Vsetín – Havířov 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:3 (1:2 po s.n.) | Písek – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 15.12.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    40:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se do třetí třetiny nahrnuli jako velká voda a je tady snížení na 1:2. První střela z mezikruží patřila Danielu Klímkovi, který pak také zakončoval od levé tyče. Tento pokus vyrazil Štipčák před sebe tak, že se k dorážce dostal MICHAEL VAVŘÍK. Asistence: Daniel Klímek.
     
    39:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po minutě přidávají Havířovští také druhou branku. Přesnou přihrávku dostal na levé křídlo DANIEL TOMEČEK, který si sjel blíže brance a Málka propálil prudkou střelou na bližší tyč. Asistence: Tomáš Vlček, Josef Uhlíř.
     
    38:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před koncem druhé třetiny tu máme první branku dnešního utkání, a ta jde na konto hostů z Havířova. Akce byla podobná jako většina předchozích, které jsme dneska viděli. Po dobré kombinaci na hranici brankoviště se totiž VOJTĚCH PINDEL prosazuje mezi betony. Asistence: Lukáš Juhász, Davyd Ivaščenko.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 41. Vavřík (Klímek) – 39. Pindel (Juhász, Ivaščenko), 40. Tomeček (Vlček, Uhlíř)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Pernický, Ondračka, Holáň, Kožený, Kunst – Pospíšil, Baďura, Apolenář, Vrána, Hilšer, Klímek, Jurek, Vavřík, Frimel.
    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Šěvěček, Kočí, Koubek, Pavelek, Kubíček – Tomeček, Pindel, Urban, Revaj, Mrkvica, Kubík, Čempel, Ivaščenko, Juhász, Vlček, Byčkov, Moškoř.

    Rozhodčí: Šudoma – Maloušek, Kociňák
    thejrc.org