Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:1 (2:0, 4:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 30.12.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:50
    Dnešní utkání sleduje 7700 diváků, což pro Brno znamená jediné, je vyprodáno!
    49:21 Ivan BARANKA - 9:1
     
    49:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Exhibice brněnské Komety nebere konce! Do přečíslení dva na jednoho vyrazil Orsava podporován IVANEM BARANKOU a brněnský obránce střelou z voleje navyšuje náskok domácích na rozdíl osmi branek. Publikum se pochopitelně dožaduje desítky. Asistence: Jakub Orsava.
    48:47 Tomáš VINCOUR - 8:1
     
    48:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dnes využívá i druhou početní výhodu! Další přihrávku od Muellera tentokrát pohotovou střelou z mezikruží zužitkoval TOMÁŠ VINCOUR. Asistence: Peter Mueller, Ondřej Němec.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Dávid Gríger – 2 min., podrážení).
    44:20 Tomáš PLEKANEC - 7:1
     
    44:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    DRFG arena je opět na nohou! U zrodu sedmé branky byl i tentokrát Mueller, když po postupu po pravé straně našel přihrávkou mezi kruhy TOMÁŠE PLEKANCE a spolupráce dvou zkušených borců končí v sítí karlovarské branky. Asistence: Peter Mueller.
     
    40:59
    Zaťovič se nyní s kotoučem probojoval až před Bednářem, snažil se jej překonat bekhendem mezi betony, mladý brankář ve službách Energie si však dokázal poradit.
    31:37 Tomáš RACHŮNEK - 6:1
     
    31:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie snižuje manko v utkání na rozdíl pěti branek. Brankář Vejmelka nyní vyjel daleko ze své branky proti postupujícímu Flekovi, jenž byl u kotouče první a předložil jej TOMÁŠI RACHŮNKOVI, pro nejproduktivnějšího hráče Energie už nebyl problém dopravit kotouč do prázdné branky. Asistence: Jakub Flek, Michal Plutnar.
    30:50 Peter MUELLER - 6:0
     
    30:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Utkání se začíná měnit v exhibici domácího celku! Znovu krása pohledět, co si první formace Komety dovolí. Další ťukec po ose Holík – Zaťovič zakončil PETER MUELLER, jenž kompletuje hattrick. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    27:47 Martin ZAŤOVIČ - 5:0
     
    27:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa slaví úspěch také v přesilové hře! Elitní formace domácího celku nyní názorně předvedla, jak si její členové vyhovují. Holík si vyměnil kotouč s Muellerem a přihrávku, kterou obdržel MARTIN ZAŤOVIČ už bylo snadné uklidit do odkryté branky Energie. Asistence: Petr Holík, Peter Mueller
     
    27:02
    Kometa si za svou aktivitu vysloužila přesilovou hru. Menší trest za podrážení míří odsedět Dominik Graňák. Pro domácí tým je to první početní výhoda v dnešním utkání.
    25:55 Daniel RÁKOS - 4:0
     
    25:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se však Kometa znovu raduje! Hruška dokázal přihrávkou zpoza branky najít DANIELA RÁKOSE, jenž sice napoprvé neuspěl, ale ke kotouči se dostal znovu a obhodil bezmocného Bednáře. Pro Rákose je to první branka v dresu Komety. Asistence: Jan Hruška.
     
    22:20
    Kometa však nyní mohla odskočit do čtyřbrankového trháku! Eminger na modré čáře neudržel kotouč a toho mohl využít americký útočník ve službách Komety, prostřelit pozorného Bednáře však nedokázal!
     
    22:07
    Máme zde první vyloučení dnešního utkání, dvě minuty za podrážení nafasoval Ondřej Němec.
     
    20:33
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jan Bednář.
    20:33 Peter MUELLER - 3:0
     
    20:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí nastoupili do druhé třetiny ve velkém stylu! Nejprve se na Novotného řítil Holík, branku sice minul, ale jen za pár okamžiku byl u zrodu akce, která vedla ke druhé brance. Další Holíkův pokus skončil na tyčce k dorážce se dostal Zaťovič, zmatku v brankovišti Energie však dokázal nejlépe využít až PETER MUELLER. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
     
    17:40
    Největší příležitost Energie v dnešním utkání, na branku Komety postupoval zcela osamocený Rachůnek, ovšem klička do forhendu nejproduktivnějšímu hráči Karlových Varů nevyšla!
    17:03 Jakub ORSAVA - 2:0
     
    17:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Branka platí a Kometa odskakuje do dvoubrankového náskoku! Na modré čáře zachytil kotouč Svozil a okamžitě vypálil, do jeho rány vložil hůl JAKUB ORSAVA a kotouč zaplul do branky Energie. Asistence: Stanislav Svozil, Jan Hruška.
     
    17:03
    Kometě se nyní podařilo vstřelit branku, ale její uznání bude muset potvrdit videorozhodčí, prohlíží se záznam hry.
    06:02 Peter MUELLER - 1:0
     
    06:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otevírá skóre zápasu, čímž korunuje svůj úvodní nápor. Kotouč vedl po levém křídle Holík, dokázal na sebe natáhnout několik bránících hráčů Energie, ovšem stačil také přesně adresovat PETERU MUELLEROVI, jenž projevil svůj chladnokrevný instinkt střelce a zasunul kotouč mezi betony brankáře Novotného. Asistence: Petr Holík, Fiilip Pyrochta.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Mueller (P. Holík, Pyrochta), 18. Orsava (Svozil, Hruška), 21. Mueller (Zaťovič, P. Holík), 26. Rákos (Hruška), 28. Zaťovič (P. Holík, Mueller), 31. Mueller (Zaťovič, P. Holík), 45. Plekanec (Mueller), 49. Vincour (Mueller, O. Němec), 50. Baranka (Orsava) – 32. T. Rachůnek (Flek, Plutnar)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Malec, O. Němec, Pyrochta, Baranka, Gulaši, Svozil – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Vincour, Plekanec, L. Horký – Hruška, Rákos, Orsava – Dočekal, Kusko, Kucsera – Kunc.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (21. Bednář) – Šenkeřík, Graňák (A), Šafář, Plutnar, D. Mikyska, Eminger – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Černoch, Raška I, Vondráček – Koblasa, Skuhravý (C), Kohout.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Bryška, Rožánek
    thejrc.org