Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HC Litvínov
Úterý 07.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 32. kolo
Partner:
     
    45:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vybojovali v útočném pásmu kotouč, ten se dostal na volného ADAMA POPELKU, který prostřeluje Pejsara. Asistence: Tomáš Jungvirt, Michal Janeček.
     
    24:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hezká akce Pirátů končí čtvrtou brankou. Seemann prokličkoval mezi třemi hráči, kotouč předal na Pecha, který sice neskóroval, kotouč se ale odrazil k volnému JANU PROKOPOVI, který se nemýlil. Asistence: Patrick Pech, Vít Seemann.
     
    18:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Před koncem první části si Piráti berou zpět dvoubrankové vedení. Kotouč se mezi kruhy zamotal hostujícímu obránci mezi brusle, čehož využil ADAM POPELKA, který si popojel a prostřelil Pejsara. Asistence: Tomáš Jungvirt.
     
    07:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v oslabení! Chybu v rozehrávce potrestal JAROSLAV FIŠER, kterému poslal Baláž kotouč na půli hřiště a Fišer poté prostřelil Běhulu mezi betony. Asistence: Ondřej Baláž.
     
    05:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    A po minutě se dostávají Piráti do dvoubrankového vedení. Zpoza brány přihrál zadovkou na volného PATRICKA PECHA, který prostřelil Pejsara. Asistence: Peter Lobodowski.
     
    04:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. To se potvrdilo i nyní, když si z následného protiútoku vybojovali domácí šanci a po závaru v brankovišti doklepl kotouč do odkryté brány JAN PROKOP. Asistence: Luboš Dospěl, Patrick Pech.

    Miroslav Kučera

    Branky a nahrávky: 5. Prokop (Dospěl, Pech), 6. Pech (Lobodowski), 19. Popelka (Jungvirt), 25. Prokop (Pech, Seemann), 46. Popelka (Jungvirt, Janeček) – 8. Fišer (Baláž)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Pöschl, Petrásek, Seemann, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Popelka, Prokop, Janeček, Svoboda T., Lobodowski, Kulich, Pech
    HC Litvínov: Pejsar (Zelenka) – Bártek, Hocelík, Kadár, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Háva – Jindra, Skuhrovec, Kysela, Vopat, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Nikl, Fišer, Kovačič

    Rozhodčí: Sýkora – Pešek, Sedláček
    thejrc.org