Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Jaroslavl – Kunlun 5:0 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:4 (kon.)
Kazaň – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Admiral Vladivostok
Neděle 05.01.2020, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Oleg LOMAKO - 4:3
     
    59:46
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom to bude ještě hodně zajímavé! Hosté totiž hráli bez brankáře, načež se po kombinaci dostal ke střeleckému pokusu OLEG LOMAKO, kterému se povedlo propálit domácího brankáře Ježova.
    Asistence: Nikita Korosteljov.
    47:47 Quinton HOWDEN - 4:2
     
    47:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí si i tentokráte berou dvoubrankové vedení zpět! Tentokráte se úspěšným střelcem stává QUINTON HOWDEN, který si nabruslil až do střelecké pozice, odkud neomylně překonal brankáře Truškova, jenž byl téměř bez šance.
    Asistence: Ville Lajunen, Alexej Makejev.
    39:43 Martin BAKOŠ - 3:2
     
    39:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá dvojnásobnou přesilovou hru, už je to opět o jednu branku! Krátká kombinace nakonec přinesla finální nahrávku na MARTINA BAKOŠE, který bezpečně uklidil kotouč za brankáře Ježova.
    Asistence: Adam Almqvist, Shawn Lalonde.
    38:22 Jakub JEŘÁBEK - 3:1
     
    38:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují na rozdíl dvou branek, i tentokráte se jim povedlo využít přesilovou hru! I Viťaz se dostal k drtivému náporu, který vyústil v prudké zakončení z hole Vorobeje, jehož ránu ještě lehce tečoval český obránce JAKUB JEŘÁBEK.
    Asistence: Alexej Makejev, Pavel Vorobej.
    32:34 Shawn LALONDE - 2:1
     
    32:34
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru, díky čemuž se dostávají zpět do zápasu! Admiral se totiž usadil v útočném pásmu, kde se Konnovovi povedlo najít lépe postaveného SHAWNA LALONDEHO, který zamířil mimo dosah ruského brankáře Ježova.
    Asistence: Alexandr Konnov, Adam Almqvist.
    14:21 Pekka JORMAKKA - 2:0
     
    14:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům se povedlo využít přesilovou hru, v krátkém časovém sledu se tak dostávají do dvoubrankového vedení! Viťaz se totiž dokázal usadit v pásmu soupeře, kde se prudké ráně na branku dostal obránce Pautov, jehož zakončení ještě lehce tečoval PEKKA JORMAKKA.
    Asistence: Jurij Pautov, Alexej Byvalcev.
    12:56 Jakub JEŘÁBEK - 1:0
     
    12:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dostávají do vedení! Viťaz se totiž opět dostal do pásma soupeře, kde se dostal do slibného zakončení český obránce JAKUB JEŘÁBEK, který svižnou ranou po zemi nedal Truškovovi sebemenší šanci.
    Asistence: Alexej Makejev, Ivan Petrakov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 13. Jeřábek (Makejev, Petrakov), 15. Jormakka (Pautov, Byvalcev), 39. Jeřábek (Makejev, Vorobej), 48. Q. Howden (V. Lajunen, Makejev) – 33. Lalonde (Konnov, Almqvist), 40. Bakoš (Almqvist, Lalonde), 60. Lomako (Korosteljov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Jeřábek, Vorobej, Pautov, V. Lajunen (A), Golovkov, Voronkov, Katičev – Makejev (C), P. Černov (A), Q. Howden – Jormakka, Byvalcev, Jo. Nättinen – Grebenščikov, Mojsejev, Laričev – Koltygin, Petrakov, Varfolomejev – A. Ševčenko.
    Admiral Vladivostok: Truškov (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Želdakov, Miščenko, A. Osipov (A), Bobrjašov, Ostrovskij – Korosteljov, Ljungh, Bakoš – V. Butuzov, J. Petrov (A), Pilipenko – K. Voronin, Glazačev (C), Silajev – Lomako, Drobin, Konnov – A. Strelcov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Ovčinnikov – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri