Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
HC Olomouc
Pondělí 30.12.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:35:34)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3327 diváků.
     
    Střely na branku: 24 – 50
     
    Druhý bonusový bod tedy nakonec bere hostující Olomouc! Po vyloučení Brendona Nashe hrála Olomouc v úvodu prodloužení přesilovou hru, kterou dokázal proměnit Lukáš Klimek! Kladno tak ztratilo zápas, ve kterém dvakrát vedlo. Strůjcem hostujícího obratu byl Jiří Ondrušek, který vsítil dvě branky a u rozhodujícího zásahu Lukáše Klimka si připsal asistenci.
     
    Konec zápasu.
    60:25 Lukáš KLIMEK - 3:4
     
    60:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Olomouc dokázala v úvodu prodloužení zužitkovat přesilovou hru a získává bonusový bod! Hosté se hned v úvodu prodloužení usadili v útočném pásmu a LUKÁŠ KLIMEK se stal hrdinou moravského celku! Asistence: Zbyněk Irgl, Jiří Ondrušek.
     
    60:10
    Olomouc uspěla na úvodním vhazování prodloužení. Hostující celek navíc v jeho úvodu dohrává přesilovou hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 24 – 49
     
    Základní hrací doba končí! Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Hned v úvodu druhé části totiž dokázal vyrovnat Jiří Ondrušek! Kladno poté tlak Olomouce dokázalo otupit, když chybu v rozehrávce soupeře potrestal Jakub Strnad! Tři minuty před koncem ale svou druhou brankou v utkání vyrovnal Jiří Ondrušek!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Brendon Nash – 2 min., sekání).
     
    59:20
    Olomouc uklidnila rozehrávku ve vlastním obranném pásmu. Vše nasvědčuje tomu, že dnešní duel rozhodne prodloužení..
     
    58:42
    Konrád vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hráči Kladna nyní sice skvěle napadají, ale Olomouc přesto dokázala rozehrát.
     
    58:10
    Nash vyslal prudkou přihrávku do středního pásma, jenže před rozjetým útočníkem Kladna zasáhl jeden z hráčů hostující Olomouce.
     
    57:35
    Olomouc získala kotouč ve středním pásmu, jenže nikdo v červeném tentokrát neprošel do střelecké pozice. Kladno se snaží bránit od červené čáry.
    57:01 Jiří ONDRUŠEK - 3:3
     
    57:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Olomouc se opět dokázala vrátit do hry o body! JIŘÍ ONDRUŠEK dostal další krásnou přihrávku na modrou čáru a parádní dělovkou příklepem propálil domácího brankáře. Asistence: Jan Jaroměřský, Lukáš Nahodil.
     
    56:29
    Kolouch dohrál souboj v rohu útočného pásma. Hostující útočník se tvrdou hrou snaží vyhecovat své spoluhráče, jenže kladenská obrana teď hraje pozorně.
     
    56:05
    Strnad projel do útočného pásma, jenže jeho otočka byla předem čitelná a zadáci Olomouce dokázali puk odehrát mimo nebezpečný prostor.
     
    55:35
    Nash uspěl v přetlačované za brankou a odehrál puk mimo dosah útočníků Olomouce. Hostující celek už ale znovu stupňuje svůj tlak.
     
    55:04
    Olomouci se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na levé křídlo propadla na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Konrádek.
     
    54:35
    Kolouch dojel vyhození domácího celku a pohotově se otočil. Hostující celek se dere do útoku ze všech sil.
     
    54:10
    Rostislav Olesz svedl souboj v rohu útočného pásma. Bývalý kapitán Vítkovic ale v duelu s důrazným obráncem neuspěl a přišel o pásmo.
     
    53:30
    Kladno je po vstřelení své třetí branky pořádně nabuzené a tlačí se do útoku. Domácí hokejisté si jsou vědomi důležitosti dnešního souboje.
    52:39 Jakub STRNAD - 3:2
     
    52:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno si bere zpět své ztracené vedení! Jeden ze zadáků Olomouce chyboval v rozehrávce před brankou. Kladnu se vyplatilo napadání rozehrávky soupeře. K volnému puku se dostal JAKUB STRNAD, který novoroční dárek přetavil v branku! Bez asistence.
     
    52:15
    Kolouch dostal přihrávku na levou stranu a poslal prudkou pobídku na rozjetého Olesze. Druhý jmenovaný hokejista si ale nepotykal se zpracováním.
     
    51:38
    Olomouc pokračuje i po skončení přesilovky ve své aktivitě a snaží se dokonat obrat dnešního utkání. Kladno čekají hodně těžké závěrečné minuty.
     
    51:01
    Domácí v plném počtu.
     
    50:35
    Znovu se domácím hráčům podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Hokejisté v bílém zvládají toto oslabení bez problémů.
     
    50:10
    Petr Kolouch dostal přihrávku před branku, jenže z těsné blízkosti trefil jen beton dobře postaveného Godly. Kladno následně puk vyhodilo do bezpečí.
     
    49:30
    Kladno získalo kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodilo přes všechny čáry za branku soupeře. Olomouc musí rozjet útok od své klece.
     
    49:01
    Olomouc si navíc zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Michal Barinka.
    48:32 Jiří ONDRUŠEK - 2:2
     
    48:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Olomouc se vrací zpátky do zápasu! Hosté se usadili v útočném pásmu. Přihrávku na modrou čáru dostal JIŘÍ ONDRUŠEK a jeho dělovka skončila pod břevnem! Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    48:30
    Kladnu se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka. Kotouč prosvištěl přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí zpět před Godlu.
     
    48:06
    Skladaný projel středem ledové plochy do útočného pásma, přenechal puk Kolouchovi, jenže jeho pokus prosvištěl kolem levé tyčky.
     
    47:32
    Nahodil dojel zajímavou přihrávku do útočného pásma, jenže bekhendem netrefil mezírku mezi betony domácího brankáře. Godla stačil betony sklapnout včas.
     
    47:10
    Jan Jaroměřský dojel odražený kotouč v útočném pásmu a pohotově jej nahodil před branku Kladna. Odražený puk pak ale odehrál Patrik Machač.
     
    46:32
    Nash nahodil puk od modré čáry před branku Olomouce, jenže jeho pobídka byla hodně pomalá a Konrád puk bez problémů vyrazil mimo tři tyče.
     
    46:04
    Irgl vypomohl spoluhráčům z obrany a odehrál puk bekhendem za modrou čáru do středního pásma. Hokejisté v bílém však rychle získali puk zpět.
     
    45:29
    Zikmund si v útočném pásmu krásně přehodil puk na forhend, ale jeho nahození skončilo na zadním mantinelu. Kladno nadále drží kotouč.
     
    45:05
    Olomouc se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se zatím nemůže dostat do zakončení. Kladenská obrana skvěle brání.
     
    44:28
    Dujsík se v obranném pásmu prosmýkl k odraženému kotouči a odehrál jej odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    44:05
    Irgl nabral rychlost ve středním pásmu, projel přes modrou čáru, ale už se nedokázal prosmýknout mezi obránce Olomouce, kteří mu puk odehráli od hole.
     
    43:33
    Redlich se snažil rozjet další útočnou akci Kladna, jenže jeho dlouhá pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpět před Godlu.
     
    43:10
    Zikmund poslal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Melka, jehož nahození prolétlo kolem vzdálenější tyčky. Odražený puk vybojovali hosté.
     
    42:35
    Kladno skvěle napadá rozehrávku soupeře. Olomouc má velké problémy s přechodem do útočného pásma. Třetí třetina slibuje obrovskou bitvu.
     
    42:10
    Branislav Konrád se musel zapojit do rozehrávky Olomouce. Hostující brankář poslal pobídku na levou stranu, ale tam nebyl nikdo v červeném.
     
    41:36
    Zikmund projel do útočného pásma, jenže jeho bekhendová pobídka mezi kruhy skončila u dobře postaveného obránce. Hráči v bílém hrají oproti druhé části mnohem aktivněji.
     
    41:10
    Irgl se dostal k odraženému puku mezi kruhy, jenže jeho dělovka forhendem skončila na betonu domácího brankáře Godly.
     
    40:45
    Musil poslal přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl. Zatím sledujeme hodně opatrný start třetí části.
     
    40:10
    Kladno uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek se v třetí třetině bude snažit udržet své těsné vedení v důležitém souboji.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:43.
     
    Střely na branku: 21 – 29
     
    Druhá třetina končí! Kladno se prakticky celou druhou část koncetrovalo na bránění a nesnažilo se zrovna útočit. Olomouc se v závěru třetiny dočkala odměny. V přesilovce se totiž dokázal prosadit Zbyněk Irgl, který vykřesal Olomouci šanci na zvrat dnešního duelu. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Josef Zajíc nahodil puk do útočného pásma, jenže tam kralovali jen obránci v červeném, kteří kotouč odehráli do bezpečí. Kladno chce dohrát třetinu ve vedení.
     
    39:02
    Brendan O'Donnell projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím skončilo v lapačce brankáře!
     
    38:39
    Kladno uklidňuje rozehrávku v obranném pásmu. Domácí celek se prakticky celou druhou periodu koncentroval na bránění, což se mu v závěru nevyplatilo.
    38:09 Zbyněk IRGL - 2:1
     
    38:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc nakonec dokázala snížit! Hostující celek také dokázal využít přesilovou hru. ZBYNĚK IRGL si vybruslil do střelecké pozice a krásnou ránou zápěstím poslal kotouč pod břevno. Velkou zásluhu má také Rostislav Olesz, který skvěle clonil před Godlou. Asistence: Tomáš Dujsík.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:25
    David Stach obětavým zákrokem zastavil další rodící se možnost Olomouce. Domácí obránce srazil dělovku od modré čáry mezi diváky.
     
    37:10
    Martin Kehar se zjevil před brankou Olomouce a pokusil se puk dorazit bekhendem do sítě. Brankář Konrád si pokryl mezírku u levé tyčky a puk vyrazil.
     
    36:25
    Zikmund udělal dva rychlé kroky ve středním pásmu a probil se přes modrou čáru do pásma útočného. Jeho následná rána skončila vedle branky.
     
    35:45
    Jan Káňa projel do útočného pásma za odraženým pukem, ale domácí obránce si jeho pohyb skvěle nabral a vytlačil Káňu k hrazení.
     
    35:10
    Kaut střílel z levého kruhu, jenže trefil jen brusli prvního obránce v červeném dresu. K odraženému puku se ještě prosmýkl Melka, ale netrefil branku.
     
    34:35
    Zikmund dostal prostor na levé straně, projel do útočného pásma, jenže jeho pokus zápěstím prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    34:03
    Tomáš Kaut se dostal k odraženému puku v obranném pásmu a vyhodil jej přes všechny čáry za branku Olomouce. Vhazovat se bude před Godlou.
     
    33:38
    Kaut protečoval přihrávku za branku Olomouce, jenže tam nebyl nikdo z domácích hokejistů. Kladno zatím hraje takový úsporný hokej.
     
    33:05
    Patrik Machač získal odražený puk za vlastní brankou a bekhendem odehrál puk do středního pásma. Hokejisté Kladna ale u kotouče dlouho nevydrželi.
     
    32:28
    Olomouc se vydala do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu nedokázal adresovat přesnou přihrávku mezi kruhy. Kladno se stále brání bez problémů.
     
    32:06
    Zbyněk Irgl vlétl do útočného pásma a dokázal vystřelit kolem domácího hráče. Obránce v bílém dresu srazil puk do ochranné sítě. Vhazuje se před Konrádem.
     
    31:32
    Jiří Ondrušek hledal přihrávkou na levou stranu Pavla Musila. Hostující útočník si vybruslil do střelecké pozice, ale zápěstím minul branku.
     
    31:08
    Brady Austin střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka postrádala potřebnou přesnost. K odraženému puku se ještě dral Romančík, ale obránce byl u puku rychleji.
     
    30:15
    Kladno získalo odražený kotouč a Austin poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru. Hokejisté v bílém teď kralují dění na ledě.
     
    29:29
    Domácí hokejisté uspěli v přetlačované na modré čáře a prodrali se do útočného pásma. Kladno přestálo tlak Olomouce a nyní kouskuje hru.
     
    29:10
    Tomáš Redlich nahodil puk z otočky před branku soupeře, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu Kladna, kdo by kotouč dokázal tečovat.
     
    28:25
    Brendon Nash uspěl v souboji za vlastní brankou a odehrál puk k modré čáře. Kladno se v posledních minutách soustředí hlavně na boření útoků soupeře.
     
    28:02
    Další útočnou akci domácího Kladna zastavuje postavení mimo hru! Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Ladislav Zikmund. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    27:29
    Kladno se z rostoucího tlaku svého soupeře vymanilo jen za cenu vyhození puku do útočného pásma. Hokejisté v bílém dnes brání velmi dobře.
     
    27:08
    Vilém Burian krásně zakončil z velmi těžké pozice. Domácí brankář Godla se musel roztáhnout na brankové čáře a zalehl puk svým tělem.
     
    26:23
    Kladno mohlo udeřit z bleskového protiútoku! Do samostatného úniku se dostal Ladislav Zikmund, který se pokusil o blafák, ale Konrád vykopl puk betonem!
     
    26:15
    Zbyněk Irgl si počkal na přihrávku mezi kruhy, jenže měl velké problémy s převzetím kotouče a nakonec o něj úplně přišel.
     
    25:40
    Ladislav Zikmund prosvištěl po levém křídle do útočného pásma, jenže nikdo v bílém jeho průnik nepodpořil. Hokejisté v červeném dresu se ale vrátili.
     
    25:10
    Austin nahodil puk do rohu útočného pásma, kde byl Strnad, jenže druhý jmenovaný bekhendovou pobídkou mezi kruhy našel jen hráče v červeném.
     
    24:28
    Olomouc se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nedostal do zakončení. Hokejisté Kladna skvěle napadají soupeřovu rozehrávku.
     
    24:03
    Godla si dal pozor na nahození od modré čáry a bez problémů schoval vysoko letící kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    23:39
    Valský dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově nahodil puk zápěstím, jenže jeden z obránců Olomouce srazil puk do ochranné sítě.
     
    23:10
    Olesz dostal přihrávku za branku soupeře, jenže nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci a zadáci v bílém dokázali puk odehrát do bezpečí.
     
    22:41
    Domácí v plném počtu.
     
    22:10
    Olomouc se stále drží v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nyní není schopen dostat do zakončení. Obranné kvarteto v bílém se skvěle pohybuje.
     
    21:30
    Zbyněk Irgl se z levého křídla prokličkoval až před branku domácího celku a snažil se zakončit mezi betony domácího brankáře. Godla vytáhl další povedený zákrok!
     
    21:10
    Kladno se zmocnilo odraženého kotouče a Austin jej odrazem o mantinel poslal přes všechny čáry za branku soupeře. Olomouc musí začít nanovo.
     
    20:41
    Přesilovku si zahraje také Olomouc. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Machač.
     
    20:26
    Austin vyslal prudkou přihrávku na brankoviště, kde číhali hned dva hráči v bílém, ale hostující Pavel Musil na poslední chvíli uklidil puk do bezpečí.
     
    20:10
    Kladno uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned vydal dopředu, jenže obrana Olomouce zasáhla na modré čáře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Kladno! Rytíři totiž přečkali dvě velké šance Olomouce, při kterých je podržel brankář Godla. Kladno poté dostalo k dispozici přesilovku 5 na 3, kterou využil Brendan O'Donnell! Domácím to ale nestačilo a nadále se drali do útoku. Svým důrazem před olomouckou klecí se navíc prosadil Tomáš Kaut! Do kabin se proto jde za stavu 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:20
    Olomouc dokázala vyhodit puk do středního pásma. Hokejisté v červeném zvládají toto oslabení s velkým přehledem a nenechávají domácí celek zakončovat.
     
    17:23
    Kladno si zahraje další přesilovou hru. Švrček dostává dvě minuty za hákování.
     
    17:10
    Godla se tentokrát musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Gólman Kladna vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Kladno může zaútočit.
     
    16:32
    Zbyněk Irgl vyplaval jako blesk z čistého nebe sám před domácí klecí, jenže zkušený útočník střelou na přední tyč trefil jen rameno pozorného Godly!
     
    16:10
    Vilém Burian projel po pravém křídle do útočného pásma a snažil se procedit přihrávku mezi kruhy. Vracející se obránce ale přihrávku zastavil.
     
    15:10
    Olomouc se vydala do útoku se snahou o rychlou odpověď. Hokejisté v červeném si ale velmi obtížně hledají prostor pro zakončení. Domácí zatím brání skvěle.
    14:46 Tomáš KAUT - 2:0
     
    14:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno navyšuje své vedení! Domácí celek tentokrát předvedl parádní přechod do útoku. Na zpětnou přihrávku z pravé strany si nabruslil obránce, jehož ránu Konrád vyrazil jen před sebe a TOMÁŠ KAUT doklepl puk do sítě! Asistence: André Lakos, Brendan O'Donnell.
     
    14:25
    Další obrovská šance domácího Kladna! Hajný se před brankou Olomouce dostal k odraženému puku a pohotově jej poslal směrem na branku. Konrád se tentokrát stačil přesunout a udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    14:13
    Hosté v plném počtu.
     
    13:25
    Stach se snažil udržet pro domácí celek útočné pásmo, jenže puk mu přeskočil přes bekhendem a vypadl za modrou čáru. Kladno tak musí začít nanovo.
     
    13:00
    Kladno navíc pokračuje v klasické přesilové hře. Domácí celek se ale nyní není schopen usadit v útočném pásmu. Olomouci se podařilo vyhodit.
    12:29 Brendan O'DONNELL - 1:0
     
    12:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se ujímá vedení! Domácí celek dokázal zužitkovat přesilovku 5 na 3 krátce po jejím startu! Příliš mnoho prostoru mezi kruhy dostal BRENDAN O´DONNELL, který si kotouč srovnal na forhend a prostřelil bezmocného Konráda! Asistence: Brendon Nash, Marek Hovorka.
     
    12:13
    Olomouc bude hrát ve třech! Tomáš Dujsík dostává dvě minuty za krosček.
     
    12:10
    Stejný hráč tentokrát zakončoval z levého kruhu, jenže jeho dělovka příklepem trefila pouze boční síť. Kladno ale stále drží útočné pásmo.
     
    11:35
    Brendan O'Donnell dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže místo zakončení zvolil rozehrávku na levou stranu, kde kralovala obrana Olomouce.
     
    11:04
    Bude se poprvé vylučovat! Vilém Burian dostává dvě minuty za držení.
     
    10:47
    Tomáš Dujsík přidal na tvrdosti v souboji v rohu ledové plochy. Domácím fanouškům se jeho zákrok vůbec nelíbil, ale rozhodčí nechávají pokračovat ve hře.
     
    10:20
    Také Kladno zahodilo první obrovskou možnost! Tomáš Kaut si nabruslil na přihrávku mezi kruhy, byl sám před brankářem, ale trefil připravenou lapačku!
     
    09:55
    Hosté uklidňují hru postupnou rozehrávkou v obranném pásmu. Oba trenéři mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    09:17
    Ladislav Zikmund dostal přihrávku do středního pásma, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání. Zadáci Olomouce se stačili vrátit a odehráli puk k mantinelu.
     
    08:29
    Martin Kehar zkusil nahodit puk od modré čáry, ale před hostující klecí opět kralovali zadáci Olomouce. Jeden z nich srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    08:10
    Vilém Burian si nabruslil na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže jeho pobídka byla příliš prudká a skončila mezi kruhy u obránce.
     
    07:25
    Potůček dojel nepřesnou rozehrávku Kladna, uklidnil hru za vlastní klecí a poslal přihrávku na levou stranu. Domácí Kladno v úvodu duelu spíše vyčkává.
     
    07:05
    Domácí celek se hnal do zajímavého protiútoku, jenže Austin vyslal příliš dlouhou přihrávku, který skončila u obránce v červeném dresu Olomouce.
     
    06:38
    Olomouc zatím hrozí z takových nenápadných protiútoků. Další nahození z levé strany přiletělo před Godlu, který puk raději ukryl do své lapačky.
     
    06:10
    Brendan O'Donnell projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, ale nedokázal jej přizvednout nad rameno brankáře.
     
    05:27
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Domácí Kladno si muselo z tlaku pomoci vyhozením puku přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Godlou.
     
    05:06
    Godla si musel dát dobrý pozor na nahození od modré čáry. Před domácím brankářem se puk ještě odrazil a nakonec se zastavil až na tyči domácí klece!
     
    04:38
    Až nyní se Olomouc zmocnila kotouče a dokázala jej vyhodit ven z obranného pásma za modrou čáru. Hráči Kladna však rozehrávku soupeře skvěle napadají.
     
    04:10
    André Lakos obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud nahodil puk před branku Olomouce, jenže jeden z obránců v červeném dokázal puk uklidit do bezpečí.
     
    03:28
    David Stach se dostal k odraženému puku na modré čáře a z otočky jej poslal za branku Olomouce. Kladno stále drží útočné pásmo, ale domácím schází zakončení.
     
    03:08
    Ladislav Zikmund projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení hostující brankář bez problémů vyrazil.
     
    02:32
    Kaut uspěl v přetlačované ve středním pásmu a protečoval puk do pásma útočného. Tam však nebyl nikdo v bílém. Hosté mohou rozjet další útok.
     
    02:10
    Jan Káňa si pohybem řekl o přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže pobídka neletěla jeho směrem a obránci Kladna odehráli puk z modré čáry.
     
    01:35
    Olomouc vybojovala puk na vhazování v obranném pásmu a vydala se po levém křídle do útoku. Domácí zadáci se ale stačili srovnat a získali puk pro sebe.
     
    01:15
    Kladno se usadilo v útočném pásmu, jenže přihrávka z rohu kluziště na modrou čáru byla příliš prudká. Olomouc následně získala puk a vyhodila jej na zakázané uvolnění.
     
    00:29
    Olomouc měla v úvodní minutě velkou možnost! Na přihrávku před branku si nabruslil Lukáš Nahodil, který zkusil bekhendový blafák, ale Godla dokázal zasáhnout!
     
    00:10
    Kladno uspělo na úvodním vhazování dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v bílém se nedostal ke střele.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Kladno v posledním kole kalendářního roku oblékne bílé dresy, zatímco Olomouc přijela v červeném.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné duely v letošní sezóně

    17.11.2019 Olomouc – Kladno 1:3
    29.9.2019 Kladno – Olomouc 4:3 v prodloužení
     
    Rytíři Kladno

    Domácí Kladno na tom je podobně. Celek Jaromíra Jágra zatím vybojoval třicet osm bodů a je na jedenácté pozici bod za svým dnešním soupeřem. Doma však Kladno pravidelně sbírá body. Právě díky domácím duelům se drží v boji o postup do předkola play-off. Ani dnes se však Rytíři nemohou spolehnout na zraněného Jaromíra Jágra. V posledním utkání navíc Kladno schytalo debakl 0:6 na ledě Zlína. Nejproduktivnějším hráčem je s dvaceti body Brady Austin.
     
    HC Olomouc

    Hostující Olomouc letos bude muset bojovat o postup do play-off. Kohouty sice před startem sezóny posílil Rostislav Olesz, ale Olomouc v jednatřiceti duelech vybojovala jen třicet devět bodů a zatím drží desátou pozici. Na poslední Pardubice má k dobru jen sedm bodů. Na venkovních kluzištích však Olomouc patří mezi lepší týmy. V posledním duelu ale na domácím ledě padla 1:2 s Pardubicemi. Nejproduktivnějším hráčem je s dvaadvaceti kanadskými body Zbyněk Irgl.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Rytíři Kladno a HC Olomouc. Duel začíná v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. O'Donnell (Nash, Hovorka), 15. T. Kaut (Lakos, O'Donnell), 53. J. Strnad – 39. Irgl (Dujsík), 49. Ondrušek (Irgl), 58. Ondrušek (Jaroměřský, Nahodil), 61. Klimek (Irgl, Ondrušek)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Barinka, Zajíc, Romančík – Redlich, Melka, J. Strnad – Bílek, Machač, Hovorka – Valský, Stach, Zikmund – Hajný, T. Kaut, O'Donnell.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Jaroměřský, Škůrek – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Kolouch, Olesz – Laš, Vodný, Skladaný.

    Rozhodčí: Kiks, Mrkva – Hlavatý, Špůr

    Diváci: 3327
    thejrc.org