Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 04.01.2020, 13:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL • 31. kolo
Partner:
     
    42:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si přece jen berou svůj náskok poměrně rychle zpět. Šulák našel na levé straně útočného PAVLA MATĚJE, který se z tohoto prostoru následně prezentoval přesnou střelou. Asistence: Vojtěch Šulák, David Pastor.
     
    41:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí v úvodu třetí třetiny vyrovnávají skóre utkání. DOMINICK VAŠÍČEK se s kotoučem dostal na levý kruh a následně se trefil náramně. kotouč po odrazu o horní tyč zaplul do brány. Asistence: Adam Studený, Patrik Vašíček.
     
    19:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři sekundy před první sirénou už ale hosté skóre otáčejí. Před bránou se dokázal nejlépe zorientovat MAXIM MASTIČ, který dokázal dostat kotouč za Kubíka. Bez asistence.
     
    18:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Maxim Mastič přihrál puk MARKU HAVRÁNKOVI, ten si sjel na vrchol pravého kruhu, odkud nekompromisní ranou vymetl vzdálenější šibenici brány. Asistence: Maxim Mastič, Pavel Matěj.
     
    15:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se konečně dočkali a střílejí první gól zápasu. Malý hezkou přihrávkou vyslal spoluhráče dopředu, kotouč se k němu pak dostal na pravou stranu. Odtud našel obránce JANA SEDLÁČKA najíždějícího před bránu, ten poté nezaváhal a trefil se přesně k levé tyči. Asistence: Jakub malý, Daniel Indrák.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 16. Sedláček (Malý, Indrák), 42. Vašíček (Studený, Vašíček) – 19. Havránek (Mastič, Matěj), 20. Mastič, 43. Matěj (Šulák, Pastor)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Vašíček P., Sedláček, Studený – Žák, Pigl, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, Vašíček D., Kunc
    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švehlák) – Mikulec, Radzienczak, Jenáček, Vacula, Cienciala, Grygar, Šulák – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Plandor, Matěj, Dobša

    Rozhodčí: Obadal – Bryška, Novák
    bahis siteleri