Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Trenčín – Miskolc 5:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Detva – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 20.12.2019, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sa tak končí výsledkom 1:3. Liptákom sa v tretej tretine nepodarilo vyrovnať stav stretnutia a napokon tesne pred koncom riadneho hracieho času inkasovali do prázdnej brány zásluhou Pospíšila. Týmto sa s vam lúčim a prajem pekný zbytok piatkového večera. (19:22:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tesne pred záverom stretnutia sa cez celú ľadovú plochu presadil TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý zvýšil na 1:3. Bez asistencií.
     
    59:30
    Liptáci sú s pukom na hokejkách, no nevedia sa usadiť v útočnom pásme.
     
    59:00
    Vhadzuje sa pred brankárom Pavlasom. Brankár Romančík už zostáva na striedačke domácich. Hostia vyhrali buly a puk poslali do stredného pásma.
     
    59:00
    Oddychový čas domácich.
     
    58:40
    Liptáci už hrajú so šiestimi korčuliarmi a v útočnom pásme obstreľujú bránu Nových Zámkov.
     
    56:57
    Veľlká šancia na vyrovnanie. Jakub Sukeľ sa ujal puku za bránou súpera a svojou šikovnosťou sa dostal až pred Pavlasa, ktorý jeho zakončenie vyrazil.
     
    56:15
    V rýchlom protiútoku sa ocitol Andrísik. Jeho strelu Romančík vyrázil rovno na hokejku Bajteka. Jeho dorážku dokázali domáci obrancovia eliminovať.
     
    55:22
    Na druhej strane sa do dobrej streleckej pozície dostal Pospíšil. Túto strelu Romančík vyráža a k puku sa dostávajú domáci.
     
    54:22
    Liptáci vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme. Puk sa dostal na modrú čiaru k Nemcovi, ktorý z prvej vystrelil. Jeho nebezpečné zakončenie letelo len pár centimetrov ponad Pavlasovu bránu.
     
    54:19
    Po veľmi nepresnej prudkej strele Jakuba Sukeľa nasleduje relkamná prestávka.
     
    53:51
    Po obrovskej chybe Romančíka sa hostia dostali do čistej gólovej šance, no napokon sa im nepodarilo puk poslať do odkrytej brány.
     
    52:46
    Pekná práca Drtinu, ktorý zachytil puk na útočnej modrej čiare. Dostal sa medzi kruhy do dobrej streleckej pozície, no Romančík toto zakončenie vyráža.
     
    51:45
    Kramár si po ľavej strane nakorčuľoval do útočného pásma a z uhla vystrelil na bránu Nových Zámkov. Jeho strela opečiatkovala bližiu tyčku Pavlasovej brány.
     
    50:57
    V útočnom pásme sú tentokrát hostia. Hruška sa tlačil s pukom pred bránu, no neúspešne. Romančík puk chytá a rozhodcovia prerušujú hru.
     
    50:12
    Liptáci zvyšujú aktivitu, no je tam najmä absencia presných prihrávok.
     
    48:52
    Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Pri puku zostali hostia a dostali sa až pred bránu Liptovského Mikuláša, kde sa ale do zakončenia nedostali.
     
    47:56
    Teraz pekná príležitosť domácich. Z útočnej modrej čiary Rudolf Huna perfektne našiel medzi kruhmi Róberta Hunu, no aj toto zakončenie brankár Nových Zámkov likviduje.

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 25. Huna (Petran, Kurali) – 7. Stupka (Fereta, Fábry), 30. Stupka (Fábry, Hatala), 60. Pospíšil


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Kurali, Kramár, Nemec, Petran, Roman, Mezovský, Droppa, Smutný – Kriška, Piatka, Sukeľ – Ru. Huna, Oško, Vybíral – Lištiak, Ro. Huna, Ri. Huna – Michalík, Uhrík, Surový
    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas – Hatala, Ordzovenský, Drtina, Fereta, Hain, Mikuš, Pavúk – Pospíšil, Fábry, Stupka – Bajtek, Holovič, Jurík – Števuliak, Hruška, Rogoň – Andrisík, Jurák

    Rozhodčí: Goga, Kalina – Durmis, Smrek
    thejrc.org