Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Washington Capitals
Sobota 21.12.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:17
    Jakub Vrána (WSH) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:08
    Richard Pánik (WSH) 1+0, 2 střely, čas na ledě 12:11
    Michal Kempný (WSH) 0+1, 4 střely, čas na ledě 19:22
    Radko Gudas (WSH) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:19 (03:36:22)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Nicklas Bäckström (WSH) 2+2
    2. John Carlson (WSH) 1+1
    3. Alex Ovečkin (WSH) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 27-29; Zablokované střely: 14-10; Vhazování: 50%-50%; Hity: 16-13; Přesilové hry: 1/3-0/1; Trestné minuty: 9-13.
    Nicklas Bäckström zaznamenal čtyři body a celkem jich má 900
     
    Washington zakončil sérii tří venkovních zápasů výhrou na ledě New Jersey, kde se dvakrát prosadil Nicklas Bäckström a celkem zaznamenal čtyři body. Bodoval také Alex Ovečkin, který ukončil sérii tří utkání bez bodu, když k úvodnímu gólu přidal asistenci. Dařilo se také českým obráncům, Michal Kempný a Radko Gudas si připsali bod. Výhru Capitals pečetil gólem slovenský útočník Richard Pánik. Konečný výsledek dnešního střetnutí. New Jersey Devils 3 Washington Capitals 6.
     
    Konec zápasu.
    59:37 Miles WOOD - 3:6
     
    59:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Damon Severson nastřelil puk z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, kde ho usměrnil do prázdné sítě MILES WOOD – 3:6! Asistence: Damon Severson a Nikita Gusev.
     
    59:16
    Michal Kempný vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Gilles Senn dokázal jeho pokus zachytit.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:13
    Pavel Zacha nedokázal skórovat z blízkosti! Ilja Samsonov ho vychytal, stejně jako jednoho z jeho dorážejících spoluhráčů. Obrovská šance.
     
    56:53
    Jevgenij Kuzněcov se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a prostor dostává reklamní přestávka. Capitals dominují a vedou v New Jersey vysoko 6:2.
    55:33 Richard PÁNIK - 2:6
     
    55:33
    Washington právě vstřelil branku!
    RICHARD PÁNIK si najel v mezikruží na krásnou zpětnou přihrávku Larse Ellera z levého křídla a po parádní stahovačce poté zamířil mezi betony střídajícího brankáře Gillese Senna! Capitals vedou 6:2. Asistence: Lars Eller a Carl Hagelin.
     
    54:14
    Dnešní utkání sleduje 15021 diváků.
     
    53:07
    Nick Jensen nebyl v letošní sezóně ani jednou vyloučen, nyní se ale pustil do bitky s Milesem Woodem, kterého složil na lopatky. Oba dostali pět minut.
     
    52:15
    Sami Vatanen mohl skórovat z prostoru mezi kruhy pro vhazování, Ilja Samsonov ovšem vytáhl skvělý semafor, po kterém dostává prostor reklamní přestávka.
     
    51:49
    Hokejisté Washingtonu dnes uzavírají sérii tří venkovních zápasů a vypadá to, že se do hlavního města USA budou vracet s dvěmi výhrami a jednou porážkou.
     
    50:38
    Capitals se snažili prosadit v blízkosti pravé tyče, jmenovitě Radko Gudas, jenže český útočník se ke střele na bránu Gillese Senna nakonec nedostal.
     
    48:39
    Blake Coleman vystřelil na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování a Ilja Samsonov byl na přední tyči připravený, když puk zmrazil pod lapačkou.
     
    48:25
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Mackenzie Blackwood, přichází Gilles Senn.
     
    48:25
    Nikita Gusev mohl skórovat u levé tyče, zatímco Blake Coleman vzápětí u pravé, Ilja Samsonov byl ale v obou případech připravený a po druhé střele puk podržel.
    46:53 Jonas SIEGENTHALER - 2:5
     
    46:53
    Washington právě vstřelil branku!
    JONAS SIEGENTHALER na levém křídle vystřelil od modré čáry a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Capitals teď odskočili. Asistence: Radko Gudas a Nic Dowd.
     
    46:38
    Mackenzie Blackwood se v blízkosti pravé tyče překonat nenechal a zmrazil puk pod lapačkou. Hra byla přerušena a prostor dostává reklamní přestávka.
     
    45:52
    P.K. Subban vystřelil na vrcholu mezikruží a jeho bekhendové zakončení skončilo v lapačce brankáře Capitals. Ilja Samsonov dnes inkasoval pouze dvakrát.
     
    45:07
    Jakub Vrána vystřelil na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování a jeho pokus skončil na hrudi Mackenzieho Blackwooda, který dokázal kotouč hrudí vyrazit.
     
    44:34
    Nikita Gusev teď mířil střelou z levého kruhu pro buly ke vzdálenější pravé tyči, Ilja Samsonov ale fantasticky zasáhl lapačkou, pod kterou kotouč poté zmrazil! Devils se mohli vrátit do zápasu.
     
    44:09
    Capitals se snažili prosadit na levém křídle, jenže se ocitli v postavení mimo hru a jejich útočné snažení tentokrát ztroskotalo. Hosté vedou nad Devils o dva góly.
     
    43:02
    Michal Kempný schytal pořádný hit, když ho v pravém rohu útočného pásma dohráli domácí hokejisté Devils, kteří hodně nepříjemně napadali Capitals.
     
    42:14
    Lars Eller na levém křídle vypálil od modré čáry a Mackenzie Blackwood byl překonán, nakonec ho ale zachránila tyč! Capitals nyní mohli vést 5:2.
    40:42 John CARLSON - 2:4
     
    40:42
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON si najel před bránu na nahození z levého křídla a ostrého úhlu a z blízkosti puk usměrnil k přední levé tyči! Capitals poprvé v zápase vedou o dva góly. Skóre utkání je 2:4. Asistence: Michal Kempný a Nicklas Bäckström.
     
    40:27
    Capitals se dostali na levém křídle k nahození, se kterým si domácí brankář Mackenzie Blackwood snadno poradil, a přerušil hru. Caps vedou těsně 3:2.
     
    40:15
    Andy Greene na levém křídle nemohl pokračovat v útočném snažení, protože se ocitl v postavení mimo hru. V úvodu třetí části se hraje ve hře čtyři na čtyři.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 17-23; Zablokované střely: 13-6; Vhazování: 58%-42%; Hity: 14-7; Přesilové hry: 1/3-0/1; Trestné minuty: 4-8.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 2:56.
    Příběh dvou hvězd, které v NHL společně odehrály 900. zápasů
     
    Blake Coleman dokázal krátce po přestávce vyrovnat, jenže závěr druhé třetiny opět patřil Capitals, kteří si vzali ztracené vedení zpět zásluhou útočníka Nicklase Bäckströma, který vstřelil svůj druhý gól v střetnutí. Skóre po druhé třetině dnešního utkání v Prudential Center. New Jersey Devils 2 Washington Capitals 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:31 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:3
     
    39:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Dmitrij Orlov si teď najel na zpětnou diagonální přihrávku z levého křídla a z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování puk nahodil na vzdálenější levou tyč, kde kotouč usměrnil do prázdné brány NICKLAS BÄCKSTRÖM! Capitals vedou. Asistence: Dmitrij Orlov a Alex Ovečkin.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:50
    Miles Wood a Garnet Hathaway byli vyloučeni shodně za hrubost poté, co se pustili do potyčky na ledě.
     
    38:32
    Miles Wood málem skórovat v rychlosti u levé tyče, jenže Ilja Samsonov zůstal v bráně hostujícího Washingtonu nepřekonán a Devils se k dorážce nedostali.
     
    37:59
    Vyloučený Sami Vatanen se vrátil zpět na led a Lars Eller na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu, Mackenzie Blackwood ale snadno zakročil a puk podržel v náručí.
     
    37:28
    Alex Ovečkin se dostal ke střele na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování, jenže zamířil pouze do náruče Mackenzie Blackwooda, který puk podržel.
     
    36:27
    John Carlson umí vypálit od modré čáry a nyní to dokonale ukázal, Mackenzie Blackwood ale vytáhl parádní semafor a znovu podržel svůj tým nad vodou.
     
    35:53
    Sami Vatanen nyní fauloval Larse Ellera, který chtěl skórovat u levé tyče brány, a byl vyloučen za sekání.
     
    34:57
    Jevgenij Kuzněcov se ocitl před bránu Devils úplně sám a rychlou střelou zápěstím mířil k pravé tyči, jenže Mackenzie Blackwood zasáhl levým betonem a chyba nebyla potrestána!
     
    34:25
    Nicklas Bäckström vypálil od modré čáry a jeho střela byla přizvednuta do ochranné sítě. Skóre utkání je nerozhodné a po přerušení hry dostává prostor reklamní blok.
     
    33:41
    Vyloučený Dmitrij Orlov je zpět na ledové ploše a Devils přesilovou hru využít nedokázali, přestože si během ní vytvořili minimálně dvě slušné příležitosti.
     
    33:03
    Kyle Palmieri vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování bez přípravy a Ilja Samsonov se musel rychle přesunout k přední tyči, aby kotouč podržel v náručí.
     
    32:11
    Tom Wilson mohl skórovat během oslabení, když střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu, Mackenzie Blackwood ale předvedl skvělý postřeh a horní stranou lapačky puk vytáhl mimo! Stále 2:2.
     
    31:58
    Jesper Bratt na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a na přední tyči puk tečoval Pavel Zacha, Ilja Samsonov byl ale připraven a bez problému zasáhl lapačkou.
     
    31:41
    Devils pokračovali v tlaku, který byl zastaven faulem. Dmitrij Orlov byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    31:37
    Miles Wood se ocitl u levé tyče brány ve velké brankové příležitosti, jenže Ilja Samsonov ho dokázal vychytat.
     
    30:42
    Alex Ovečkin vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování a Mackenzie Blackwood jeho ostrou střelu podržel. Po přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    30:10
    Michal Kempný chtěl na pravém křídle vystřelit od modré čáry, jenže jeho pokus byl zablokován a Nikita Gusev se málem řítil do samostatného úniku. Málem králem.
     
    29:15
    Richard Pánik se ocitl před bránou ve velké šanci a mohl střílet, jenže ještě přihrával na Carla Hagelina, který na jeho krátkou přihrávku nedokázal dosáhnout.
     
    28:10
    Sami Vatanen na pravém křídle vystřelil od modré čáry a jeho táhlý pokus zápěstím byl sražen vedle přední pravé tyče brány Capitals. Ilja Samsonov nezasahoval.
     
    27:46
    Nic Dowd se snažil prosadit v blízkosti levé tyče, jenže Mackenzie Blackwood vkleče zasáhl pravým betonem a poté kotouč zmrazil pod lapačkou.
     
    26:27
    Mackenzie Blackwood si bez problému poradil s nahozením Capitals a po přerušení hry následuje komerční přestávka. Skóre utkání je vyrovnané 2:2.
     
    25:28
    Jack Hughes se snažil prosadit v blízkosti levé tyče, jenže jeho bekhendová střela byla zablokována a Ilja Samsonov zmrazil kotouč pod lapačkou.
     
    24:42
    Jakub Vrána mířil krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Mackenzie Blackwood ji ale vyrazil vyrážečkou.
    24:15 Blake COLEMAN - 2:2
     
    24:15
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN se dokázal prosadit po rychlém protiútoku Devils, když puk bekhendem poslal mezi betony brankáře Capitals a společně s ním dotlačil kotouč do sítě! Asistence: Nikita Gusev.
     
    23:36
    Andy Greene vystřelil na levém křídle a jeho střela z ostrého úhlu mířila do bližšího horního rohu brány, Ilja Samsonov byl ale připraven a nadvakrát puk zmrazil.
     
    22:46
    Capitals si vytvořili tlak a do druhé třetiny vstoupili mnohem lépe, následné nahození z levého kruhu pro vhazování ale skončila v lapačce brankáře Devils.
     
    22:37
    Radko Gudas na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho krátká střela s příklepem mířila k přední tyči, kde skončila na betonech klečícího Mackenzieho Blackwooda.
     
    22:04
    Lars Eller se dostal do zakončení v levém kruhu pro vhazování a rychlou střelou zápěstím minul vzdálenější pravý horní roh brány Mackenzieho Blackwooda.
     
    20:17
    Alex Ovečkin mířil z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, Mackenzie Blackwood byl ale připraven a poněkolikáté zasáhl pravým betonem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 6-11; Zablokované střely: 8-3; Vhazování: 58%-42%; Hity: 8-5; Přesilové hry: 1/2-0/0; Trestné minuty: 0-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:57.
    Útočník Kyle Palmieri dnes skórovat ve třetím utkání za sebou
     
    Kyle Palmieri sice v úvodu zápasu využil přesilovou hru a třetím gólem v řadě poslal Devils do vedení, Capitals ale v závěru první třetiny střetnutí otočili, když se v rozmezí pouhých 70 sekund prosadili Alex Ovečkin a Nicklas Bäckström. Skóre po první třetině dnešního utkání zní. New Jersey Devils 1 Washington Capitals 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    19:35
    Washington právě vstřelil branku!
    John Carlson si zpracoval puk na ose útočného pásma a od čáry ho nahodil do mezikruží, kde kotouč ve vzduchu parádně tečoval NICKLAS BÄCKSTRÖM a srazil ho k pravé tyči! Capitals se postarali o rychlý obrat a vedou v New Jersey nyní 2:1! Asistence: John Carlson a Tom Wilson.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:56
    Jevgenij Kuzněcov před bránou tečoval nahození z levého křídla, Mackenzie Blackwood se ale mezi betony překonat nenechal. Skóre zůstává 1:1.
    18:25 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    18:25
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN vystřelil na vrcholu pravého kruhu a jeho nádherná střela zápěstím vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Capitals krátce před přestávkou vyrovnali! Skóre utkání je teď 1:1. Asistence: Nicklas Bäckström a Tom Wilson.
     
    17:46
    Capitals se podařilo přečkat závěrečný tlak ze strany domácích hokejistů New Jersey a vyloučený Brendan Leipsic se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu.
     
    16:46
    Sami Vatanen na levém křídle vypálil od modré čáry a Ilja Samsonov kotouč vyrazil, čehož Capitals využili, když puk vyhodili až za bránu domácích Devils.
     
    16:03
    Kyle Palmieri vystřelil z prostoru pravého kruhu pro vhazování a puk mířil do bližšího horního rohu brány, Ilja Samsonov ho ale zřejmě vyrážečkou vytáhl mimo tři tyče.
     
    15:46
    Brendan Leipsic vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a Devils si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru, přičemž první dokázali využít.
     
    15:12
    Kotouč se před bránou Devils nebezpečně odrážel a Garnet Hathaway mohl vyrovnat, jenže kotouč nedokázal najít a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    14:32
    Radko Gudas vypálil na ose útočného pásma bez přípravy a jeho ostrá rána bez přípravy byla hodně nepřesná. Kotouč skončil na ochranném skle za bránou.
     
    13:19
    Nicklas Bäckström chtěl na pravém křídle střelou z úhlu zamířil ke vzdálenější levé tyči, pravý beton Mackenzieho Blackwooda byl ale opět proti. Skvělý zákrok.
     
    12:39
    Capitals nepřesně rozehráli a jejich diagonální nahození skončilo na betonech domácího Mackenzieho Blackwooda, který vkleče puk bez problému vyrazil.
     
    10:34
    Další přerušení hry. Brána za Iljou Samsonovem byla posunuta a na řadu přichází první reklamní přestávka. New Jersey vede po využití úvodní přesilové hry 1:0.
     
    10:28
    Washingtonu se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti hostujícím hokejistům se pískalo zakázané uvolnění. Hra byla na ledě New Jersey přerušena.
     
    09:47
    Capitals vypálili na levém křídle od modré čáry a poté z pravého kruhu pro vhazování, Mackenzie Blackwood byl ale v obou případech připravený a kotouč vyrazil mimo.
     
    08:59
    Devils se nepodařilo rozehrát podél střídaček a Ilja Samsonov se vydal za svou bránu, aby puk nikým neatakován zastavil a poté bez problému rozehrál.
    07:38 Mackenzie Blackwood úžasně vychytal Alexe Ovečkina!
     
    07:38
    Alex Ovečkin si sjel z levého křídla před bránu a z blízkosti chtěl puk poslat k levé tyči, Mackenzie Blackwood ale opět fantasticky zasáhl svým pravým betonem, přestože mu kotouč mířil do protipohybu! Další parádní a důležitý zákrok.
     
    07:28
    Blake Coleman rychle objel bránu Capitals a u pravé tyče vystřelil z otočky, Ilja Samsonov byl ale připraven a jeho pokus vyrazil. Zápas má obrovské tempo.
     
    06:38
    Washington si vytvořil obrovský tlak a mohl skórovat u pravé tyče, Mackenzie Blackwood ale fantasticky zasáhl pravým betonem! Stále 1:0.
     
    06:23
    Capitals se dostali na pravém křídle v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první zřejmě skončila na horní tyči, zatímco druhá byla zablokována! Devils čelí obrovskému tlaku.
    06:09 Útočník Carl Hagelin měl nyní k dispozici trestné střílení!
     
    06:09
    Carl Hagelin se tedy rozjel na trestné střílení a rychlou střelou zápěstím chtěl vymést přední pravý horní roh brány, jenže ho těsně minul!
     
    06:09
    Útočník Carl Hagelin se řítil do samostatného úniku a bekhendem nedokázal kotouč zasunout mezi betony domácího brankáře, byl ale faulován a následovat bude trestné střílení! Sami Vatanen ho zezadu jasně přidržel.
     
    05:30
    T.J. Oshie vypálil na bodu pravého kruhu a dobře mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány New Jersey, Mackenzie Blackwood ale puk vyrážečkou vyrazil.
     
    04:41
    Blake Coleman se ocitl u levé tyče v obrovské šanci a mohl rychle přidat druhý gól Devils, jenže Ilja Samsonov ho dokázal parádně vychytat!
    04:00 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    04:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Nico Hischier nyní na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk do brankoviště, kde ho přiloženou čepelí k ledu usměrnil ke vzdálenější pravé tyči KYLE PALMIERI! Devils využili přesilovku a vedou tak 1:0! Asistence: Nico Hischier a P. K. Subban.
     
    03:32
    Devils se dostali na pravém křídle k nahození, které skončilo na hrudi Ilji Samsonova a hokejisté domácího týmu se poté dokázali udržet v útočném pásmu.
     
    02:50
    Jonas Siegenthaler fauloval před vlastní bránou Milese Wooda a dostal dvě minuty za hákování. Přesilová hra.
     
    02:12
    Lars Eller na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu bekhendem a Mackenzie Blackwood jeho pokus sevřenými betony vyrazil, stejně jako následnou dorážku.
     
    01:18
    Jakub Vrána vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho ostrou ránu s příklepem srazil vedle přední pravé tyče brány New Jersey domácí Mirco Müller.
     
    00:04
    Devils vyhráli úvodní vhazování zápasu a okamžitě podél střídaček nahodili puk do útočného pásma, za bránou Ilji Samsonova ho ale poté nedokázali dojet.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Blackwood (Senn) – A. Greene (C), P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Bratt, Hischier, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Zacha, J. Hughes, Simmonds – J. Boqvist, M. McLeod, Wood. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.

    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway. Hlavní trenér: Todd Reirden.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Garrett Rank. Čároví: Derek Amell, Derek Nansen.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 30 zápasů, 2+11, +/- -15
    Jakub Vrána (WSH) 35 zápasů, 15+14, +/- +8
    Richard Pánik (WSH) 25 zápasů, 2+1, +/- +5
    Michal Kempný (WSH) 27 zápasů, 3+9, +/- +10
    Radko Gudas (WSH) 35 zápasů, 0+8, +/- +13
    Představení brankářů: Mackenzie Blackwood a Ilja Samsonov
     
    Vzájemné zápasy

    Washington se v loňské sezóně NHL potkal s New Jersey celkem čtyřikrát a poslední tři zápasy dokázal vyhrát shodně rozdílem tří branek. První dva doma.
    Washington v posledním zápase nevstřelil gól a podlehl Jackets
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Stinger

    Příspěvek sdílený Washington Capitals (@capitals),

     
    Washington

    Washington v sobotu v noci uzavře sérii tří venkovních zápasů poté, co dokázal vyhrát v Tampě a naposledy prohrál s Blue Jackets. Hráči Capitals mají fantastickou formu, když vyhráli osm z posledních deseti střetnutí. Hostující kapitán Alexandr Ovečkin nebodoval ve třech zápasech po sobě a během prosince zaznamenal jen dva kanadské body za gól a asistenci. Prosadí se teď?
    Fotografie domácích hokejistů New Jersey z ranního tréninku
     
    New Jersey Devils

    New Jersey vyhlíží třetí vítězství v řadě a vypadá to, že se mu začíná dařit. Devils dokázali vyhrál na ledě silné Arizony a doma poté otočili zápas s Anaheimem, který porazili 3:1. Taylor Hall byl vyměněn do Arizony a jeho pozici by měl převzít Kyle Palmieri, který vstřelil branku dvakrát v řadě. Zkušený útočník během letošní sezóny NHL vstřelil 13 gólů a zaznamenal jednadvacet bodů.
    Kyle Palmieri vyráží se spoluhráči do boje, čeká je Washington
     
    Washington pokračuje ve svém venkovním tripu a v sobotu v noci ho čeká zápas v Prudential Center, kde v divizním souboji vyzve domácí hokejisty New Jersey. Capitals naposledy prohráli 3:0 v Columbusu, zatímco Devils otočili zápas s Anaheimem a vyhráli doma 3:1.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Palmieri (Hischier, P. K. Subban), 25. Coleman (N. Gusev), 60. Wood (Severson, N. Gusev) – 19. Ovečkin (Bäckström, T. Wilson), 20. Bäckström (Carlson, T. Wilson), 40. Bäckström (Orlov, Ovečkin), 41. Carlson (Kempný, Bäckström), 47. Siegenthaler (Gudas, Dowd), 56. Pánik (Eller, Hagelin)


    New Jersey Devils: Blackwood (49. Senn) – A. Greene (C), P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Bratt, Hischier, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Zacha, J. Hughes, Simmonds – J. Boqvist, M. McLeod, Wood. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway. Hlavní trenér: Todd Reirden.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Garrett Rank. Čároví: Derek Amell, Derek Nansen

    Diváci: 15021
    thejrc.org