Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:0, 1:4, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 04.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:29:38)
     
    Dnešní utkání sledovalo 2 196 diváků.
     
    Střely na branku: 51 – 29
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině už žádná branka nepadla. Domácí se snažili o kontaktní branku, aby se přiblížili vyrovnání, to se ovšem nepovedlo. Hosté si své dvoubrankové vedení uhájili až do samotného konce a na ledě Chomutova tak slaví tříbodový zisk. Piráti naopak dnes z ledové plochy odejdou bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Další velká šance Chomutova, kterou zastavil Aleš Stezka. Hra je přerušena a hostující lavička si ještě před vhazováním před havířovskou klecí bere oddechový čas.
     
    59:26
    Hlava vyslal pokus od modré čáry, Petr Stloukal jeho pokus tečoval před Stezkou, leč neúspěšně. Nicméně Piráti jsou stále před hostující brankou.
     
    58:52
    Domácí branka je prázdná, Piráti to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:52
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jaroslav Mrowiec – 2 min., sekání).
     
    58:52
    Jakub Sklenář se dostal do úniku před hostující klec, byl faulován, přesto vystřelil a orazítkoval břevno havířovské branky!
     
    58:41
    Martin Altrichter je stále v brance, hosté nepouštějí Chomutov k powerplay. Nyní se dopustil Havířov postavení mimo hru a ta se vrací zpět do středního pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:39
    Toman nezakončil střelou z prostoru mezi kruhy, puk se odrazil na hokejky domácích a ti ještě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    57:15
    Piráti jsou v plném počtu.
     
    56:49
    Kachyňovu střelu vyrazil lapačkou Altrichter a domácí nedostali puk do bezpečí. Hosté tak stále kombinují před brankou chomutovských Pirátů.
     
    56:03
    Werbik za brankou rozehrál puk a Havířov tak zakládá další akci. Obrana Chomutova se tak zatáhla před branku Altrichtera, aby mu pomohla.
     
    55:27
    Piráti si tak ztížili cestu ke kontaktní brance a budou se tak bránit ve čtyřech hráčích proti pětici havířovských hokejistů.
     
    55:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pitule – 2 min., hákování).
     
    55:15
    Znovu zastavili hosté akci Pirátů a vytěsnili puk do středního pásma. Tam si hosté vykoledovali faul domácího hráče.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Stloukal (Hlava, Pitule), 36. J. Sklenář (R. Havel, Lang) – 22. Dvořák (Baláž), 28. Doktor (Dvořák, F. Seman), 28. Fridrich (Baláž), 30. Malina (L. Bednář, Werbik)


    Piráti Chomutov: Pavlát (30. Altrichter) – Rýgl, Žovinec, R. Havel, Piché, Blaha, Lang, Seemann – Hlava, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – J. Černý, Matyáš Svoboda, Chrpa (A).
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Kachyňa, Mrowiec, Malina (A), Nepokoj, Chroboček, L. Rutar, Ševěček – Kotala, F. Seman (C), Bambula – L. Bednář (A), Werbik, E. Němec – Fridrich, Baláž, Toman – Dvořák, Doktor, O. Procházka.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 2 196
    ocianews.com