Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Baník Sokolov
Úterý 17.12.2019, 18:00Chance liga - o účast v předkole • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    PO Nouzově zákroku skončil puk nahoře na brankové konstrukci. Hra přerušena.
     
    54:25
    Rohna nejprve připravil pozici pro střelu od modré, následně sám zakončoval z osy hřiště. Zejména druhá střela byla hodně nebezpečná, ale Štůrala drží.
     
    52:10
    Kuběna hledal na druhém křídle najíždějícího spoluhráče. Ten měl před sebou půlku brány prázdnou, ale netrefil puk. Neřeknu vám ale, kdo byl ten nešťastník. Jednak jsem si nevšiml čísla, jednak mu nechci dělat ostudu.
     
    50:32
    Dvě minuty pro Petra Krejčího (PRO).
     
    50:16
    Vrána nepříjemně protečoval šťouchanec od spoluhráče. Štůrala situaci zachraňoval betonem.
    46:18 Jakub VRÁNA - 1:4
     
    46:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Jestřábi se sami dostali do velmi těžké situace. Od mantinelu osamocený najížděl k bráně JAKUB VRÁNA. Rozhodl se ke střele z kruhu, kterou dokázal procedit skrz betony Štůraly. Puk byl nejspíš ještě tečovaný jedním z beků.
    Asistence: Patrik Kadeřávek.
    43:57 Marek ŠVEC - 1:3
     
    43:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Tohle už je ovšem hodně špatné pro Prostějov. Zadražil, který je v utkání hodně vidět, našel nahrávkou zpoza brány MARKA ŠVECE, který okamžitě střílí a trefuje přesně pod břevno.
    Asistence: Matěj Zadražil.
     
    39:54
    Jak se ukazuje, Nouza (PRO) smolařem okamžiku. V obou posledních přesilovkách měl hromadu šancí, neproměnil. Teď navíc posílá tým do čtyř.
     
    33:55
    Dvě velmi dobré Nouzovy střely. Na první musel vytasit Kašpar beton, druhou vyrazil před sebe. Strhla se mela o puk, po níž Chlán mohl dorážet u tyčky, nicméně netrefuje přesně.
     
    32:53
    Sokolov jde do čtyř. Dostal se pod tlak a Patrik Kadeřávek (SOK) musel faulovat.
     
    30:14
    Kombinace prvního útoku se příliš nepovedla. Byl z ní navíc protiúptok hostí, kdy do jízdy na levé křídlo dostal puk Vracovský. Měl spoustu prostoru, chtěl si Štůralu vymíchat, ale v tom neuspěl. Sokolov ale nebyl daleko od toho, aby šel do trháku.
    29:25 Jan BEČVÁŘ - 1:2
     
    29:25
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes radují podruhé! Zadražil nejprve po samostatné akci trefil z kruhu tyčku. Puk zůstal v pásmu na hokejkách hostí a ti nakonec dokázali vykombinovat až na hůl JANA BEČVÁŘE, který dnes střílí druhou branku.
    Asistence: Matěj Zadražil.
    26:33 Marek RAČUK - 1:1
     
    26:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se ale prosazují. Kašpar toho nejspíš moc neviděl díky dobrému clonění. Prosazuje se přitom právě MAREK RAČUK, jehož prudká střela k pravé tyči. nedala Kašparovi moc šancí na zásah.
    Asistence: Lukáš Žalčík, Petr Krejčí.
     
    26:18
    První větší šance domácích. Račuk dostal z osy hřiště puk do strany a střílel. Bohužel pro domácí, do boční sítě.
     
    25:35
    Zadražil ovšem nyní zle zatopil Štůralovi. Nakonec si na něj ale bekhendem u pravé tyči nepřišel. Mnoho ale nechybělo.
     
    23:31
    Nakonec vyprodukovali střelu od modré a při jejím pacifikování taky faul. Mrázek (PRO) dostává dvě minuty.
     
    17:20
    Dvě minuty odsedí Václav Meidl (PRO).
     
    16:34
    To je gesto! Prostějovský hráč měl být vyloučený na dvě minuty za faul na Švece. Ten ale zajel za rozhodčím a faul odvolal. Tohle by se mělo dít častěji.
     
    15:34
    Zadražil zachytil rozehrávku Prostějova a rozehrál pěknou kombinaci, která skončila střelou Urbana z kruhu. Štůrala připraven.
     
    14:35
    Opět Vrána v akci! Po najetí do kruhu se dostal k puku a hned střílel. Posílal kotouč pod ruku Štůraly, ten si ale připsal důležitý zákrok a puk za sebe nepustil.
     
    12:10
    Jan Bečvář (SOK) dostává dvě minuty.
     
    11:20
    Štůrala zabrnkal na nervy fanouškům. Povyjel si z brány pro rozehrávku. Ale puk poslal jen Vránovi, který z otočky hned střílel. Brankář se ale stihl vrátit a šanci soupeři zneškodnil.
     
    05:46
    Zadražil se dostal ze sevření soupeře, objel bránu a naservíroval puk VOdičkovi. Ten trefil Štůralu, který měl pořádné problémy, před bránu šel škodit Kovařík. Nakonec ale gólman situaci ustál.
     
    03:25
    Šance na rychlé vyrovnání, hosté hráli v šesti. Trest odsedí Rohan.
    02:48 Jan BEČVÁŘ - 0:1
     
    02:48
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. JAN BEČVÁŘ si sjel na kruh, zamíchal s pukem a pak ho poslal do růžku prostějovské brány. Krásně trefené.
    Asistence: Tomáš Urban.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 27. Račuk (Žálčík, P. Krejčí) – 3. Bečvář, 30. Bečvář (M. Zadražil), 44. Švec (M. Zadražil), 47. Vrána (Kadeřávek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Mrázek, P. Krejčí, Hamrlík, M. Jandus, Husa, Muška, Březák – L. Luňák, Račuk, Žálčík – T. Jandus, Divíšek, Nouza – Hrníčko, V. Meidl, L. Krejčík – Chlán, M. Novák.
    HC Baník Sokolov: Kašpar (Fečo) – Přindiš, Vodička, A. Rulík, Michálek, J. Tomeček, Pařízek, Kadeřávek – Kovařík, M. Zadražil, Švec – Vracovský, Kverka, Osmík – T. Rohan, Vrána, Kuběna – Bečvář.
    thejrc.org