Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 3:0 (kon.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
New Jersey – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 6:2 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:4 (kon.) | Washington – San Jose 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Tampa 1:3 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 05.01.2020, 01:16 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:49 Brandon TANEV - 2:3
     
    61:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto. Blueger svojí střelou z pravé strany ještě Price nepřekonal, ale následně se v další akci opět objevil Blueger, kterého vychytal betonem Price, ale na dorážku BRANDONA TANEVA byl již krátký. Celou situaci ještě ověřili rozhodčí u videa. Asistence: Teddy Blueger, Marcus Pettersson.
    45:24 Bryan RUST - 2:2
     
    45:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno. Co se nepodařilo před chvilkou Kahunovi to nyní vyšlo Rustovi. Malkin nahodil puk na zadní mantinel od kterého se puk odrazil na pravou stanu, kde stál zcela volný BRYAN RUST, který již zakončil přesně do sítě. Price se již nestihl přemístit ke své tyči. Asistence: Jevgenij Malkin, Jack Johnson.
    23:37 Artturi LEHKONEN - 2:1
     
    23:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Do třetice to domácím vyšlo. Další chyba hostů v rozehrávce je již potrestána. Letang posouval puk na Johnsona čehož využil ARTTURI LEHKONEN vypíchl puk a následně ho protlačil za záda Murrayho a zaznamenal svojí druhou trefu v utkání. Bez asistence.
    09:28 Zach ASTON-REESE - 1:1
     
    09:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se moc dlouho z vedení netěšili. Tanev ještě Price nepřekonal, ale následně se to podařilo po přihrávce Bluegera od pravého mantinelu, který našel výborně postaveného ZACHA ASTONA-REESE, který již neměl problém Price překonat. Asistence: Teddy Blueger.
    08:42 Artturi LEHKONEN - 1:0
     
    08:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs se dostávají do vedení. Vypadalo to, že z toho bude icing, ale Suzuki zabral a nakonec rozhodčí rozpažil, poté předal puk právě Suzuki puk mezi kruhy na Domiho, který si ho prohodil mezi bruslemi a předložil ho na ARTTURIHO LEHKONENA, který svojí přesně mířenou střelou překonává Murrayho. Asistence: Max Domi, Nick Suzuki.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 9. Lehkonen (Domi, Suzuki), 24. Lehkonen – 10. Aston-Reese (Blueger), 46. Rust (Malkin, J. Johnson), 62. B. Tanev (Blueger, M. Pettersson)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber (C), Mete, Petry (A), Scandella, C. Fleury – Tatar, Danault, Cousins – Lehkonen, Domi, Suzuki – Poehling, Kotkaniemi, Weal – Vejdemo, N. Thompson (A), Weise.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Larmi) – J. Johnson, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Riikola, Ruhwedel – Galchenyuk, Malkin (A), Rust – Simon, McCann, Hörnqvist (A) – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – Kahun, Blandisi, Di Pauli.

    Rozhodčí: Joannette, Rooney – Brisebois, Berg

    Diváci: 21.302
    thejrc.org