Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Djurgårdens IF
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Mountfield HK
Úterý 07.01.2020, 19:00 • Hovet Arena, Stockholm • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:49
    Do obrovské šance se dostal Jordann Perret, jenž střílel sám z prostoru mezi kruhy, Rämö ale jeho pokus na vyrážečku dokázal vytěsnit na tyč!
    49:50 CHALUPA - 1:3
     
    49:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje na rozdíl dvou branek! MATĚJ CHALUPA vybojoval puk na obranné modré a sám se hnal na bránu švédského celku. Rämemu udělal rychlou kličku do bekhendu a poslal mu kotouč mezi betony do sítě – 3:1! Bez asistence.
     
    43:35
    Závar v brankovišti Lvů, Mazanec nyní musel dvakrát vykopnout puk, který dorážel Bergfors, nakonec ale Mountfield situaci ustál.
     
    39:15
    Chalupa šikovně bekhendem našel na pravém kruhu najetého Cingela, jeho ránu však Rämö parádně vykopl betonem!
     
    37:33
    Do dobré situace se nyní dostal Ågren, jenž vypálil z levého kruhu, jenže skvělý zákrok lapačkou předvedl Marek Mazanec!
     
    36:05
    Klíma šel se Lvem do situace dva na jednoho, první jmenovaný přihrál parťákovi, který však ideálně nezpracoval a zakončení také postrádalo kvalitu.
     
    31:32
    Dva ostré zákroky u hrazení za bránou Mountfieldu. Radim Šalda už usedá na trestnou lavici za podrážení.
     
    30:11
    Robert Ohlsson si poměrně překvapivě vybírá oddechový čas a důrazně domlouvá svým svěřencům.
     
    25:05
    Hradec bude hrát poprvé v oslabení. Jordann Perret obdrží za chvilku dvě minuty za hákování a Lvi se budou muset bránit.
    22:16 CHALUPA - 1:2
     
    22:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nevyužil přesilovku, ale krátce poté dává gól a znovu jde do vedení! Nedomlel nahodil puk z rohu kluziště do brankoviště, Rämö jej vyrazil před sebe. Tam byl připraven MATĚJ CHALUPA a zblízka jej nekompromisně poslal přesně k pravé tyči – 2:1! Asistence: Richard Nedomlel, Jordann Perret.
     
    21:06
    Kevin Klíma si najel na pravý kruh a nebezpečně vystřelil, Rämö však byl připraven a pokus vykopl betonem!
     
    19:54
    Jak jsme dějství začali, tak také končíme. Další přesilovka pro Hradec, která se bude nejspíš dohrávat i v druhé třetině. Nilsson (stejně jako na začátku třetiny) v rohu hřiště podrazil Pauloviče a dostává tak čtvrtý trest svého celku v této části hry.
     
    15:06
    Početní výhoda Mountfieldu ale nevypadá dobře, nyní se dokonce vydal kupředu Ågren, ale svou ranou z mezikruží netrefil bránu Východočechů!
     
    14:47
    Další přesilovka pro Hradec. Berglund držel Klímovu hůl tak dlouho, až ji útočníkovi Lvů vyrval z rukou, inkasuje dvě minuty.
     
    09:35
    Lvi jdou do přesilovky, Kahilainen inkasuje dvě trestné minuty za hákování, kterého se dopustil před více než půlminutou.
     
    06:50
    V obrovské šanci byl teď dvakrát Koukal, který nejprve pálil z mezikruží nepřesně a následně nedotáhl svůj pokus o bekhendovou kličku!
     
    06:09
    Jordann Perret si vyšlápl na levé straně až na kruh a nebezpečnou ranou prověřil finského brankáře, který byl nucen zastavit pokus vyrážečkou.
    04:30 NEDOMLEL - 1:1
     
    04:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec rychle odpovídá a srovnává krok! RICHARD NEDOMLEL obdržel puk na pravou stranu k modré čáře, sjel na osu hřiště a svou střelou na zadní tyč propálil vše, včetně gólmana – 1:1! Asistence: Petr Koukal.
    02:50 POSSLER - 1:0
     
    02:50
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Sudí se poradili a po konzultaci u videa gól uznávají! GUSTAV POSSLER tak i přes atak Čápa v pádnu zakončil dřív, než byla brána vychýlena ze svého postavení, švédský celek vede 1:0! Asistence: Olle Alsing.
     
    02:50
    Possler byl na pravé straně faulován, ale v pádu se mu nyní povedlo zakončit a vsítit první gól Djurgardens. Sudí nejprve trefu neuznali, ale nyní se radí u videa.
     
    02:07
    O kotouč se teď bojovalo v rohu kluziště za klecí Lvů, kteří nakonec získali puk, ale na obranné modré jej ztratili a soupeř měl šanci, kterou v pádu zakončoval Eriksson do betonů Mazance!
     
    00:06
    Máme tu první vyloučení dnešního duelu, hned po jeho začátku usedá Nilsson na dvě minuty za podrážení.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Possler (Alsing) – 5. Nedomlel (Koukal), 23. Chalupa (Nedomlel, Perret), 50. Chalupa


    Djurgårdens IF: Rämö (Svedberg) – Alsing, Nilsson, Högström, Pettersson, Norell, Hultström, Johansson – Haga, Berglund, Bergfors – Ågren, Josefson "C", Holtz – Eklund, Wandell, Walterholm – Eriksson, Östman, Possler – Kahilainen. Trenér: Robert Ohlsson.
    Mountfield HK: Mazanec (Lukeš) – Cibulskis, Čáp, Šalda, F. Pavlík "A", Rosandić, Nedomlel "A", Váchal – Chalupa, Cingel, Smoleňák "C" – R. Pavlík, Lev, Klíma – Perret, Koukal, Jergl – Miškář, Dragoun, Paulovič. Trenéři: Tomáš Martinec, Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Birin, Raming (oba RUS) – Åhlen, Persson (oba SWE)

    Diváci: 2383
    Úterý 14.01.2020
    Mountfield HK - Djurgården 3:0

    Branky a nahrávky: 21. Lev (Chalupa), 43. Nedomlel, 52. Jergl

    thejrc.org