K. Vary – Kladno 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (3:1 po s.n.) | Zlín – Olomouc 8:6 (kon.)
Sparta – Třinec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 0:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
5:4 (0:0, 3:2, 1:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 22.12.2019, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a budu se těšit opět někdy na počtenou. Užijte si vánoční svátky v klidu a míru, a vězte, že Tipsport extraliga se neloučí na dlouho. Další vánoční duely jsou naplánovány hned na 2. svátek vánoční, tedy na čtvrtek 26.12.2019. Hezký zbytek večera! (18:43:11)
     
    Je dobojováno. Mladá Boleslav i poosmé v řadě poráží brněnskou Kometu! Tentokrát 5:4 v prodloužení. K vidění byl parádní hokej se spoustu šancí, diváci si museli zápas zcela jistě užít.
     
    Konec zápasu.
    61:39 Mário LUNTER - 5:4
     
    61:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav byla celé prodloužení spíše v roli toho pasivnějšího soupeře, nicméně Lunter s Najmanem předvedli parádní souhru, vyšachovali Vejmelku a MÁRIO LUNTER vystřelil Boleslavi bonusový bod.
    Asistenci: Ondřej Najman.
     
    61:14
    Domácím se nedaří usadit se před Vejmelkou.
     
    60:12
    Na Muellera zívala odkytá klec, ale brněnský forvard netrefil přesně, Holík o chvíli později nevyšachoval Krošelje a zamířil jen do betonů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení duelu mezi Mladou Boleslaví a Kometou Brno začne za malý okamžik. Obě trojky jsou už připraveny na ledové ploše.
     
    Kometa ve třetí třetině otočila zápas na svou stranu, ale domácí stihli opět brzy vyrovnat. Po 60ti minutách hrajeme v Mladé Boleslavi nerozhodně. Nyní už o žádné vyrovnání nepůjde, bonusový bod vybojuje ten, kdo vstřelí gól v prodloužení, nebo případně v samostatných nájezdech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Závěr je hodně ubojovaný, žádný z týmů nedaruje soupeři centimetr ledu navíc. Na puku jsou domácí, ale Kometa je dobře brání.
     
    59:15
    Hrbas si nerozuměl s Jegličem, a mohlo z toho být opět přečíslení Komety.
     
    58:07
    Zbořilova rána orazítkovala Vejmelkovy betony.
     
    57:39
    Klepiš neprošel přes Bartejse a přichází o kotouč.
     
    56:37
    Baranka vypálil, a poté byl zastaven domácím obráncem. Což, jak se ukázalo, bylo jediné štěstí, jelikož zůstal ležet v útočném pásmu, jelikož poté se ke kotouči dostal Holík, který jel sám na Krošelje. Je pískán ofsajd.
     
    56:31
    Pyrochtovu dělovku od modré vlastním tělem zneškodil Pláněk, a kotouč zamířil do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po levici Gašpera Krošelje.
     
    55:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavol Skalický – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Plekanec – 2 min., hrubost).
    Marken.cz

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 22. Bičevskis (Pláněk, Krošelj), 28. Skalický (Ševc), 32. Najman (P. Kousal), 49. Klepiš (Zbořil), 62. Lunter (Najman) – 21. Mueller (P. Holík, Vincour), 32. Mueller (Vincour, Vejmelka), 41. P. Holík (Vincour, Gulaši), 47. Vincour (P. Holík, O. Němec)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc (C), Kurka, Dlapa, Pláněk (A), Hrbas, Fillman, Hrdinka – R. Zohorna, Zbořil, Klepiš (A) – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Skalický, Jeglič, Šťastný – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Bartejs, O. Němec (A), Pyrochta, Baranka, Gulaši, Svozil, Malec – Vincour, P. Holík, Mueller – L. Horký, Plekanec (C), Svačina – Orsava, Lev, Kucsera – Jenyš, Kusko, P. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Komárek, Frodl
    bahis siteleri