Litvínov – Třinec 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 19.02.2020, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:00:37)
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 578 diváků.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec ještě ve třetí třetině navýšili svůj náskok díky Patricku Kudlovi a tříbrankové vedení už nepustili. Nutno podotknout, že jejich výkon byl dnes velmi dobrý a udělali další důležitý krok k záchraně extraligové příslušnosti.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Kotouč mají domácí hráči a už se nikam neženou. Drží kotouč ve svém pásmu a nikam nespěchají. Tohle vítězství jim už nikdo nevezme.
     
    58:41
    Filip Helt se znovu dostal před Štěpánka, jeho další střela ale končí mimo tři tyče. A to i ta Trávníčkova o chvilku později.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:33
    Hosté se opět nedostali do zakončení před Janusem a výsledkem toho byla další akce Litvínova na druhé straně, která byla neúspěšná.
     
    56:11
    Michal Moravčík obral Lukáše Douderu o kotouč a hned s ním domácí zamířili před třineckou branku. Ale příliš dlouho před ní nepobyli.
     
    54:30
    Hosté se zkusili dostat domácím na kobylku, ale dnes velmi dobře hrající Verva nic takového nedovolila a sami Litvínovští míří zase před Štěpánka.
    53:43 Patrick KUDLA - 5:2
     
    53:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak teď se to už povedlo a Verva má opět tříbrankový náskok. Michal Trávníček posunul puk na pravý kruh pro PATRICKA KUDLU, jenž svižnou ranou umístil kotouč pod víko Štěpánkovy branky a nedal mu sebemenší šanci zakročit – 5:2. Asistence: Michal Trávníček.
     
    53:23
    Filip Helt se natlačil před branku hostů a Jakub Štěpánek musel do dalšího zákroku. Domácí stále napadají hosty a snaží se o další pojistku.
     
    52:09
    Jaroslav Janus zakročil proti další střele hostů a má puk ve své moci. Zastavuje hru a následuje ještě poslední komerční přestávka.
     
    52:00
    David Musil zblízka vystřelil na Jaroslava Januse a ten jeho nebezpečný pokus chytá do své připravené lapačky.
     
    51:30
    František Gerhát dostal puk od Válka, ale na pravé straně ho za Štěpánkova záda nedostal. Do další akce pak rychle míří zase hosté z Třince.
     
    51:08
    Zahradníček se zbavil Filipa Helta a hned byl u zrodu další třinecké akce. Oceláři se však nakonec před litvínovskou klec nedostali.
     
    50:48
    Richard Jarůšek po Hanzlově přihrávce střílel na pravé straně, zblízka však na Jakuba Štěpánka nepřekonal. Ve stejnou dobu zůstal na hrací ploše ležet jeden z hostů, který se střetl s domácím hráčem. Gernát je už na střídačce v péči lékaře.
     
    49:59
    Dva na jednoho jeli Hübl s Jánským, druhý jmenovaný ale poslal puk jen mimo tři tyče.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Pospíšil (Kudla), 18. Mahbod (Baránek), 22. Baránek (Kudla, Gerhát), 37. V. Hübl (Pospíšil), 54. Kudla (Trávníček) – 31. Dravecký (Adamský, Zahradníček), 33. Hrňa (Marcinko, Chmielewski)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Jánský, V. Hübl (C), Pospíšil – Helt, Gerhát, Válek – Stříbrný, Jurčík, Trávníček.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (22. Štěpánek) – Gernát, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, M. Adámek, Zahradníček – M. Stránský, P. Vrána, Martin Růžička – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný (A), Dravecký (A).

    Rozhodčí: Svoboda, Hradil – Frodl, Rampír

    Diváci: 4 578
    thejrc.org