Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Plzeň – Zlín 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Mountfield HK
Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Jordann PERRET - 1:4
     
    58:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté využívají prázdné branky! JORDANN PERRET se po přihrávce Jakuba Lva trefuje do odkryté pardubické branky. Asistence: Jakub Lev a Radek Smoleňák.
    50:14 Jan KOLÁŘ - 1:3
     
    50:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak už se konečně dočkal! JAN KOLÁŘ se prosazuje vůbec poprvé po návratu do Pardubic. Zkušený bek dostal přihrávku na pravý kruh, odkud nekompromisně zavěsil. Asistence: Johan Harju, Juraj Mikuš.
    44:50 Michal DRAGOUN - 0:3
     
    44:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield vede o tři branky! MICHAL DRAGOUN neměl těžkou práci, když Jergl získal puk v útočném pásmu a společně se řítili na branku, Jergl nakonec zvolil přihrávku právě na Dragouna, jenž zakončoval do téměř odkryté branky. Asistence: Aleš Jergl.
    36:32 Lukáš CINGEL - 0:2
     
    36:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení o dvě branky! LUKÁŠ CINGEL zůstal osamocený před brankou Pardubic, Chalupa společně se Smloleňákem za brankou vybojovali kotouč a našli právě volného Cingela, který trefuje horní část branky. Asistence: Radek Smoleňák a Matěj Chalupa.
    24:39 Matej PAULOVIČ - 0:1
     
    24:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    MATEJ PAULOVIČ se dostal v útočném pásmu ke střele, kterou dokázal Kacetl vyrazit pouze zpět na hůl hradeckého útočníka, který trefil přesně levý horní roh pardubické branky. Asistence: Radek Pilař.
    Marken.cz

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 51. J. Kolář (Harju, Mikuš) – 25. Paulovič (R. Pilař), 37. Cingel (Smoleňák, M. Chalupa), 45. Dragoun (Jergl), 59. Perret (Lev)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Kantor) – J. Kolář (C), T. Voráček, Eklund, Holland, Mikuš, J. Zdráhal, Nedbal – Kusý, Mandát (A), Tybor – Látal, R. Vlach, D. Kindl – Harju, Poulíček (A), M. Beran – Pochobradský, Matýs, Machač.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Cibulskis, Zámorský, Šalda, F. Pavlík (A), Rosandić, Nedomlel (A), Čáp, R. Pilař – M. Chalupa, Cingel (C), Smoleňák – Perret, Koukal, Jergl – R. Pavlík, Lev, Klíma – Dragoun, Paulovič.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org