Akademici Plzeň – UK Kings Prague 4:0 (kon.) | HC MUNI – BO Ostrava 2:1 (2:3 po s.n.)
konec
Akademici Plzeň
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
UK Kings Prague
Středa 18.12.2019, 18:00Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večer a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:37:42)
     
    Je konec! Asi málokdo čekal, že z toho bude takto jednoznačná podívaná. Pražané však přijeli ve velmi okleštěné sestavě. Sice byli minimálně vyrovnaným soupeřem, ale žádnou ze svých šancí nedokázali využít. Naopak Západočeši se v poslední části trefili ještě dvakrát, a to zásluhou Vlastimila Salajky a Davida Markova. Všechny body tak zůstávají doma na akademickém ledě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Martin Starka – 2 min., podrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:07
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Marek Karoch – 2 min., sekání).
     
    57:42
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň využívá první početní výhodu v utkání a střílí čtvrtou branku! Švec sice trefil jen soupeře před sebou. K odraženému puku se dostal DAVID MARKOV, jenž ho bekhendem dostal do sítě. Asistence: Jakub Švec a David Prachař.
     
    57:01
    A hostům se navíc nedaří směrem dopředu nic vymyslet. Nyní se jim ani trochu nepovedla rozehrávka a kotouč tak skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    56:17
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové tady se právě rozhodlo! VLASTIMIL SALAJKA se individuální akcí dostal až před gólmana, kterého překonal střelou zápěstím! Bez asistence.
     
    55:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:08
    Chybí nám posledních necelých pět minut do konce zápasu. Na puku se drží plzeňští hokejisté, kteří se zatím v klidu brání a směrem dopředu nic nevymýšlí.
     
    54:21
    A Univerzitě Karlově se moc nedaří. Její útoky většinou končí už na útočné modré a troufám si říct, že domácí hokejisté toto vedení už udrží do zdárného konce.
     
    53:44
    Kotouč se nyní odrážel ve středním pásmu z hokejky na hokejku. Nakonec ho sice vybojovali hráči hostů, jenže ti se do útočného pásma nedostali.
     
    52:54
    Hned dvojice hostujících hráčů se snažila dorážet střelu, která nakonec zůstala v brankovišti. Frček je ovšem nadále velmi blízko čistému konto.
     
    52:19
    Aleš Hyršl chtěl dostat svůj tým do útočného pásma, ovšem neudělal to dobře. Předvedl totiž kličku na modré, takže jeho spoluhráč přejel modrou dříve.
     
    51:32
    A tak se hnali domácí hráči do protiútoku. V tom přišla zpětná přihrávka, ovšem když si hráč Plzně rovnal puk na střelu, stihl mu ho jeden z hostí odpálit.
     
    51:16
    Hokejisté v černém jsou na puku, kdy nakonec přišla střela od modré. Domácí gólman celou situaci viděl, k tomu navíc nemusel proti této střele zasahovat.
     
    50:37
    Jenže mohlo to vypadat lépe, to by však musela být proměněná velká šance! Hráč hostí dostal křižný pas, ovšem Frček se stihl fantasticky přesunout a jeho pokus zastavit.
     
    50:10
    Chybí nám posledních deset minut do konce utkání a domácí nadále vedou o dvě branky. S Pražany to v tomto zápase nevypadá ani trochu dobře.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Soukup (Faschingbauer, Švec), 11. Švec (Soukup, Faschingbauer), 57. Salajka, 58. Markov (Švec, Prachař)


    Akademici Plzeň: Frček (Štekr) – Prachař, Šimůnek, Koco, Starý, Soukup, Beer – Šiška, Straka, Švec, Markov, Rejzek, Hřebík, Hájek, Šíma, Strmiska, Salajka, Kučera, Faschingbauer.
    UK Kings Prague: Novák – Černý, Havelka, Duben, Karoch, Erbrt – Piovarči, Glitta, Martínek, Steklík, Bořík, Velas, Hyršl, Hakl, Halberštát.
    thejrc.org