Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:5 (3:1, 2:0, 1:4)
BK Nová Paka
Středa 08.01.2020, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:23:48)
     
    Je dobojováno. Hosté se nakonec dostali zpět do zápasu a ještě udělali ze zápasu drama. Nakonec Medvědi těsný náskok uhájili a slaví tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Hosté měli tlak před děčínskou brankou, nakonec ho ustáli a ještě je hra vykázána do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    59:35
    Hostující branka je prázdná. Bruslaři to zkoušejí se šesti hráči v poli.
     
    59:20
    Lavička Nové Paky si bere oddechový čas.
     
    58:58
    Sebastian Dörner se dostal tváří v tvář před Vacka, ten ale jeho střelecký pokus chytá!
     
    58:30
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu na kontaktní branku. Po pěkné kombinaci Bruslaři rozebrali obranu Děčína a MAREK MLČOCH pak z pravé strany zakončil do odkryté klece – 6:5. Asistence: Tomáš Půlpán a Jaroslav Dvořák.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:13
    Zakázané uvolnění Nové Paky a vše se nyní stěhuje před branku Denise Vacka.
     
    56:53
    Děčín se ubránil a je už v plném počtu.
     
    56:27
    Přízemní pokus, který mířil na branku domácích zastavil Lukáš Lavinger a zapsal tak další důležitý zákrok. Hra je poté přerušena.
     
    55:36
    Lukáš Abraham střílel od modré čáry, kotouč orazítkoval zadní mantinel a záhy ho domácí celek dostal až před branku Bruslařů.
     
    55:02
    Hosté mají šanci dostat se znovu na kontaktní branku. Medvědi mají o jednoho hráče méně a čelí přesile Nové Paky.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., sekání).
     
    53:33
    A nyní se zaskvěl Lukáš Lavinger, který zabránil nebezpečné akci hostů, kteří se déle drželi před jeho brankou. Po svém zákroku pak raději hru přerušil.
     
    52:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čepice na led! DANIEL VOLRÁB právě vsítil velmi důležitou branku Děčína a zapisuje tak hattrick – 6:4. Medvědi tak svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek – 6:4 Asistence: Sebastian Dörner.
     
    51:31
    Série nepřesností na obou stranách, nyní mají puk Medvědi po tom, co ho vybojovali v rohu obranného pásma, poté ho ale poslali na zakázané uvolnění.
     
    50:17
    Martin Zdvořáček dostal přihrávku do mezikruží, ale měl to na dlouhou hůl, takže se mu nepovedlo zakončit. Obrana Medvědů se pak hned vrací zpět před Lavingera, neboť hosté jdou zase směrem dopředu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Petráš (Zajan, Černohorský), 19. Volráb (Chovanec, Tůma), 20. Sýkora (Faigl, Oliverius), 29. Volráb, 40. Faigl (Sýkora, Oliverius), 53. Volráb (Dörner) – 5. Vrba (Malík, T. Půlpán), 44. Foerster (A. Půlpán, Hric), 45. Dvořák (Hnik), 46. Hric (Pohl), 59. Mlčoch (T. Půlpán, Dvořák)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Zdvořáček, Tůma, Černohorský – Fojt, Petráš, Smola, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Volráb, Sýkora, Faigl, Oliverius (C)
    BK Nová Paka: Vacek (Dressler) – Müller, Pohl, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Hric, Dvořák, Malík, Půlpán A. (A), Hnik (A), Uchin, Půlpán T., Foerster, Hidveghy, Vrba

    Rozhodčí: Luczków – Kurtin, Beneš
    ocianews.com