Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
Mountfield HK
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 07.01.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 32. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je PETR ANTONÍČEK.
     
    59:59
    Po oddechovém času měli domácí ještě obrovskou šanci na převrácení zápasu na svou stranu, leč neuspěli.
     
    59:42
    A může jim v tom skvěle pomoci také nabídnutá přesilovka, Tomáš Jelínek totiž si totiž podržel soupeře a už míří na trestnou lavici.
     
    57:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Těsné vedení Hradce ale příliš dlouho nevydrželo a hosté se vrací do hry. Aktivní Petr Antoníček obdržel kotouč, střelou zblízka překonal domácího Ševců a zkazil soupeři naději na slibný výsledek – 3:3. Asistence: Kale Costa, Jan Oliva.
     
    56:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Aktivita ve vlastním oslabení se domácím naplno vyplatila. PETR POPPEL se šikovně zmocnil kotouče po přihrávce Matěje Moronga a mezi dvěma obránci soupeře ujížděl sám na Nečase. Dokonává tak obrat svého týmu na 3:2, a to v početní nevýhodě. Asistence: Matěj Morong.
     
    53:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lukačka – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Pajer.
     
    51:23
    Hradečtí se už radovali ze vstřeleného gólu, když Dalibor Ďuriš našel prostor pod horní tyčkou. Rozhodčí však jasně rozpažil a branka není uznána.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Kaštánek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Daniel Šedivý – 2 min., hrubost).
     
    41:17
    Přesilovku si vyzkouší také domácí hráči, Radek Šír se totiž provinil podrážením a už sedí na trestné lavici.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Šír – 2 min., hákování).
     
    37:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ofenzivní snažení se Hradci Králové vyplatilo a poprvé v dnešním zápase je srovnáno. Tomáš Janoušek se ocitl nikým nehlídaný u mantinelu a spíše zkusil nahodit kotouč na branku. Toho si šikovně všiml LUKÁŠ PAJER, který tvrdý puk protečoval za záda Nečase – 2:2. Asistence: Tomáš Janoušek, Matěj Morong.
     
    33:12
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Naar – 2 min., sekání).
     
    24:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po vypršení přesilové hry už to domácím paradoxně vyšlo a snižují na rozdíl jediného gólu. Matěj Pinkas výborně clonil před Nečasem, a z levé strany tak mohl zcela skrytě vypálit DALIBOR ĎURIŠ – 1:2. Asistence: Martin Pěnčík, Marek Tecl.
     
    22:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Antoníček – 2 min., pozdní dohrání).
     
    19:58
    A v závěrečných vteřinách úvodní periody to mohlo být už 0:3. Michal Rouha ale z mezikruží napálil pouze levou tyč domácí kasy.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Janoušek – 2 min., hrubost).
     
    17:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili možnosti vhazování v útočném pásmu, vybojovali kotouč a mohli s ním vymýšlet. Martin Kostka si najel těsně před svatyni a zkusil procedit puk mezi betony hradeckého gólmana. To se mu však nepodařilo a touš, který projel za brankou, si šikovně našel VÍT ROZLÍLEK, jenž upravuje na 0:2. Asistence: Martin Kostka.
     
    13:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Aktivita z posledních minut se hostům vyplatila a otevírají skóre dnešního zápasu. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se ke kotouči ihned dostal ONDŘEJ TOBIÁŠ, který se vůbec nerozpakoval a okamžitě vystřelil. Udělal dobře, jeho rána po ledě totiž přesně našla prostor u vzdálenější tyči – 0:1. Asistence: Petr Antoníček.
     
    13:17
    Lukáš Pajer už si to mířil na branku a dostal se i ke střele. Tu sice nejdříve zachytil Nečas, následně se puk ale ocitl za ním a hradecký útočník chtěl dorážet.
     
    03:10
    Jan Oliva si s kotoučem nabruslil na hranici mezikruží a i vypálil – jeho střelu však vyrazil Ševců pravým betonem. Naopak na druhé straně se do samostatného úniku hnali dva domácí, Marco Lukačka ale netrefil.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 25. Ďuriš (Pěnčík, Tecl), 38. Pajer (Janoušek, Morong), 57. Poppel (Morong) – 14. Tobiáš (Antoníček), 18. Rozlílek (Kostka), 58. Antoníček (Costa, Oliva), rozh. náj. Antoníček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Formánek (PCE)
    0:0   Pajer (HKM)
    2. série:
    0:1   Antoníček (PCE)
    0:1   Lang (HKM)
    3. série:
    0:1   Jelínek (PCE)
    0:1   Poppel (HKM)
    4. série:
    0:2   Rozlílek (PCE)
    0:2   T. Pinkas (HKM)


    Mountfield HK: Ševců (Tichý) – Pelda, M. Pinkas, Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík (A) – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Síla, Pajer, Lang, Daniel Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C). Trenér: David Kočí.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Hrádek, Oliva (C), M. Kubíček, Blažej (A), Jelínek, Secký, Kaštánek – Formánek, Rouha, Rozlílek (A), Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Hebek, Rohlík, R. Šír, Šťastný. Trenér: Richard Král.

    Rozhodčí: Micka – Axman, Klouček

    Diváci: 89
    bahis siteleri