Německo – Kazachstán 6:0 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 05.01.2020, 16:00Chance liga - o pořadí v play-off • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:29:15)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 32 – 28
    Střely mimo: 11 – 11
    Zblokované střely: 13 – 17
    Vhazování: 41 – 26
    Trestné minuty: 10 – 6
     
    Dnešní utkání sledovalo 526 diváků.
     
    Je konec! Dnešní dramatické utkání nakonec ovládl Motor, který rozhodl o své výhře pouhých jednapadesát sekund před koncem třetí periody. René Vydarený vyslal parádní pas na Zdenka Doležala, který se dostal do útočného pásma. Jeho ránu vyrazil Hynek Kůdela přesně na Jana Kloze, jenž tak přisoudil tři body Motoru. Domácí celek měl rozhodně své šance, ale Jan Strmeň se podruhé překonat nenechal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Poruba hraje v šesti!
    59:09 Jan KLOZ - 1:2
     
    59:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující hokejisté se minutu před koncem dostávají do vedení a dost možná rozhodují zápas! Zdeněk Doležal dostal parádní pas do středního pásma, který se dostal až do útočného pásma. Jeho ránu vyrazil Hynek Kůdela na hůl JANA KLOZE, na kterého zívala prázdná branka. Asistence: Zdeněk Doležal a René Vydarený.
     
    58:40
    Nyní probíhal další tuhý souboj o kotouč v rámci středního pásma, což je dnes takový symbol hodně urputného hokeje. Tento boj vyhrála Poruba.
     
    58:17
    Domácí hokejista dokázal protečovat kotouč ve středním pásmu, a tak je mu pískáno zakázané uvolnění. Buly se bude odehrávat po levici Kůdely.
     
    57:41
    Poruba se tedy ubránila další početní nevýhodě, a tak se znovu vydala dopředu. Daniel Krejčí proto pálil na druhé straně, ale nemířil přesně.
     
    57:10
    Patrik Husák je na ledě!
     
    56:52
    Pomalu se nám blíží ke konci přesilová hra Motoru, ale i poslední perioda dnešního zápasu. Zde se nejspíše půjde až do prodloužení a oba týmy získají bod.
     
    56:20
    Zdeněk Doležal se znovu dostal ke střele, ale i tentokrát jeho střele něco chybělo. Následně Hynek Kůdela skočil po puku a schoval ho pod lapačku.
     
    56:00
    Zdeněk Doležal vypálil, ale jeho rána byla ztečována těsně vedle branky. Poté předvedl dobrý zákrok Pavel Pýcha, který zastavil puk na modré.
     
    55:36
    Budějovice musely bojovat o kotouč v útočném pásmu, avšak tento boj vyhrály. Jiří Šimánek díky tomu mohl pálit, ale branku vůbec netrefil.
     
    55:10
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., držení hole).
     
    54:21
    Jakub Suchánek se nakonec dostal ke střele švihem, ale jeho pokus nebyl zase tak povedený. Domácí gólman stihl zasáhnout bez potíží betonem.
     
    53:31
    Jan Kloz mohl vrátit svůj tým do vedení! Dostal totiž přihrávku do skvělé pozice, ovšem Hynek Kůdela se stihl přesunout a zasáhnout betonem!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Rudl (Husák, T. Jáchym) – 17. Gilbert (J. Veselý, Plášil), 60. J. Kloz (Z. Doležal, Vydarený)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Foltán) – D. Krejčí, Urbanec, Rudl, Husák, Dluhoš, Dundáček, Slavík – Sikora, Hudeček, Gřeš – Kanko, Zdeněk, J. Káňa – Špaček, T. Jáchym, Guman – Ollender, M. Hlinka, Brodek.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Allen, Suchánek, Pavel, Vydarený, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Šimánek, Prokeš, Z. Doležal – Karabáček, Gilbert, J. Veselý – M. Novák, J. Kloz, Babka – Endál.

    Rozhodčí: Vrba, Kašík – Bartek, Konvička

    Diváci: 526
    ocianews.com