Třinec – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Mountfield HK
Úterý 25.02.2020, 17:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:59 Radek SMOLEŇÁK - 2:3
     
    45:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Šaldovu střelu zachytil Janus, ale puk u svého brankoviště neudržel, Říha se snažil dostat ho do bezpečí, RADEK SMOLEŇÁK však skrze něho znovu dopravuje puk do prázdné klece – 2:3. Smoleňák tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Radim Šalda a Radovan Pavlík.
    39:30 Radek SMOLEŇÁK - 2:2
     
    39:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny přicházejí domácí hráči o vedení a je vyrovnáno. Střelu Filipa Pavlíka vyrazil Janus před sebe, volný puk si sebral RADEK SMOLEŇÁK a poté ho nadvakrát poslal do odkryté klece – 2:2. Asistence: Filip Pavlík.
    27:10 Kevin KLÍMA - 2:1
     
    27:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také hosté svoji přesilovou hru využívají velmi rychle a slaví kontaktní branku. KEVIN KLÍMA dostal přihrávku od Oscara Eklunda a z pravého kruhu svižnou střelou se trefil k bližší tyči, kde byla skulinka volného místa. Nutno podotknout, že hostující útočník si gól zasloužil, před litvínovskou brankou měl několik nebezpečných střel a je hodně aktivní – 2:1. Asistence: Oscar Eklund a Aleš Jergl.
    22:37 František LUKEŠ - 2:0
     
    22:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Domácí to zvládli velmi rychle a vedou rozdílem dvou branek. Pospíšil poslal puk do předbrankového prostoru pro FRANTIŠEKA LUKEŠE, jehož pokus vyrazil Mazanec a od brusle jednoho z bránících hostujících hráčů se pak dostal za jeho záda – 2:0. Asistence: Tomáš Pospíšil a Viktor Hübl.
    08:30 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    08:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si špatně přihráli, ve středním pásmu získal puk Hübl a posunul ho na Františka Lukeše. Ten jel poté s TOMÁŠEM POSPÍŠILEM v tandemu dva na jednoho a právě Pospíšil pak pálil z levé strany. Nejprve jeho pokus vyrazil Mazanec před sebe, na prudkou dorážku stejného hráče z těžkého úhlu už ale neměl nárok – 1:0. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 23. F. Lukeš (Pospíšil, V. Hübl) – 28. Klíma (Eklund, Jergl), 40. Smoleňák (F. Pavlík), 46. Smoleňák (Šalda, R. Pavlík)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, L. Doudera, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, Březák – Mahbod, Gerhát, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Válek, Jurčík, Trávníček (A) – Jánský, Helt, Stříbrný.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – M. Chalupa, Lev, Dragoun – R. Pavlík, Cingel, Smoleňák (C) – Miškář, Koukal, Žejdl.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3 876
    thejrc.org