New Jersey – Anaheim 3:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 19.12.2019, 18:00 • ZS Eden • turnaj O Pohár DHL • 29. kolo
Partner:
    59:54 DAMIEN HRADIL - 2:1
     
    59:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Eden vybuchl radostí! Havrda nejdřív tvrdým střetem poslal k zemi o hlavu vyššího Houdka, následně se po této srážce kotouč dostal k úplně volnému DAMIENU HRADILOVI, který do odkryté branky zřejmě rozhoduje o osudu dnešního zápasu – 2:1! Asistence: Mikuláš Hovorka a Ondřej Holý.
    22:53 MAREK KOPIC - 1:1
     
    22:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dobré sešívané střídání, avšak po něm velice studená sprcha. Z protiútoku se prosazuje MAREK KOPIC, který sice trefil prostor, kde stál Pánek, sešívaný brankář již puk ale nedokázal vytěsnit mimo tři tyče – 1:1. Asistence: Marek Princl a Vojtěch Šuhaj.
    07:58 ONDŘEJ HOLÝ - 1:0
     
    07:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovku a dostává se do vedení! ONDŘEJ HOLÝ, který v této sezóně nastupuje i v druholigové Příbrami dostal kotouč na modré čáře od Hovorky, našlápl směrem k Mickovi a následnou přesnou střelou zápěstím ke vzdálenější tyči nedal brankářovi Plzně šanci – 1:0. Asistence: Mikuláš Hovorka a Maxim Havrda.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 8. Holý (Hovorka, Havrda), 60. Hradil (Hovorka, Holý) – 23. Kopic (Princl, Šuhaj)


    HC Slavia Praha: Pánek (Pittr) – Matějka, Hovorka (A), Němeček, Mareček, Klatt, Holý – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Malínek, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C)
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Houdek (C), Pánek, Staněk, Šilhán, Kovářík, Malák (A) – Kvasnička, Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Říha, Hauser, Marcel, Tůma, Ženíšek, Soukup, Princl (A)

    Rozhodčí: Horák – Hradil, Štěpánek

    Diváci: 51
    thejrc.org