Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 3:0 (kon.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
New Jersey – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 6:2 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:4 (kon.) | Washington – San Jose 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Tampa 1:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (0:0, 3:2, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Neděle 05.01.2020, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Alex KILLORN - 3:5
     
    59:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    ALEX KILLORN na levém křídle využil odrazu puku od hrazení a od modré čáry zamířil do prázdné brány! Tampa vyhraje. Bez asistence.
    58:30 Tyler JOHNSON - 3:4
     
    58:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    TYLER JOHNSON si najel před bránu Ottawy a skvěle vložil hůl do nahození Victora Hedmana z levého kruhu! Puk zamířil pod horní tyč a Tampa podruhé v zápase otočila skóre na svou stranu – 3:4. Asistence: Victor Hedman a Ondřej Palát.
    48:37 Brayden POINT - 3:3
     
    48:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Útočník BRAYDEN POINT si najel na levém křídle na bekhendovou přihrávku Michaila Sergačjova přes osu pásma a po skvělém zaseknutí puku na bodu levého kruhu pro vhazování poté rychlou střelou zápěstím zamířil k přední levé tyči – 3:3! Asistence: Michail Sergačjov a Nikita Kučerov.
    39:51 Mark BOROWIECKI - 3:2
     
    39:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MARK BOROWIECKI na pravém křídle vypálil od modré čáry a nádhernou bombou puk napálil nad lapačkou Curtise McElhinneyho do bližšího pravého horního rohu brány! Sens znovu vedou. Asistence: Arťom Anisimov a Thomas Chabot.
    31:40 Jean-Gabriel PAGEAU - 2:2
     
    31:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEAN-GABRIEL PAGEAU si najel v mezikruží na krátkou zpětnou přihrávku Drakea Bathersona z pravého křídla a bez přípravy kotouč napálil do vzdálenějšího levého horního rohu brány Tampy! Ottawa využila přesilovou hru a stav je srovnán na 2:2. Asistence: Drake Batherson a Tyler Ennis.
    23:45 Kevin SHATTENKIRK - 1:2
     
    23:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    KEVIN SHATTENKIRK si najel na volný jotouč v pravém kruhu pro vhazování a krásnou střelou zápěstím vymetl bližší horní roh brány! Lightning otočili skóre utkání na svou stranu poté, co pár okamžiků předtím domácí Mark Borowiecki trefil tyč! Hokejisté Tampy vedou 2:1. Bez asistence.
    22:40 Carter VERHAEGHE - 1:1
     
    22:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Victor Hedman využil nádherné přihrávky přes osu útočného pásma od Yanniho Gourdea a poté přihrál do mezikruží, odkud CARTER VERHAEGHE skóroval do prázdné brány a vyrovnal stav na 1:1! Asistence: Victor Hedman a Yanni Gourde.
    20:46 Chris TIERNEY - 1:0
     
    20:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    CHRIS TIERNEY nyní podél střídaček vyrazil do protiútoku a bekhendem chtěl kotouč poslat do mezikruží, jenže od brusle jednoho z protihráčů se odrazil mezi betony Curtise McElhinneyho! Gól v oslabení. Je to 1:0. Asistence: Christián Jaroš.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Tierney (Ch. Jaroš), 32. Pageau (Batherson, Ennis), 40. Borowiecki (Anisimov, Chabot) – 23. Verhaeghe (Hedman, Gourde), 24. Shattenkirk, 49. B. Point (Sergačjov, Kučerov), 59. T. Johnson (Hedman, Palát), 60. Killorn


    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Ch. Jaroš, Chabot (A), Goloubef, Reilly, Englund, Borowiecki (A) – Ennis, White, B. Tkachuk – Co. Brown, Pageau (A), N. Paul – Boedker, Anisimov, Balcers – Batherson, Tierney, Naměstnikov. Hlavní trenér: D.J. Smith.
    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh, Shattenkirk, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, Killorn (A) – T. Johnson, Paquette, Maroon – Verhaeghe, Stephens, Gourde. Jon Cooper.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Francois StLaurent. Čároví: Kory Nagy, Travis Toomey

    Diváci: 13914
    thejrc.org