Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Baník Sokolov
Úterý 17.12.2019, 18:00Chance liga - o účast v předkole • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:18 Jakub VRÁNA - 1:4
     
    46:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Jestřábi se sami dostali do velmi těžké situace. Od mantinelu osamocený najížděl k bráně JAKUB VRÁNA. Rozhodl se ke střele z kruhu, kterou dokázal procedit skrz betony Štůraly. Puk byl nejspíš ještě tečovaný jedním z beků.
    Asistence: Patrik Kadeřávek.
    43:57 Marek ŠVEC - 1:3
     
    43:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Tohle už je ovšem hodně špatné pro Prostějov. Zadražil, který je v utkání hodně vidět, našel nahrávkou zpoza brány MARKA ŠVECE, který okamžitě střílí a trefuje přesně pod břevno.
    Asistence: Matěj Zadražil.
    29:25 Jan BEČVÁŘ - 1:2
     
    29:25
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes radují podruhé! Zadražil nejprve po samostatné akci trefil z kruhu tyčku. Puk zůstal v pásmu na hokejkách hostí a ti nakonec dokázali vykombinovat až na hůl JANA BEČVÁŘE, který dnes střílí druhou branku.
    Asistence: Matěj Zadražil.
    26:33 Marek RAČUK - 1:1
     
    26:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se ale prosazují. Kašpar toho nejspíš moc neviděl díky dobrému clonění. Prosazuje se přitom právě MAREK RAČUK, jehož prudká střela k pravé tyči. nedala Kašparovi moc šancí na zásah.
    Asistence: Lukáš Žalčík, Petr Krejčí.
    02:48 Jan BEČVÁŘ - 0:1
     
    02:48
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. JAN BEČVÁŘ si sjel na kruh, zamíchal s pukem a pak ho poslal do růžku prostějovské brány. Krásně trefené.
    Asistence: Tomáš Urban.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 27. Račuk (Žálčík, P. Krejčí) – 3. Bečvář, 30. Bečvář (M. Zadražil), 44. Švec (M. Zadražil), 47. Vrána (Kadeřávek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Mrázek, P. Krejčí, Hamrlík, M. Jandus, Husa, Muška, Březák – L. Luňák, Račuk, Žálčík – T. Jandus, Divíšek, Nouza – Hrníčko, V. Meidl, L. Krejčík – Chlán, M. Novák.
    HC Baník Sokolov: Kašpar (Fečo) – Přindiš, Vodička, A. Rulík, Michálek, J. Tomeček, Pařízek, Kadeřávek – Kovařík, M. Zadražil, Švec – Vracovský, Kverka, Osmík – T. Rohan, Vrána, Kuběna – Bečvář.
    thejrc.org