Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Kazachstán
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Německo
Sobota 04.01.2020, 11:08 • Ostravar aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Luis SCHINKO - 4:1
     
    58:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se prosazují i němečtí hokejisté, kteří alespoň kosmeticky upravují skóre dnešního zápasu! Wirtovo nahození tečoval LUIS SCHINKO mimo dosah brankáře Nurka – 4:1! Asistence: Daniel Wirt a Nino Kinder.
    56:27 Denis ČAPOROV - 4:0
     
    56:27
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Je definitivně hotov! Risk bez brankáře se německému týmu nevyplatil, střelou do prázdné branky se prosadil DENIS ČAPOROV – 4:0! Asistence: Maxim Musorov.
    41:32 Stanislav ALEXANDROV - 3:0
     
    41:32
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Kazaši odskakují na rozdíl tří branek a kráčí za prodloužením série o držení! STANISLAV ALEXANDROV se dostal s pukem do útočné třetiny, neunáhlil se v zakončení a po vyčkání na správný moment zamířil přesně do horní poloviny branky – 3:0! Asistence: Ansar Šaichmeddenov.
    25:05 Oleg BOJKO - 2:0
     
    25:05
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Krátce po návratu vyloučeného hráče ale Kazaši udeřili podruhé! Po pravé straně prolétl podél mantinelu Maxim Musorov, jeho následné zakončení vyrazil Hane jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval OLEG BOJKO a doklepl puk do německé sítě – 2:0! Asistence: Maxim Musorov.
    04:39 Stanislav ALEXANDROV - 1:0
     
    04:39
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    První čtyři minuty zápasu jednoznačně patřily německému výběru, jenže do vedení se dostává soupeř! První výlet za polovinu hřiště skončil přesným pasem na najetého STANISLAVA ALEXANDROVA, který dokázal bekhendem zakončit do protipohybu německého brankáře – 1:0! Asistence: Vladislav Sajko.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Alexandrov (Sajko), 26. Bojko (Musorov), 42. Alexandrov (Šaichmeddenov), 57. Čaporov (Musorov) – 59. Schinko (Wirt, Kinder)


    Kazachstán: Nurek (Kalmykov) – Gajtamirov (C), Dichanbek, Butenko, A. Koroljov, Katasonov, Šlyčkov, D. Muratov, Šaichmeddenov – Omirbekov, Čaporov (A), Asuchanov (A) – Musorov, Bujalskij, Bojko – Alexandrov, Sajko, Ljapunov – Bondarenko, Čalov.
    Německo: Hane (Ancicka) – Seider (C), Mik (A), Hüttl, Wirt, Dersch, Mass, Heinzinger – Bokk, Jentzsch (A), Schütz – Lobach, Schinko, Kinder – Peterka, Brune, Reichel – Nijenhuis, Fleischer, Valenti.

    Rozhodčí: Hejduk, Tscherrig – Bowles, Nordlander

    Diváci: 1489
    thejrc.org