Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 09.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:40 Viktor LANG - 3:1
     
    45:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    První nahození a dorážka Llewellyna nevyšla, druhý pokus ale již prošel a raduje se VIKTOR LANG! Švédský obránce dostal nabito na modrou čáru a propálil vše, co před ním stálo. Asistence: Martin Rýgl a Filip Suchý.
    41:29 Jiří ZDENĚK - 2:1
     
    41:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry se hosté přecijen dočkali a snižují na rozdíl jediné branky! JIŘÍ ZDENĚK si najel k levému kruhu a technickou střelou na první tyčku dává utkání nový náboj. Asistence: Patrik Husák a Richard Nejezchleb.
    18:18 Nicolas HLAVA - 2:0
     
    18:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    A z další akce jde domácí celek do důležitého dvoubrankového vedení. NICOLAS HLAVA dostal nahrávku zpoza branky a již mohl zakončovat. Puk si ale ještě potáhl, položil si brankáře a pod víko přidal třetí trefu ve dvou dnech. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
    03:51 Tomáš PITULE - 1:0
     
    03:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se domácím přesilovková kombinace povedla a jdou do vedení! Petr Stloukal poslal parádní přihrávku z pravého kruhu k levé tyčce, kde TOMÁŠ PITULE jen nastavil hokejku a přidal další trefu v letošním ročníku. Asistence: Petr Stloukal a Sébastien Piché.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Pitule (Stloukal, Piché), 19. Hlava (Stloukal, Pitule), 46. Lang (Rýgl, Suchý) – 42. Zdeněk (Husák, Nejezchleb)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Urbanec, D. Krejčí, Husák, Slavík, Dundáček, Dluhoš, Šendera – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Belko, Horažďovský

    Diváci: 1 696
    bahis siteleri