Kunlun – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (2:0 po s.n.)
Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jokerit 1:2 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Viťaz 6:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Úterý 17.12.2019, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:52:06)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2610 diváků.
     
    Češi a Slováci

    Martin Bakoš (VLD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:13
     
    Střely na branku: 42 – 27
     
    Je konec! Domácí Kunlun zvládl dnešní duel a poráží Vladivostok vysoko 4:0. Čínský celek si ve třetí části pouze hlídal své vedení. Hosté se naopak tlačili do útoku, jenže dnes měli špatný pohyb a nedokázali si najít mezírku v obraně soupeře. Domácí brankář Smith si tak připsal čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Admiral se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se zatím nemůže dostat do zakončení. Duel se jen dohrává.
     
    59:08
    Glazačev se ve velké rychlosti opřel příklepem do odraženého kotouče. Smith měl ale naprosto dokonalý výhled a bez problémů jeho pokus chytil.
     
    58:20
    Martin Bakoš projel do útočného pásma, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem zadní tyč. Kotouč následně opustil třetinu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Kunlun se osvobodil vysokým obloučkem do středního pásma. Pokračuje snaha Vladivostoku o vstřelení čestné branky.
     
    57:10
    Alexej Drobin sice obdržel přihrávku mezi kruhy, ale okamžitě se u něj zjevili dva hokejisté v červeném, kteří jej od puku odstavili čistým způsobem.
     
    56:30
    Jurij Kozlovskij si před napadajícím soupeřem pomohl rozehrávkou o mantinel. Hokejisté domácího celku nechtějí Vladivostok pustit do zakončení.
     
    56:10
    Jurij Kozlovskij dostal přihrávku na modrou čáru, jenže místo zakončení ještě vymyslel přihrávku, kterou domácí obrana bez problémů přečetla.
     
    55:31
    Cory Kane se natahoval po přihrávce na brankoviště. Domácímu útočníkovi teď scházely opravdu jen centimetry.
     
    55:05
    Devante Smith-Pelly projel po levé straně útočného pásma do nebezpečného prostoru a vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy. Nikdo v červeném se k puku nedostal.
     
    54:25
    Glazačev narýsoval dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru. Rozjetí hráči v bílém se však ke kotouči nedostali. Pokračuje spíše ospalá pasáž hry.
     
    54:05
    Martin Bakoš si vybruslil na modrou čáru, odkud prověřil pozornost domácího brankáře. Smith však pokračuje ve skvělém výkonu a drží čisté konto.
     
    53:35
    Wong se tlačil před branku Admiralu za odraženým kotoučem. Puk mu ale na poslední chvíli přeskočil přes čepel a skončil vedle branky Admiralu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Foo (Wong), 14. Palola (Lockhart, Wong), 25. Miller (T. Murphy, J. Smith), 31. Smith-Pelly (Kane, Bartley)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley, G. Reinhart, D. Osipov – Yip, DeFazio, Miller – Foo, Lockhart, Wong – Magee, Smith-Pelly, Kane – Palola, Hunt, Werek.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Ugolnikov, Miščenko, A. Osipov, Bobrjašov, Kozlovskij, Želdakov – Ljungh, Vicharev, Bakoš – J. Petrov, V. Butuzov, Pilipenko – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Lisin, I. Zacharčuk, Drobin.

    Rozhodčí: Fraňo, Ščenjov – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 2610
    thejrc.org