Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 3:0 (kon.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
New Jersey – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 6:2 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:4 (kon.) | Washington – San Jose 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Tampa 1:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (0:0, 0:2, 2:3)
Colorado Avalanche
Neděle 05.01.2020, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Mikko RANTANEN - 2:5
     
    59:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté trefují prázdnou branku, zvyšují na 5:2 a je hotovo. Šťastným střelcem je finský útočník MIKKO RANTANEN, který uzavírá dnešní hattrick! Asistence: Samuel Girard, Ian Cole.
    58:37 Jesper BOQVIST - 2:4
     
    58:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se prosazují v přesilovce a ještě živí naděje na body! Od modré čáry znovu vystřelil Vatanen a tentokrát jeho střelu hezky tečoval JESPER BOQVIST a usměrnil puk mezi Grubauerovy betony. Asistence: Sami Vatanen, Pavel Zacha.
    53:49 Pierre-Édouard BELLEMARE - 1:4
     
    53:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také Colorado se prosazuje v oslabení a byl to poměrně kuriózní gól. Blackwood rozehrával za brankou a vypadalo to, že byl podražený Calvertem a skončil na ledě. Rozhodčí však faul neviděli a PIERRE-ÉDUARD BELLEMARE pak napálil puk do branky, kde se ještě brankář Devils nestihl vrátit. Bez asistence.
    46:36 Blake COLEMAN - 1:3
     
    46:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují v oslabení a snižují na 1:3! Coloradu unikl okolo levého mantinelu BLAKE COLEMAN a překonal Grubauera rychlou střelou okolo jeho lapačky. Tento gól by mohl Devils vlít novou energii do žil a zápas zdramatizovat. Bez asistence.
    40:08 Mikko RANTANEN - 0:3
     
    40:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado má skvělý vstup do třetí třetiny a uniká New Jersey už na rozdíl tří branek. Skvělou práci odvedl mladý obránce Makar, který se vydal až k zadnímu mantinelu v útočném pásmu, odkud našel MIKKA RANTANENA, který se nejprve kličkou uvolnil a pak překonal Blackwooda. Asistence: Cale Makar, Nathan MacKinnon.
    35:34 Ian COLE - 0:2
     
    35:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se znovu prosazují a jdou do vedení 2:0! Po vyhraném vhazování od modré čáry vypálil IAN COLE. Kotouč se třepotal a nakonec zapadl za záda Blackwooda, který toho moc vidět nemohl. Asistence: Vladislav Kameněv, Pierre-Édouard Bellemare.
    31:23 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    31:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól zápasu a jsou to hosté, kteří jdou do vedení! MacKinnon našel hezkou zadovkou na pravém kruhu MIKKA RANTANENA, a ten se trefil nad lapačku Blackwooda. Asistence: Nathan MacKinnon, Samuel Girard.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 47. Coleman, 59. J. Boqvist (Vatanen, Zacha) – 32. Rantanen (MacKinnon, Girard), 36. Cole (Kameněv, Bellemare), 41. Rantanen (Makar, MacKinnon), 54. Bellemare (Calvert), 60. Rantanen (Girard, Cole)


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Severson, Müller, Butcher – Palmieri, Hischier (A), Zacha – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, Street, Wood – Hayden, Rooney, J. Boqvist.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Zadorov, Cole – Donskoi, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Kameněv, Kadri, Calvert – Rantanen, Compher, Nieto – Burakovsky, Bellemare, Jost.

    Rozhodčí: Pochmara, Dwyer – Suchánek, Murray
    ocianews.com