Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 04.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 37-34; Zablokované střely: 1-1; Vhazování: 49%-51%; Bloky: 1-1; Přesilové hry: 1/6-2/6; Trestné minuty: 12-12. (20:24:52)
     
    Tomáš Vracovský sice poslal v úvodu zápasu Sokolov do vedení, jenže Jihlava poté třemi góly v řadě utkání otočila, když se postupně trefili hostující kapitán Josef Skořepa, Tomáš Čachotský a poté Matěj Pekr. V závěru druhé třetiny sice vrátil domácí zpět do zápasu Matěj Zadražil, jenže v polovině závěrečné třetiny utkání pečetil vítězství Jihlavy Kryštov Hrala. Dukla si pojistila vedení ve skupině o účast v předkole playoff, zatímco Sokolov zůstává poslední. Konečný výsledek střetnutí zní. HC Baník Sokolov 2 HC Dukla Jihlava 4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:36
    Sokolov v závěru zápasu špatně střídal a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Josef Stříbrný.
     
    58:36
    Hra je v závěru utkání hodně kouskována a jsme zvědaví na to, za domácí hráči odvolají svého brankáře.
     
    57:29
    Jihlava vyrazila do protiútoku a její akci taženou podél střídaček zastavilo postavení mimo hru. Skóre je 2:4.
     
    56:56
    Matěj Zadražil rychle zamíchal s pukem v blízkosti levé tyče, mezi betony ovšem z blízkosti pozorného Jana Brože překonat nedokázal!
     
    55:03
    Dukla předvedla nádhernou kombinační akci a z prostoru mezikruží málem skórovala, když její střela mířila do protipohybu Jakuba Kašpara, domácí brankář ale předvedl senzační semafor!
     
    54:02
    Útočné snažení Jihlavy zastavilo postavení mimo hru, ještě předtím měl ale slibnou šanci Matěj Pekr, domácí Jakub Kašpar ho ale vychytal svým pravým betonem.
    52:29 Kryštof HRALA - 2:4
     
    52:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    KRYŠTOF HRALA napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné táhlé střele zápěstím, která nad lapačkou Jakuba Kašpara vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Dukla vede znovu o dva. Asistence: Daniel Kolář a Anatolij Protasenja.
     
    51:48
    V dnešním utkání se poměrně často vylučuje. Sokolov využil jednu z pěti přesilových her, zatímco Jihlava dvě z šesti početních výhod. Hosté jsou na tom tedy lépe.
     
    51:00
    Matěj Pekr se pokusil skórovat od modré čáry na opačné straně ledové plochy, také Jakub Kašpar ale snadno zasáhl, když jeho táhlý pokus sevřel v náručí.
     
    50:33
    Sokolovští na levém křídle vystřelili od modré čáry a kotouč mířil ke vzdálenější pravé tyči, Jan Brož měl ale čistý výhled a snadno ho tedy ukryl ve své lapačce.
     
    49:26
    Domácí brankář Jakub Kašpar nedokázal udržet nahození Jihlavy v lapačce, a tak musel rychle do kolen, aby kotouč tentokrát zmrazil pod lapačkou.
     
    48:08
    Jakub Kašpar si nechtěně stáhl kotouč zpoza brány ke své pravé tyči, kde se mu poté zamotal pod brusle, domácí brankář ho ovšem našel a vzápětí přerušil hru.
     
    47:45
    Lukáš Anděl si najel před bránu na přihrávku z pravého křídla a mohl skórovat během oslabení, jenže byl příliš blízko a domácí brankář Jakub Kašpar ho vychytal.
     
    47:31
    Jihlavští hokejisté si skvěle nabruslili domácí hráče Sokolova, kteří se poté ocitli v postavení mimo hru.
     
    46:55
    Domácí si vytvořili dobrý tlak a v blízkosti levé tyče se dostali ke střele, kterou Jan Brož vkleče zastavil. Hra byla přerušena a Václav Půža čistil prostor brankoviště.
     
    46:12
    Daniel Kolář fauloval v levém kruhu obranného pásma Jihlavy a byl vyloučen za podrážení. Další přesilová hra.
     
    45:42
    Domácí obránce si chtěl napravit reputaci, když na ose útočného pásma vypálil téměř od modré čáry. Rána Petra Vodičky skončila v náručí brankáře Jana Brože.
     
    45:16
    Petr Vodička nepřesně rozehrál podél trestných lavic a Sokolov během vlastní přesilové hry vyhodil puk na zakázané uvolnění. Zatím je to velká bída.
     
    44:26
    Jihlavě se podařilo podél střídaček vyhodit a domácí Sokolov musí rozehrávat zpoza vlastní brány.
     
    43:55
    Jiří Fronk byl u téměř zakončujícího Martina Osmíka pozdě a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:09
    Jihlava si vytvořila tlak a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhla ke střele, proti které Jakub Kašpar vytáhl nádherný semafor!
     
    41:58
    Jakub Kašpar si dokázal prosadit s tečovaným pokusem jihlavských hokejistů a přerušil hru poté, co jeden z hráčů hostující Jihlavy schytal hodně nepříjemný hit.
     
    41:27
    Jan Brož si snadno poradil s nahozením Baníku a u své pravé tyče brány zmrazil puk pod lapačkou.
     
    40:46
    Adam Rulík nepřesně rozehrál podél střídaček a tentokrát se pískalo zakázané uvolnění na straně Sokolova. Vhazování po levici Jakuba Kašpara.
     
    40:07
    Všechny tři třetiny začaly zakázaným uvolněním. Jihlava nedokázala přesně rozehrát podél střídaček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 29-24; Zablokované střely: 1-1; Vhazování: 54%-46%; Bloky: 1-1; Přesilové hry: 1/4-2/5; Trestné min.: 10-8.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:58.
     
    Tomáš Čachotský a Matěj Pekr po přestávce poslali Jihlavu do dvoubrankového vedení, Sokolov si ovšem v závěru druhé třetiny zahrál přesilovou hru 5 na 3 a v běžné početní převaze se pak dokázal prosadit domácí útočník Matěj Zadražil. Skóre po druhé třetině tak v Sokolově zní. HC Baník Sokolov 2 HC Dukla Jihlava 3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Martin Osmík mohl skórovat z prostoru pravého kruhu pro buly, když parádní střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu sítě, Jan Brož ale skvěle zasáhl vyrážečkou a vyrazil puk do ochranného skla! Mohlo být vyrovnáno.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:41 Matěj ZADRAŽIL - 2:3
     
    38:40
    Baník právě vstřelil branku!
    Jakub Vrána se nyní po přihrávce z levého křídla neukvapil se zakončením a ještě vylepšil pozici pro MATĚJE ZADRAŽILA, který na vzdálenější pravé tyči skóroval z blízkosti do prázdné brány! Domácí Sokolov dvojnásobnou početní výhodu nevyužil, běžnou přesilovou hru ale ano a je to o jeden gól. Asistence: Marek Švec a Jakub Vrána.
     
    38:21
    Marek Švec se dostal ke střele v blízkosti levé tyče, střela z ostrého úhlu mu ale vzápětí vůbec nesedla a přesouvající brankář Jan Brož zmrazil puk pod lapačkou.
     
    37:34
    Josef Skořepa byl teď vyloučen za podrážení a Sokolov tak bude hrát 43 sekund v početní převaze 5 na 3!
     
    36:18
    Útočník Peter Lichavec byl vyloučen na dvě minuty za hákování a tentokrát si zahrají přesilovou hru domácí.
    36:08 Matěj PEKR - 1:3
     
    36:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Čachotský na pravém křídle našel kolmou přihrávkou Josefa Skořepu, který u pravé tyče předvedl obrovský přehled ve hře, když naslepo našel bekhendovou přihrávkou MATĚJE PEKRA, jež na vzdálenější levé tyči skóroval do prázdné! Asistence: Josef Skořepa a Tomáš Čachotský.
     
    35:43
    Martin Osmík vyhodil puk přes ochranné sklo a domácí Sokolov dostal další trest za zdržování hry.
     
    35:34
    Jan Brož zasáhl proti střele Sokolova z pravého kruhu a Josef Skořepa poté mohl skórovat po rychlém obratu hry z prostoru mezikruží, jeho střela ovšem skončila v náručí Jakuba Kašpara!
     
    33:50
    Ihned po vhazování poté na modré čáře vypálil Adam Rulík a střela domácího obránce z osy útočného pásma dopadla stejně. Jan Brož kotouč podržel v náručí.
     
    33:47
    Martin Osmík ve středovém rychle převzal puk a na vrcholu mezikruží napřáhl k táhlé střele zápěstím, která skončila v náručí připraveného Jana Brože.
     
    32:31
    Josef Stříbrný odpykal trest za brankáře Jakuba Kašpara a domácí hokejisté hrají v plném počtu.
     
    31:16
    Jihlava se usadila v útočném pásmu a na vrcholu levého kruhu napřáhla k prudké střele, která minula přední levý horní roh domácí brány a Jakub Kašpar nezasahoval.
     
    30:31
    Jakub Kašpar vyhodil puk přes ochranné sklo a trest za zdržování hry za svého brankáře odpyká Josef Stříbrný.
     
    30:15
    Petr Přindiš vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela minula vzdálenější pravou tyč.
     
    29:32
    Anatolij Protasenja si nyní najel na nádhernou kolmou přihrávku a v mezikruží se ocitl ve velké šanci, jeho střela zápěstím ale minula levou tyč!
     
    28:45
    Jihlava vypálila z prostoru levého kruhu pro vhazování a Jakub Kašpar byl připravený, když kotouč vyrazil do ochranné sítě. Dukla drží těsné vedení a vede stále 2:1.
     
    27:58
    Tomáš Vracovský vypálil s příklepem na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jan Brož na přední tyči kotouč vyrazil do ochranné sítě. Hra byla přerušena.
     
    27:01
    Adam Křemen teď v blízkosti pravé tyče vystřelil bekhendem a Jan Brož předvedl nejistý zákrok, po kterém na vzdálenější levé tyči mohl skórovat z dorážky Tomáš Rohan, hostující brankář však jeho ránu s příklepem hrudí vyrazil! Stále 1:2.
     
    26:31
    Petr Přindiš se rozhodl ve středovém kruhu pro bekhendové nahození, které sice mířilo na bránu Jihlavy, Jan Brož se ale zaskočit nenechal a puk zmrazil.
     
    25:37
    Jaromír Kverka nyní na pravém křídle předvedl nádherný průnik a vzápětí se snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, Jan Brož ho ale vychytal pravým betonem! Mohlo být vyrovnáno na 2:2.
     
    25:27
    Adam Zeman na pravém křídle nabral obrovskou rychlost a po rychlém objetí brány přihrával do mezikruží, hokejisté Sokolova ale jeho zpětný pas skvěle vystihli.
    24:29 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:2
     
    24:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    René Piegl vypálil na ose útočného pásma a jeho rána byla těsně před bránou zablokována, čehož využil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, když se v blízkosti levé tyče prosadil z otočky a ležící brankář Jakub Kašpar neměl šanci – 1:2! Asistence: René Piegl.
     
    22:41
    Vyloučený Adam Rulík se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Jihlava třetí přesilovou hru nevyužila. Sokolov pak podél trestných lavic vyhodil puk na icing.
     
    21:12
    Jan Pohl z ose útočného pásma rychle přenesl hru doleva, odkud přišla prudká rána bez přípravy. Domácí brankář Jakub Kašpar byl ale připraven a puk podržel.
     
    20:31
    Adam Rulík byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Jihlava má k dispozici třetí přesilovou hru v střetnutí.
     
    20:11
    Jan Pohl na pravém křídle vystřelil od modré čáry a jeho táhlý pokus skončil v náručí Jakuba Kašpara.
     
    20:08
    Prostřední část utkání byla zahájena a druhá třetina začala úplně stejně jako třetina první, když hokejisté Sokolova vyhodili puk rychle na zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-16; Zablokované střely: 0-1; Vhazování: 44%-56%; Bloky: 1-0; Přesilové hry: 0/2-1/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:00.
     
    Tomáš Vracovský otevřel skóre již po necelých šesti minutách hry a poslal domácí Sokolov do překvapivého vedení. Netrvalo to ovšem dlouho a Jihlava dokázala vyrovnat, když se nádhernou střelou v přesilové hře prosadil hostující kapitán Josef Skořepa. Sokolov se mohl vrátit zpět do vedení, jenže ani jednu ze dvou následujících přesilových her okamžitě po sobě využít nedokázal. Skóre po první třetině atraktivního zápasu v Sokolově zní. HC Baník Sokolov 1 HC Dukla Jihlava 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Matěj Pekr vypálil po zpětné přihrávce z pravého křídla na vrcholu mezikruží a jeho ostrá rána bez přípravy zamířila do náruče připraveného Jakuba Kašpara.
     
    19:06
    Jihlava se snažila clonit ve výhledu Jakubovi Kašparovi, jenže po nahození z pravého křídla bylo pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:04
    Václav Půža na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho prudká střela s příklepem zamířila nad sokolovskou bránu. Domácí Jakub Kašpar zasahovat nemusel.
     
    17:57
    Hostující hokejisté se dokázali prosadit na pravém křídle, jejich následné nahození ale skončilo v ochranné síti. Vhazování po levici brankáře Jakuba Kašpara.
     
    16:14
    Omlouvám se Vám. Vyrovnávací gól Jihlavy nevstřelil podle oficiální zápisu Tomáš Čachotský, ale hostující kapitán Josef Skořepa. Skóre je ovšem nerozhodné.
     
    14:58
    Jihlava vypálila na vrcholu mezikruží nepřesně a na levém křídle se dostala ke střele z ostrého úhlu, Jakub Kašpar ale na přední tyči ucpal prostor a puk vyrazil.
     
    13:58
    Vyloučený Kryštof Hrala je zpět na ledové ploše a Jihlava hraje po čtyřech minutách v oslabení v plném počtu.
     
    13:40
    Petr Přindiš vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Jan Brož jeho ostrou ránu podržel ve svém náručí.
     
    13:06
    Jaromír Kverka se ocital před bránou Jana Brože v obrovské šanci, jenže jeden z hostujících hráčů ho poslal na kolena a znemožnil mu skórovat. Faul se nepískal.
     
    11:58
    Kryštof Hrala dostal dvě minuty za nedovolené bránění v momentě, kdy končila přesilová hra po vyloučení Robina Staňka. Jihlava zůstává ve čtyřech hráčích.
     
    11:10
    Tomáš Čachotský mohl skórovat během oslabení, v blízkosti levé tyče se ovšem prosadit nedokázal, protože Jakub Kašpar dobře ucpal veškerý volný prostor.
     
    10:36
    Tomáš Rohan na pravém křídle nemohl pokračovat ve svém útočném snažení, jelikož akci domácího Sokolova v přesilové hře zastavilo postavení mimo hru.
     
    10:05
    Tomáš Vracovský mohl skórovat a vrátit Sokolovu vedení, jenže jeho ostrá rána z vrcholu levého kruhu pro vhazování byla nepřesná a minula levý horní roh brány.
     
    09:58
    Robin Staněk byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Sokolov si zahraje svou první přesilovou hru v zápase.
     
    09:39
    Adam Rulík vypálil od modré čáry a Jan Brož si s jeho táhlou střelou bez problému poradil, když kotouč sevřel ve své lapačce a hra byla znovu přerušena.
     
    08:58
    Na opačné straně ledové plochy mohl podruhé v střetnutí skórovat Tomáš Čachotský, když si z pravého křídla sjel rychle před bránu, na bližší tyči brány ale forhendovým blafákem pozorného Jakuba Kašpara nepřekonal! Hra byla přerušena!
     
    08:23
    Martin Osmík se ocitl v rychlém sledu ve dvou slibných brankových příležitostech, jenže ani jednu z blízkosti využít nedokázal! Velká škoda.
    07:38 Josef SKOŘEPA - 1:1
     
    07:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Čachotský vypálil na ose útočného pásma a jeho nádherná střela s příklepem poté téměř od modré čáry zamířila nad vyrážečkou Jakuba Kašpara do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Puk ještě tečoval JOSEF SKOŘEPA, a tak byl gól připsán jemu. Dukla využila přesilovku. Asistence: Tomáš Čachotský a Jan Pohl. (1:1)
     
    07:28
    Tomáš Chlubna vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jakub Kašpar kotouč podržel v náručí. Těsně předtím měl ovšem v blízkosti levé tyče obrovskou šanci Jakub Illéš, který teď mohl skórovat do téměř prázdné brány, jenže domácí brankář ho senzačně vychytal pravým betonem!
     
    06:18
    Domácí Adam Křemen byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Jihlava si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    05:55
    Jihlava vyhrála vhazování v útočném pásmu a od modré čáry pálil Jan Pohl, střela hostujícího obránce ale zamířila pouze doprostřed brány a Jakub Kašpar puk lapil.
     
    05:51
    Tomáš Čachotský se dostal k nahození od modré čáry a hosté mohli rychle odpovědět, k nebezpečné teči ale nakonec nedošlo a Jakub Kašpar puk podržel.
    05:29 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:0
     
    05:29
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ si rychle srovnal kotouč na hokejku a z levého kruhu pro vhazování střelou po ledě zamířil ke vzdálenější pravé tyči brány! Asistence: Patrik Kadeřávek a Jaromír Kverka.
     
    05:00
    Adam Rulík vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho rána s příklepem zamířila nad bránu hostujícího brankáře Jana Brože, který toho moc neviděl.
     
    03:52
    Petr Přindiš vypálil ihned po vhazování na vrcholu levého kruhu a jeho rána mířila do předního horního rohu brány, Jan Brož ale puk viděl a vyrazil ho vyrážečkou.
     
    03:49
    Ze zápasu uběhly necelé čtyři minuty a před pár okamžiky měli velkou šanci domácí, jenže Jan Brož po skvělém přesunu vychytal domácího Jaromíra Kverku.
     
    03:49
    Rozhodčí postřehli nějaký problém s mantinelem za bránou Jana Brože a vše přichází zkontrolovat údržbář.
     
    03:39
    Tomáš Vracovský nádherně přenesl hru z levého křídla doprava a v blízkosti pravé tyče teď mohl skórovat Jaromír Kverka, Jan Brož ale předvedl bleskurychlý přesun a puk ukryl ve svém náručí!
     
    02:59
    Sokolovský brankář působí zatím velice jistě. Daniel Kolář se dostal k nahození od modré čáry, se kterým si Jakub Kašpar bez problému poradil, a přerušil hru.
     
    02:53
    Jakub Kašpar dokázal vyrazit ostrou ránu Tomáše Čachotského z vrcholu mezikruží a domácí hokejisté poté vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    02:29
    Vyloučený Petr Přindiš je zpět na ledové ploše a hokejisté Sokolova úspěšně přečkali první oslabení.
     
    01:10
    A znovu hostující útočník, který se nyní ocitl sám před domácím brankářem, u pravé tyče ho ovšem překonat nedokázal! Jakub Kašpar puk vyrazil a vychytal tak aktivního Adama Zemana.
     
    00:39
    Adam Zeman vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a připravený Jakub Kašpar na přední tyči kotouč vyrazil. Jihlava se snaží využít úvodní přesilovou hru.
     
    00:29
    Petr Přindiš byl v úvodu střetnutí vyloučen na dvě minuty za hákování a Dukla si zahraje první přesilovku.
     
    00:13
    Domácí zakázaného uvolnění Jihlavy využili a na bodu pravého kruhu pro vhazování se dostali k první střele, se kterou si Jan Brož snadno poradil, a podržel puk v náručí.
     
    00:05
    Puk dopadl na led a utkání mezi Sokolovem a Jihlavou bylo zahájeno. Hosté po pouhých pěti sekundách vyhodili puk podél trestných lavic na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Kašpar (Haas) – Vodička, Přindiš (A), A. Rulík, Pařízek, Michálek, Kadeřávek – Křemen, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Stříbrný, M. Zadražil (A), Švec – Hrubec, Kuběna, Kovařík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Illéš, Fronk, Čachotský (A) – Pekr, Poletín, Anděl – Chlubna, Skořepa (C), A. Zeman – Lichanec, Protasenja, Hrala. Hlavní trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Šindel. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba soupeři se v letošním ročníku Chance ligy potkali dvakrát a oba dva zápasy vyhrála Jihlava, když v říjnu zvítězila na ledě Sokolova 5:4 a na začátku prosince poté doma 6:4. Oba zápasy tedy byly bohaté na góly.
    Tomáš Čachotský je v pořádku a neměl by tak v sestavě chybět
     
    HC Dukla Jihlava

    Hokejisté Jihlavy mají výsledky jako na houpačce, když výhru střídá prohra a naopak, přesto se tradiční český hokejový klub nachází na prvním místě skupiny o účast v předkole playoff a celkově pak deváté příčce Chance ligy. Dukla nemá mezi třiceti nejproduktivnějšími hráči soutěže ani jednoho svěřence, o to více však spoléhá na týmový výkon. Nejlepším hráčem Jihlavy je útočník Jiří Fronk, který v letošní sezóně odehrál 34 zápasů a nasbíral rovný počet 20 bodů za 9 gólů a 11 asistencí.
    Hokejisté Sokolova zakončili starý rok porážkou po nájezdech
     
    HC Baník Sokolov

    Sokolovu závěr loňského roku příliš nevyšel a do velice náročného utkání proti Jihlavě bude vstupovat s dvěmi porážkami v řadě. Baník se vrací zpět domů po sérii tří venkovních utkání v řadě, kterou sice zahájil výhrou v Třebíči po prodloužení, následně ale prohrál v Ústí nad Labem a Kadani. Nejproduktivnějším hráčem domácího týmu je útočník Jaromír Kverka, který v letošní sezóně Chance ligy nastoupil k 35 střetnutím a zaznamenal 31 kanadských bodů za patnáct gólů a šestnáct asistencí.
    Pozvánka na sobotní utkání mezi Sokolovem a Duklou Jihlavou
     
    Základní část druhé nejvyšší české hokejové soutěže skončila a tabulka poté byla rozdělena do dvou skupin, z nichž se teď zaměříme na skupinu o účast v předkole playoff. Jihlava se aktuálně nachází v čele tabulky a v sobotu odpoledne se představí na ledě Sokolova, kde se bude snažit navýšit náskok před Prostějovem, který čeká o pouhou hodinu dříve utkání v Ústí nad Labem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Vracovský (Kadeřávek, Kverka), 39. M. Zadražil (Švec, Vrána) – 8. Skořepa (Čachotský, J. Pohl), 25. Čachotský (Piegl), 37. Pekr (Skořepa, Čachotský), 53. Hrala (D. Kolář, Protasenja)


    HC Baník Sokolov: Kašpar (Haas) – Vodička, Přindiš (A), A. Rulík, Pařízek, Michálek, Kadeřávek – Křemen, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Stříbrný, M. Zadražil (A), Švec – Hrubec, Kuběna, Kovařík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Illéš, Fronk, Čachotský (A) – Pekr, Poletín, Anděl – Chlubna, Skořepa (C), A. Zeman – Lichanec, Protasenja, Hrala. Hlavní trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Šindel. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán

    Diváci: 785
    thejrc.org