Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 3:0 (kon.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
New Jersey – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 6:2 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:4 (kon.) | Washington – San Jose 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Tampa 1:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
New York Islanders
Neděle 05.01.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Málem ještě jeden gól Maple Leafs! Alexander Kerfoot najížděl sám na Varlamova, ale po bekhendové kličce minul branku.
    57:52 Zach HYMAN - 3:0
     
    57:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je asi rozhodnuto! Mitchell Marner poslal proti prázdné brance ZACHA HYMANA, který do ní pohodlně puk dovezl – 3:0. Asistence: Mitchell Marner a Auston Matthews.
     
    57:28
    Varlamov odjel na střídačku, hosté to zkoušejí v šesti!
     
    51:25
    Proti svému bývalému klubu se mohl trefit John Tavares. Po nahrávce Kerfoota pálil z levého kruhu těsně vedle bližší tyčky!
     
    50:59
    Vynikající zákrok Michaela Hutchinsona! Bailey našel Mathewa Barzala, který zakončoval bekhendem do poloodkryté branky. Domácí brankář se však v brankovišti roztáhl a zastavil puk lapačkou!
    48:53 Barzal orazítkoval tyčku domácí branky.
     
    48:53
    Z osy kluziště vypálil Mathew Barzal a Hutchinsona zachránila podruhé v zápase branková konstrukce!
     
    37:10
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Cody Ceci – 2 min., hákování).
     
    37:10
    Neuvěřitelné, co teď neskončilo gólem! Tom Kühnhackl se dostal za záda domácí obrany a protisměrnou kličkou oklamal brankáře Hutchinsona. Puk už byl za zády gólmana Toronta, ale německý útočník ho v pádu nedokázal posunout za brankovou čáru a volný kotouč následně přikryl Hutchinson! Kühnhackl byl ale faulován, takže se bude vylučovat.
    36:07 Auston MATTHEWS - 2:0
     
    36:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hodně nešťastné střídání má za sebou Johnny Boychuk! Hostující zadák nejprve orazítkoval tvrdou střelou tyčku domácí branky a o pár desítek sekund později se navíc podepsal pod inkasovaný gól! Pod tlakem napadajícího Matthewse totiž odehrál puk jen k Justinovi Hollovi, který ho předal Mitchellovi Marnerovi a ten ho od mantinelu nahodil před branku, kde hrací předmět pohotově tečoval nad rameno klekajícího Varlamova AUSTON MATTHEWS. Asistence: Mitchell Marner a Justin Holl.
    33:25 Pierre ENGVALL - 1:0
     
    33:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Konečně tu máme první gól zápasu a k radosti zaplněné Scotiabank Areny a zpěváka Justina Biebera, který v hledišti rovněž neschází, ho vstřelili domácí! Velkou zásluhu na tom má Kasperi Kapanen, který se vydal dopředu na levém křídle, u mantinelu parádně prohodil mezi bruslemi obránce Dobsona a přes dalšího beka Toewse nahrál před branku PIERREOVI ENGVALLOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: Kasperi Kapanen.
     
    31:50
    Po přihrávce z rohu kluziště pálil z první John Tavares. Trefil ale dobře postaveného Varlamova, který kotouč následně i zalehl. Následuje reklamní přestávka.
     
    28:50
    Josh Bailey vyřešil přečíslení 2 na 1 stažením puku až před branku, jelikož obránce Barrie natěsno bránil Beauvilliera. Byl z toho tedy souboj tváří v tvář s brankářem, který hostující útočník řešil střelou na lapačku, ovšem Hutchinson podržel Toronto parádním semaforem!
     
    18:59
    Právě Marner z úhlu nahodil puk na branku a po odrazu od jedné z bruslí musel rychle reagovat Varlamov! Následně byla jeho svatyně posunuta a tak je tu čas pro reklamní pauzu.
     
    17:28
    Hosté začínají hrozit! Dal Colle zavezl puk do útočného pásma středem a pak ho posunul doleva na Toma Kühnhackla. Hutchinson stačil zakročit vyrážečkou! Domácí následně vyhodili na icing.
     
    04:34
    První velká šance Leafs! William Nylander se dostal do samostatného úniku, který řešil bekhendovou kličkou, ovšem Vrlamov ho dobře vyslajdoval a nenechal se překonat!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 34. Engvall (Kapanen), 37. Matthews (Marner, Holl), 58. Hyman (Marner, Matthews)


    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Barrie, Rielly (A), Holl, Marinčin, Ceci, Dermott – Marner (A), Matthews, Hyman – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Kapanen, Spezza, Engvall – Timashov, F. Gauthier, Marchment.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Boychuk (A), Dobson, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Kühnhackl, Brassard, Dal Colle – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Welsh, Sutherland – Devorski, Flemington

    Diváci: 19 536
    bahis siteleri