Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 17.12.2019, 17:30Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:52 David ŠŤASTNÝ - 4:1
     
    44:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bruslaři jsou za svou aktivitu odměněni. Po sérii soubojů před brankovištěm se k puku dostal DAVID ŠŤASTNÝ a nekompromisní ranou zaznamenal svou druhou branku v utkání. Asistence: Pavol Skalický.
    35:00 Martin PLÁNĚK - 3:1
     
    35:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak teď to MARTIN PLÁNĚK udělal chytře. Z nulového úhlu žabičkou poslal kotouč do brankoviště a od brusle obránce ho dostal do síťky. Bez asistence.
    30:23 Jiří KURKA - 2:1
     
    30:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádně to nyní vymysleli boleslavští mladíci. Flynnovu střelu do boční sítě vrátil zadovkou mezi kruhy Najman a JIŘÍ KURKA tvrdou ranou zápěstím rozstřelil láhev za Kacetlem. Asistence: Ondřej Najman, Oscar Flynn.
    27:12 Roman VLACH - 1:1
     
    27:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru využívají, byť poněkud netradičním způsobem. ROMAN VLACH se po vysunutí za obranu řítil osamocen na domácí branku a parádní dlouhou kličkou vyrovnává stav střetnutí. Asistence: Oscar Daniel Eklund.
    13:25 David ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    13:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dynamo nedokázalo vyhodit kotouč z pásma a je potrestáno. Skalický posunul na modré na Pláňka, ten si vybruslil podél mantinelu a naservíroval puk DAVIDU ŠŤASTNÉMU, jenž uspěl se svým zakončením mezi betony. Asistence: Martin Pláněk, Pavol Skalický.
    Marken.cz

    Daniel Langer

    Branky a nahrávky: 14. Šťastný (Pláněk, Skalický), 31. Kurka (Najman, Flynn), 35. Pláněk, 45. Šťastný (Skalický) – 28. R. Vlach (Eklund)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc, Kurka, Dlapa, Pláněk (A), Hrbas, Fillman, Hrdinka – Vondrka (C), Zbořil, Klepiš (A) – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Skalický, Jeglič, Šťastný – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Kantor) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), T. Voráček, Mikuš, Ivan, Oliva – Mandát (A), R. Kousal, Tybor – Machala, Harju, D. Kindl – Kusý, R. Vlach, Látal – M. Beran, Poulíček (A), Pochobradský.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Frodl, Komárek.

    Diváci: 2732
    ocianews.com