Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 4:3 (po pr.)
po prodl.
Moser Medical Graz 99ers
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 15.12.2019, 16:00 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:39
    Graz právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Graz v přesilovce prosazuje a vítězí. Nahození z vrcholu kruhu před brankou zpracoval a tečoval JOAKIM HILLDING, puk následně proklouzl do sítě pod betonem Lassily. Znojmo tak z dnešního duelu bere bod.
     
    63:22
    Zajímavá situace. Lassila při zákroku proti střele vykopl branku z postavení, následně skóroval z dorážky Hillding. Rozhodčí rozpažují, gól neplatí.
     
    62:35
    Oddechový čas pro Znojmo.
     
    62:35
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Flick – 2 min., držení).
     
    62:35
    Setzinger měl našlápnuto na levém křídle, dostával se před Flicka, který musel faulovat. Je z toho "jen" dvouminutový trest, ale i tak nepříjemná situace a velká šance pro domácí.
     
    60:23
    Tanseyho nebezpečnou střelu vykopává Nihlstorp špičkou betonu.
     
    59:35
    Oberkofler se dostal do velmi dobré pozice před Lassilou, z dorážky ale netrefuje.
     
    59:11
    Oddechový čas Grazu.
     
    59:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Znojmu v téhle sezóně power-play jde a konkrétně v Grazu při hře bez brankáře dává letos už druhý gól. Po několika nebezpečných střelách od modré se k puku dostal Flick, z pravého kruhu nabil AARONU BERISHOVI, který z první z mezikruží propálil Nihlstorpa! Asistence: Rob Flick, Anthony Luciani.
     
    58:59
    Orli už v šesti bez brankáře.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sova – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Hillding – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lassila – 2 min., hrubost).
     
    55:30
    Přesné rozdělení trestů ještě není známo, ale sudí situaci vyhodnotili zřejmě tak, že pěstní souboj vyprovokoval znojemský hráč, Orli totiž hrají ve třech proti pěti.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Berisha – 2 min., sekání). Komplikace pro Znojmo, Berisha dostává těsně před koncem dvě minuty za sekání.
     
    54:39
    Beránek se uvolnil v mezikruží a po Bartošově přihrávce pálil z první těsně mimo.
     
    51:01
    Dvakrát teď měli domácí štěstí, nahození Mikliše i Sovy byly tečovány nepříjemně do protipohybu brankáře, pokaždé ale kotouč proskákal brankovištěm mimo tři tyče.
     
    46:02
    Skvělý zásah Lassily, který reflexivně lapačkou tečoval prudký Oleksukův pokus ze vzduchu mimo branku.
     
    43:58
    Mrázek se po vyhraném buly dostal sám před Nihlstorpa, v tísni ale neměl na střelu dost času a neuspěl.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Hamilton – 2 min., hrubost).
     
    39:36
    Graz právě vstřelil branku!
    Nepovede se to, chybělo 24 vteřin. Domácí měli v posledních minutách lepší pohyb na ledě a po rychlém protiútoku našel Garbowsky z pravého křídla najíždějícího OLIVERA SETZINGERA, který usměrnil střílenou přihrávku nad beton přesouvajícího se Lassily. Asistence: Matt Garbowsky, Karl Johansson.
     
    36:30
    Setzinger měl na holi třetí branku, z ostrého úhlu ale netrefil odkrytou znojemskou klec.
     
    33:27
    V hodně důležitý moment vytasil Teemu Lassila parádní zákrok proti Lindnerovi. Ten využil nepřesnosti ve znojemské obraně, dostal se do samostatného úniku, ale finského brankáře ve znojemských službách nepřekonal.
     
    32:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Jen jeden muž zatím dokázal najít recept na výborně chytajícího Nihlstorpa. Je jím ROB FLICK, který po buly v útočném pásmu zachytil vyhození domácích, vybruslil si do mezikruží a přesným švihem k tyči nedal gólmanovi šanci. Druhý Flickův gól dnešního večera. Asistence: Aaron Berisha, Anthony Luciani.
     
    27:46
    Znojmo se dostalo do brejku tři na dva a Mrázek měl obrovskou šanci sám mezi kruhy, mířil do protipohybu brankáře, jenže ani tentokrát se mezi tři tyče netrefil.
     
    27:12
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Moderer – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Moderer – 2 min., sekání). V chumlu hráčů si rozhodčí vybrali Modererův zákrok.
     
    15:19
    Flick byl blízko vyrovnání, po bleskové akci ale trefil z dorážky padajícího Nihlstorpa do ramene.
     
    15:00
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Zusevics – 2 min., podrážení).
     
    11:52
    Graz právě vstřelil branku!
    Celé střídání byli hráči domácích v útočném pásmu o krok napřed před soupeřem a odměnou jim je druhá branka. Na bližší tyč si na Kingovu přihrávku sjel OLIVER SETZINGER a přesnou tečí usměrnil puk mezi Lassilovy betony. Asistence: Dwight King, Erik Kirchschläger.
     
    11:43
    Graz tlačí v útočném pásmu, Garbowsky ve skvělé pozici před brankou ještě nahrával místo střely a rozhozená znojemská obrana díky tomu stihla pokus tečovat mimo branku, akce ale pokračuje.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Svoboda – 2 min., držení). Znojemský útočník na konci střídání přidržel ujíždějícího soupeře a Graz bude hrát druhou přesilovku.
     
    06:59
    První útok Orlů motal hlavu domácí defenzivě a po Lucianiho překvapivé přihrávce byl ve výborné pozici Svoboda, jeho střelu z první ale skvělým přesunem vychytal Nihlstorp!
     
    05:42
    Graz právě vstřelil branku!
    Už v situaci pět na pět domácí zůstali nastěhovaní v útočném pásmu a z obléhání znojemské branky nakonec těží vyrovnávací branku. SEBASTIAN COLLBERG se nenechal odstavit od puku, vyjel si z pravého křídla mezi kruhy a přesným bekhendem pod břevno překonává Lassilu. Bez asistence.
     
    03:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Luciani – 2 min., hákování).
     
    02:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vede po rychlé útočné akci ve chvíli, kdy oba týmy střídaly. Berisha si pobyt na ledě protáhl, díky kličkám udržel kotouč v útočném pásmu a pak našel přesným pasem na druhém křídle najíždějícího ROBA FLICKA, který z první našel skulinu v Nihlstorpově výstroji. Asistence: Aaron Berisha, Antonín Bořuta.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 6. Collberg, 12. Setzinger (King, Kirchschläger), 40. Setzinger (Garbowsky, Johansson), 64. Hillding – 3. Flick (Berisha, Bořuta), 33. Flick (Berisha, Luciani), 60. Berisha (Flick, Luciani)


    Moser Medical Graz 99ers: Nihlstorp (Höneckl) – Kirchschläger, Weihager, Johansson, Hamilton, Lindner, Dodero, Egger – Oberkofler, Oleksuk, Ograjenšek – King, Garbowsky, Setzinger – Krainz, Hillding, Collberg – Kainz, Moderer, Zusevics.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – McRae, Češík, Berisha – Oščádal.

    Rozhodčí: Piragić, Siegel – Hribar, Kaspar
    bahis siteleri