16:32
    Sekundu před návratem Hilšera na led Vsetínští opět vyhazují. V této přesilové hře už se nic zásadního nestane.
     
    16:33
    Domácí v plném počtu. Vsetínu se toto oslabení podařilo ubránit, navíc si domácí dokázali vytvořit více šancí než soupeř.
     
    17:42
    Pernický nahodil puk od modré do skupinky hráčů před ním. Vtom nastal před Štipčákem chaos, protože nikdo nevěděl, kde se kotouč nachází.
     
    18:26
    Při dalším vsetínském tlaku v předbrankovém prostoru střílel Apolenář a dorážel Jurek. Vyraženou střelu získali hosté, kteří byli ve středním pásmu nedovoleně zastavení. Dvouminutový trest za hákování dostává domácí obránce Kožený.
     
    19:05
    Stejně jako v předchozím oslabení, i nyní se Valaši dokázali rychle osvobodit a drží kotouč daleko od své branky.
     
    19:24
    Po levém křídle si do útoku nabruslil Revaj. Jeho pokus do vzdálenějšího horního rohu brankář Málek usměrnil k mantinelu. Tam nebyl nikdo z Revajových spoluhráčů, a tak se puku opět chopili hráči ve žlutém.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině branka nepadla. Úvodních pět minut bylo z obou stran spíše opatrné a příliš šancí jsme neviděli. Následně se však herní tempo zvedlo a před gólmanem soupeře byli vidět spíše domácí, a to i ve vlastním oslabení. Výborně chytajícího Štipčáka ale nepřekonali ani jednou a první třetina tak končí bezbrankovým skóre 0:0.
    Druhá třetina začne cca v 12:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Havířov se hned po úvodním vhazování druhého dějství nahnal do útoku, jelikož ve druhé třetině ještě dohrává pětadvacet sekund z přesilové hry. Z mezikruží střílel Pindel, jeho pokus srazil Zeman.
     
    20:25
    Domácí v plném počtu.
     
    22:11
    Na kotouči jsou hosté, ale nevede se jim přechod přes modrou čáru. Málek tak zatím zasahovat nemusel.
     
    22:57
    Valaši se vydali do přečíslení, které z pravého kruhu zakončoval Pernický. Z druhé vlny dorážel Vrána, ale puk se od bránících hráčů odrazil pouze na Jurka, a ani ten Štipčáka v havířovské brance nepřekonal.
     
    23:35
    Další velká šance Vsetína vznikla po dobré práci v předbrankovém prostoru. Na druhé straně se pak ke střele dostal Juhász. Jeho zakončení z levého křídla skončilo vedle levého betonu domácího brankáře, který tak kotouč přikryl lapačkou.
     
    24:00
    Na pravém křídle si vyklidil cestu Vrána. Objel branku a po zakončení k tyči skončil puk u mantinelu. Tam si jej vzali do parády obránci a jejich pokusy se před brankou snažil tečovat Apolenář. Štipčák má kotouč v lapačce.
     
    24:53
    Koženého nahození ze střední třetiny usměrňuje Štipčák vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    25:45
    Pernický rozehrál z vlastního pásma a celá tato útočná akce Vsetína končí vyloučením na straně hostů. Menší trest za vyhození kotouče dostává Mrkvica.
     
    26:34
    Hilšer nahrál Zemanovi, od kterého se puk odrazil na Vavříka. Vsetínští stojí na hranici brankoviště a snaží se překonat zatím bezchybného Štipčáka. Ten je však stále pozorný.
     
    27:14
    Hilšer trefuje boční síť a puk je na hokejkách hostujících hráčů.
     
    27:20
    Havířov se s pukem dostával za modrou čáru. V tento okamžik zasáhl Hilšer, jenže nedovoleně a nyní usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    27:45
    Hosté v plném počtu. Nyní hraje Havířov v početní výhodě. Nejprve se však bude bude dostat ze svého pásma, kam kotouč zavezl vsetínský obránce Holáň.
     
    28:34
    Urban s Pindelem se usadili u levé tyčky, ale také Málek předvádí skvělý výkon. Urban pálil podruhé u ostrého úhlu u levé tyče, jeho pokus zablokoval Kožený.
     
    29:20
    Domácí v plném počtu. Vsetínští byli opět vidět i v oslabení, když se v posledních sekundách početní nevýhody usadili před Štipčákem. Toho ohrozila například střela z pravého kruhu.
     
    30:04
    Ivaščenko nabruslil do útočného pásma po pravém křídle a z kruhu vystřelil na bližší tyč. Málek s tímto pokusem neměl žádné problémy.
     
    30:28
    V dnešním utkání jde hodně vidět vsetínský útočník s jedenáctkou na zádech – Vojtěch Vrána. Nyní opět dobrusloval vyražený puk a mohl se dostat k individuálnímu zakončení.
     
    31:16
    Kubík zakončoval před clonící hráče z vrcholu levého kruhu. Málek pravým betonem zasahuje.
     
    31:50
    Pindel rozdělil při přechodu do útočného pásma úkoly a po jeho přihrávce zakončovali Havířovští z předbrankového prostoru. Málek se proti tomuto pokusu dokázal včas přemístit.
     
    32:31
    Šance také na druhé straně. Z pravého kruhu pálil k odkryté bližší tyči Hilšer. Branku přestřelil.
     
    33:23
    O puk se bojovalo vedle Málkovy branky. Souboj vyhráli Vsacané, kteří také okamžitě nahodili kotouč na Štipčáka na druhé straně kluziště. Puk letěl nízko na ledem a havířovský brankář jej hokejkou ztečoval do ochranné sítě.
     
    34:13
    Kožený s Kunstem zakládají útok z vlastního pásma. Vsetín se bez problémů dostal před branku Havířova, kde se hra přerušuje. Bude se vylučovat.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Juhász – 2 min., hákování).
     
    34:46
    Vsetín vyhrál vhazování, rychle také vystřelil a po prvotním neúspěchu zahajuje kombinaci.
     
    34:56
    Hilšerovu střelu z vrcholu levého kruhu usměrnil na hranici brankoviště Zeman přesně mezi Štipčákovy betony. Vsetínští hráči už se radovali ze vstřelené branky. Tuto radost jim překazil až rozhodčí, který po kontrole rozpažil.
     
    35:56
    Hostujícímu celku se podařilo získat kotouč u mantinelu a dostat jej až k Málkově brance. Havířov může vystřídat.
     
    36:35
    Hosté v plném počtu. Havířovu se v druhé části oslabení dařilo držet puk pod kontrolou. Vsetín více zahrozil pouze na začátku své přesilovky.
     
    37:06
    Pernického střela od modré šla po volné cestě ve středu kluziště. Havířovský brankář ji viděl a nyní ukrývá kotouč ve výstroji. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    37:30
    Kunstova střela od modré zamířili mimo branku. Následnou akci hostů zastavuje postavení mimo hru.
     
    37:40
    Po buly ve středním pásmu získal pásmo po nahození na vsetínskou branku Urban. Havířovští ale Málka nakonec neohrozili.
     
    38:25
    Podobná situace také na druhé straně. Ondračka nahrál zpoza branky do předbrankového prostoru, kde kotouč našel přesně hokejku Hilšera. Ten jej však nedokázal včas zpracovat a dobrou pozici pro zakončení promarnil.
     
    38:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před koncem druhé třetiny tu máme první branku dnešního utkání, a ta jde na konto hostů z Havířova. Akce byla podobná jako většina předchozích, které jsme dneska viděli. Po dobré kombinaci na hranici brankoviště se totiž VOJTĚCH PINDEL prosazuje mezi betony. Asistence: Lukáš Juhász, Davyd Ivaščenko.
     
    39:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po minutě přidávají Havířovští také druhou branku. Přesnou přihrávku dostal na levé křídlo DANIEL TOMEČEK, který si sjel blíže brance a Málka propálil prudkou střelou na bližší tyč. Asistence: Tomáš Vlček, Josef Uhlíř.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Dnešní utkání by se dalo popsat jako souboj brankářů, kdy až do 39. minuty nebylo možné ani jednoho z gólmanů překonat. Diváci mohli vidět vyrovnaný hokej s množstvím pěkných šancí, kdy ty své v závěru druhé dvacetiminutovky proměnili Vojtěch Pindel a Daniel Tomeček. A to i přesto, že více vyložených příležitostí měli opět Vsetínští.
    Třetí třetina začne cca v 13:28.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se do třetí třetiny nahrnuli jako velká voda a je tady snížení na 1:2. První střela z mezikruží patřila Danielu Klímkovi, který pak také zakončoval od levé tyče. Tento pokus vyrazil Štipčák před sebe tak, že se k dorážce dostal MICHAEL VAVŘÍK. Asistence: Daniel Klímek.
     
    41:36
    Havířov se snaží trochu uklidnit nadšení Vsetína, domácí jsou však k nezastavení. Zmařili modro-bílým pokus o rozehrávku a opět kombinují před jejich gólmanem.
     
    42:42
    Ondračka se s pukem na hokejce dostal z obranného pásma do středního, kde se však kotouč zasekl na jedné z bránících hostujících hokejek. Domácí bek se tak musí rychle navrátit do obrany.
     
    43:18
    Po levém křídle si do útoku nabruslil hostující útočník Ivaščenko. Jeho rána z kruhu Málkovi vypadla, domácí gólman si však s touto situací dokázal poradit.
     
    44:25
    Jurek z bezprostřední blízkosti ohrozil branku havířovského gólmana Štipčáka. Po této střele se navíc za brankou hostujícího celku strhla menší potyčka, vše se však obešlo bez vyloučení.
     
    45:04
    Po několika vsetínských střelách od modré, které zlikvidoval brankář, se do útoku vydali také hosté. Střelu Čempela z pravého kruhu ukrývá Málek v lapačce.
     
    45:36
    Frimel se s kotoučem ocitl úplně sám před brankářem. Na vymyšlení zakončení neměl mnoho času, i tak zasáhl Štipčák pravým betonem se štěstím. Puk se navíc od jeho betonu odrazil k tyčce a až od ní mimo brankoviště.
     
    47:04
    Hraje se rychlý hokej a na puku jsou nyní hosté. Juhász pálil přes clonící hráče z mezikruží. Domácí gólman si povyjel tak, aby měl lepší výhled, a úspěšně zasáhl.
     
    48:13
    Před soupeřova brankáře se nastěhovali také Valaši. Štipčák ale zasahovat vůbec nemusel, jelikož všechny střely pokryla obrana.
     
    49:27
    Apolenářova dlouhá přihrávka na Klímka přes šířku kluziště neuspěla. Vsetínský kapitán na ni na útočné modré čáře nedosáhl a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / střídání po zakázaném uvolnění). Trest odpyká Moškoř.
     
    50:09
    Souhra obránců v podání Vsetína vypadala trochu jinak než jsme zvyklí. Ondračka pálil od modré a jeho střelu tečoval ze svého místa v předbrankovém prostoru Zeman. K další střele se na vrcholu levého kruhu dostal Hilšer.
     
    50:47
    Hosté se osvobodili, ale Pernický za vlastní brankou zareagoval rychle a poslal pas do střední třetiny na Holáně, jenž protečoval do útoku.
     
    51:29
    Pernický chtěl nejprve střílet, jenže mu přihrávka od Pospíšila přeskočila hokejku. Proto se rozhodl kotouč vrátit a Pospíšil už přes bránící hráče zakončil. Štipčák má puk v lapačce.
     
    51:38
    Hosté v plném počtu.
     
    52:29
    Baďura získal puk na útočné modré čáře a sám se vydal proti přesile třech hráčů Havířova. Obešel Kubíčka s Byčkovem, na posledního hráče už ale nevyzrál a k zakončení z bezprostřední blízkosti se nedostal.
     
    54:04
    Málkovi vypadl kotouč po zlikvidování střely z levého kruhu. Tento puk se ocitl ve skrumáži hráčů před brankou, odkud si jej vytáhl Kočí, jenž se rozhodl pro zakončení z pravého kruhu. O další dorážku se postaral ještě Vlček, ale také tento pokus domácí brankář zastavil.
     
    54:22
    Na druhé straně je zase v permanenci brankář Štipčák. Nejprve likvidoval Pospíšilovu střelu z pravého kruhu, poté následoval ještě Zemanův pokus od modré čáry.
     
    55:15
    Klímek obešel jednoho z bránících hráčů ve středním pásmu, přes druhého obránce pak po přechodu útočné modré čáry vystřelil. Štipčáka trefil puk do masky, ale kotouč ukrývá v náruči.
     
    55:39
    Vsetínským se daří držet v útočném pásmu, jsou však drženi u mantinelu a nedostávají se ke střelám.
     
    56:09
    Sám se po levém křídle dostal do pásma Pindel, vsetínský hráč k němu najížděl z druhé strany. Pindel z levého kruhu vystřelil na Málkovy betony, u kterých se puk také zastavil.
     
    57:20
    Baďura si u pravé tyčky zpracoval a připravil kotouč, aby jej mohl poslat Klímkovi do předbrankového prostoru. Klímek puk také dostal, našel s ním vhodnou střeleckou pozici a vypálil. Před ním stál ještě Kožený, který se snažil kotouč do branky usměrnit. Vyrovnávací gól z toho však nebyl.
     
    58:15
    Ondračka vybojoval pro Vsetín útočné pásmo a snaží se založit nějakou útočnou kombinaci. Hostující hráči jsou však proti a dobře brání.
     
    58:46
    Nahození od modré čáry má Štipčák v lapačce a hra je přerušena. Domácí si vybírají oddechový čas.
     
    58:46
    Málek zůstává na střídačce.
     
    58:58
    Havířovští dostávají puk do středního pásma, zde jej má ve své moci domácí obránce Ondračka.
     
    59:15
    Vsetín musí rozehrát od své vlastní branky. Do konce třetí třetiny zbývá čtyřicet pět sekund.
     
    59:40
    Klímkovu ránu od modré zablokoval Kubík. Oba celky bojují o kotouč za Štipčákovou brankou.
     
    59:49
    Do konce třetí části zápasu zbývá jedenáct sekund. Havířov vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    59:51
    Ondračka získal puk ihned po buly a nabruslil si s ním do mezikruží. Cestou však puk ztratil a přišel tak o cenné sekundy. Jeho střela nakonec končí na bránícím Šěvěčkovi.
     
    59:58
    Opět se píská zakázané uvolnění. Vsetín má poslední dvě sekundy na vyrovnání.
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín v úvodu třetí třetiny výrazně zabral, a to snížením na 1:2, o které se postaral Michael Vavřík. Vsetínští sice byli k nezastavení, ale Havířovu se podařilo vše ubránit, a to až do konce dnešního zápasu.
    Všechny body z dnešního utkání tak berou hosté.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek dne. (15:02:46)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 41. Vavřík (Klímek) – 39. Pindel (Juhász, Ivaščenko), 40. Tomeček (Vlček, Uhlíř)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Pernický, Ondračka, Holáň, Kožený, Kunst – Pospíšil, Baďura, Apolenář, Vrána, Hilšer, Klímek, Jurek, Vavřík, Frimel.
    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Šěvěček, Kočí, Koubek, Pavelek, Kubíček – Tomeček, Pindel, Urban, Revaj, Mrkvica, Kubík, Čempel, Ivaščenko, Juhász, Vlček, Byčkov, Moškoř.

    Rozhodčí: Šudoma – Maloušek, Kociňák
    thejrc.org